Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Webbouwer Gezocht voor Bel Carrousel

Opdracht ID: 50482

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 21-03-2022
Reacties: 8
Locatie: Thuiswerken
Laatst gewijzigd: 06-04-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze website - die reeds is opgezet en ingericht - blijkt dat de codering van het bel carrousel niet op de juiste manier is ingericht. Wij zijn op zoek naar een specialist die ervaring heeft met het implementeren/aanpassen van bel carrousels op een website. Op basis van de huidige stand van zaken zal dit gedeelte van de website of voor een groot gedeelte aangepast moeten worden/opnieuw geïmplementeerd dienen te worden. Het gaat om een website waar spirituele consulenten gepresenteerd worden die via een betaald servicenummer bereikbaar zijn. Tijdens een kennismaking kan ik uiteraard meer vertellen. De website is momenteel opgezet via WordPress. Er is ook een voorbeeld script beschikbaar voor het implementeren van het bel carrousel.

Bij interesse hoor ik graag van jullie.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (8)

Erik
Erik
21-03-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Ilja
Ilja
21-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
21-03-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Glenn
Glenn
21-03-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Marc
Marc
21-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jurre
Jurre
21-03-2022
7 referenties
Gemiddelde score
10
Bryan
Bryan
21-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Karim
Karim
22-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Website van Artiestenbureau Restylen

Geplaatst: 30-12-2022
Beste freelancers, Ik heb een artiestenbureau en wil of mijn bestaande website restylen of een nieuwe laten ontwerpen. Functionaliteiten zijn: 1. Booking en ticketsale mogelijkheden. 2. Media uploaden (video's en tracks). Optioneel: digitale recordlabel als onderdeel van de site. 3. Homepage: aankondiging(en) van aankomende optredens aan de hand van clips/video's. Ik zie graag offertes tegemoet.

WordPress Website Bouwen

Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, Ik zoek een creatieve freelancer die mijn WordPress website voor mij kan maken. Wellicht met beaver builder? Wil dit graag uitbesteden.  Iemand interesse? Hoe de website eruit moet zien, kunnen we bespreken in een gesprek. Ik heb geen immens groot budget omdat ik pas ben gestart als ondernemer.  Ben benieuwd naar de reacties!

Twee WordPress Websites Bouwen

Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die onze huidige website over wil gaan zetten in een nieuwe template. Dit is al door ons gekozen omdat onze andere websites dit template ook gebruiken. Kwestie van Demo data downloaden en alles netjes overzetten incl. URL's (we werken met WP-engine). Het gaat om Enfold van Krisi. Daarnaast willen we nog een tweede WordPress website laten maken voor…

Website Bouwen voor Stichting

Geplaatst: 21 jan
Beste freelancers, We zijn een ideële stichting en zouden graag in contact willen komen met iemand die ons wil helpen met een begin te maken van ons nieuw op te zetten website onder WordPress. We houden ons bezig met onderwerpen als filosofie, spiritualiteit, yoga, enz. en de content is er al. We zoeken iemand die de opzet van de website voor ons kan maken volgens een bepaalde indelingsstructuur.…

Webmaster Magento Webshops in Heerenveen

Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een webmaster t.b.v. Magento webshops voor 2023 - ca: 20 uur per week in Heerenveen op de locatie vanaf April 2023. Webdeveloper - Magento webshops moeten worden omgezet naar WooCommerce - project 2023 - webdesign wordt in voorzien. De werkzaamheden van de webmaster zullen bij sterke voorkeur uitgevoerd moeten worden op kantoor in Heerenveen omdat deze ook…

Website en Logo voor Virtual Assistant

Geplaatst: 24 jan
Beste freelancers, Ik ben een student en wil mijn bedrijf starten als virtual assistant waarvoor ik een website en een logo nodig heb. Ik zoek iemand die dat voor mij kan maken. Zie als voorbeeld: https://anne-eline.nl. Zoiets zou ik ook graag willen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Freelancer met WordPress PHP en Drupal

Geplaatst: 20 jan
Beste freelancers, Ik zoek een WordPress wonder met ruime kennis van PHP en Drupal. Ik werk voor diverse klanten en zoek een technische aanvulling op mijn eigen kennis. Snel kunnen schakelen is fijn. Ik hoor graag van jullie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht