Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Webbouwer Gezocht voor Bel Carrousel

Opdracht ID: 50482

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 21-03-2022
Reacties: 8
Locatie: Thuiswerken
Laatst gewijzigd: 06-04-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze website - die reeds is opgezet en ingericht - blijkt dat de codering van het bel carrousel niet op de juiste manier is ingericht. Wij zijn op zoek naar een specialist die ervaring heeft met het implementeren/aanpassen van bel carrousels op een website. Op basis van de huidige stand van zaken zal dit gedeelte van de website of voor een groot gedeelte aangepast moeten worden/opnieuw geïmplementeerd dienen te worden. Het gaat om een website waar spirituele consulenten gepresenteerd worden die via een betaald servicenummer bereikbaar zijn. Tijdens een kennismaking kan ik uiteraard meer vertellen. De website is momenteel opgezet via WordPress. Er is ook een voorbeeld script beschikbaar voor het implementeren van het bel carrousel.

Bij interesse hoor ik graag van jullie.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (8)

Erik
Erik
21-03-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Ilja
Ilja
21-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
21-03-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Glenn
Glenn
21-03-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Marc
Marc
21-03-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Jurre
Jurre
21-03-2022
7 referenties
Gemiddelde score
10
Bryan
Bryan
21-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Yvon
Yvon
22-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress website voor klussen

Geplaatst: 17 apr
Goedemorgen. Ik wil een simpele maar goede wordpress website hebben waar consumenten hun opdrachten op kunnen zetten. Het gaat hoofdzakelijk om opdrachten in de vloerenbranche. Bezoekers plaatsen de opdracht, wij zoeken een geschikte vloerenlegger. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten hiervoor?

Breakdance wordpress thema aanpassen.

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, [VANWEGE HET GROTE AANTAL REACTIES KAN IK HELAAS NIET OP ALLE REACTIES REAGEREN. EXCUUS] We hebben een wordpress site met break dance thema waarin we enkele aanpassingen willen doen. Ik zoek iemand die break dance kan en op free lance basis mij kan helpen aanpassingen te maken.  

Google Analytics

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik beheer enkele websites. In het verleden kon ik via Google Analytics zien hoeveel mensen de websites bekeken, welke pagina's (berichten) het meest werd bekeken enzovoort. Sinds enige tijd heeft Google het Google Analytics systeem veranderd. Nu moet ik een en ander instellen, maar dit is niet mijn ding. Ik zoek iemand die mij hierbij kan helpen, en in de toekomst ook een…

Website developer Frontend

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf die alleen met freelancers werkt. Ik heb geen personeel. Om ons team te versterken zoek ik nu een freelancer die op regelmatige basis werk voor me kan uitvoeren, een website developer met als specialiteit DIVI. Maar die ook bekend is met Elementor. Ik zoek dus geen programmeur, (die hebben we al) maar echt een developer. Of kort door de bocht: een website bouwer!…

Wordpress website ombouwen

Geplaatst: 2 apr
Beste freelancers, Ik wil mijn website, gebouwd met thema Astra en Elementor Pro, omzetten naar het Avada thema en opnieuw opbouwen. De pagina- en categoriestructuur moet anders worden en de hele achterkant moet opnieuw ingeregeld worden (technische zaken, statistisch paneel, beveiliging, maar ook huisstijl, zoals kleuren en fonts). De site moet voorzien worden van een blog-omgeving, mogelijkheid…

Filter/custom fields via code toevoegen aan WP Store Locator

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Programmeur of developer gezocht die in de plugin WP Store Locator via code dropdown filters/custom fields kan toevoegen. WP Store Locator heeft slechts 1 categorie-filter. Tarief in overleg, maar daar komen we uit!

WordPress website

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan bouwen en deze binnen 1 week kan opleveren. De website bestaat uit 4 pagina's (inclusief de contactpagina). Graag iemand die creatief is, meedenkt en vlot is. Mocht je interesse hebben in de opdracht, reageer dan op dit bericht met wat van je al verrichtte werk en de prijs. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht