Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Waargebeurd Verhaal Filmen in Drenthe

Opdracht ID: 48512

Budget: > € 2000
Geplaatst: 03-08-2021
Reacties: 3
Locatie: , Drenthe
Laatst gewijzigd: 11-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een videograaf  om een film te maken over ons leven waarbij nogal wat is gebeurd. Geen idee wat de kosten hiervoor zullen zijn.

Het gaat om een waargebeurd verhaal. Waarbij ik (de moeder) de hoofdrol zal spelen in zijn geheel. Moeder krijgt kind van inmiddels haar ex vriend. Kind is nu 6, bijna 7. Wilt verhuizen in NL naar familie, maar ex houdt dat tegen en spant een rechtszaak aan (1e). Er volgt mediation en een hoger beroep, inmiddels heeft moeder een nieuwe partner gevonden, heeft ook 2 kinderen van zijn ex vriendin. Moeder en nieuwe partner gaan verhuizen naar een plaats 83km van ex vriend af, zonder toestemming rechter. Krijgen uiteindelijk een fiat hiervoor en moeder is tegelijkertijd zwanger van hun 1e kind samen. Twee jaar later volgt er een tweede zwangerschap, maar het kind blijkt syndroom van down te hebben en complexe hartafwijking wat maar 2x per jaar voorkomt in NL. Er gebeurt na zijn geboorte van alles in het gezin, tot huiselijk geweld aan toe en meldingen bij Veilig Thuis. Dit alles te maken met het 2e kind dat nog niet geopereerd kon worden. Uiteindelijk ging het heel slecht met het kind en kon hij geopereerd worden na 5 maanden. Na 1,5 maand mocht het kind het ziekenhuis verlaten. Vier maanden na de operatie (2020) kwam Corona in de wereld en moesten moeder en partner hun kinderen in bescherming nemen. Het 1e kind van moeder, dat toen 5 jaar was werd van school thuis gehouden en kreeg onderwijs van moeder (moeders achtergrond is gespecialiseerd kinder en neonatologie verpleegkundige, omgeschoold naar docent). Kind van moeder en ex partner, kon door Corona en kwetsbare zoon moeder en partner tijdelijk niet volgens de omgangsregeling naar zijn vader. Vader was, ondanks overleg, het er niet mee eens en ging een Veilig Thuis melding maken over zijn zoon bij moeder. Ook werd school erbij betrokken, de buren, leerplicht, jeugdarts en de huisarts van moeder. Ex van moeder is politieagent (en misbruikt zijn functie). Door verhalen te vertellen en moeder en partner in een negatief daglicht te zetten bij alle betrokken instanties, zijn er nog meer negatieve meldingen gekomen (ook anonieme meldingen) bij Veilig Thuis. Ook de huisarts van moeder, waar ex geen patiënt is, heeft zijn verhalen voor waar aangenomen en heeft ook een melding gemaakt (onterecht). Moeder en partner hadden namelijk besloten om te verhuizen met gezin en zoon van 5 jaar van Zuid Holland naar Drenthe. Ex vond dit te ver en ging hierdoor iedereen tegen moeder opzetten en heeft dus nog meer meldingen gedaan. De keuze om te verhuizen lag hem in het feit dat moeder en partner hun kwetsbare kind in bescherming wilde nemen tegen Corona. Kortom er is nog meer gebeurd en tussendoor ook.

Wij hebben allerlei informatie materiaal, zoals geluidopnames en papierwerk, die aantonen dat er tegen ons wordt opgezet. Uiteindelijk komt ons gezin (onterecht) in een gedwongen kader bij de Raad voor de Kinderbescherming uit. En hoe dit afloopt vertellen wij graag verder aan serieus geïnteresseerde.

Ik hoor graag van jullie.

Videografen die hebben gereageerd (3)

Marc
Marc
03-08-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Wiedjai
Wiedjai
03-08-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Lonneke
Lonneke
03-08-2021
18 referenties
Gemiddelde score
9.4

Freelance video en filmopdrachten

Gezocht Gepassioneerde en Ervaren Cameramannen/ Vrouwen

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, Zoek jij een dynamische werkomgeving waar mens en media centraal staan? Ons bedrijf, is multidimensionaal en bestaat uit drie onderdelen: People Minded Media, The Branding Factory en People Minded Studio's. Wij zijn gepassioneerd over het vastleggen van het unieke verhaal van mensen en bedrijven door middel van fotografie, videografie en livestreaming. Ons creatieve team brengt…

Foto/Videograaf gezocht voor verjaardag

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Op 6 mei aanstaande vier ik mijn verjaardag. Tijd van 18.00 - 00.00. Ik ben op zoek naar een video-/fotograaf voor die dag.budget

Vrouwelijke Videograaf Gezocht in Den Haag

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vrouwelijke videograaf die een filmpje van maximaal 3 minuten kan opnemen en eventueel editen. Locatie: Den Haag. Bij interesse hoor ik graag van je.

Videograaf Bruiloft 22 september 2023

Geplaatst: 23 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een videograaf voor onze bruiloft op 22 september in Nootdorp. We willen een videograaf die er de gehele dag is, 12 uur. Van circa 10 tot 22 uur. Graag ontvangen we het volgende: - Compilatie film van 1,5 uur - Compilatie film van circa 2 minuten - Ruwe beelden Budget is niet meer heel ruim maar we horen graag voorstellen.   

Videomontage

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die op korte termijn - vandaag of morgen - twee video's kan monteren (circa 7 en 12 minuten). Er zijn opnamen beschikbaar (een praatje voor een witte muur), maar de bedoeling is dat het geheel een professionelere uitstraling krijgt. Met sfeerbeelden ertussen gemonteerd en hier en daar teksten erbij. Onderwerp: 1. een zakelijk boek schrijven en 2. een zakelijk…

Bedrijfsfilm Filmen in Nijkerk

Geplaatst: 10 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een bedrijfsfilm/productfilm kan filmen en editen. Locatie: Nijkerk. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Korte Video van Evenementenweek in Den Haag

Geplaatst: 6 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een korte video (2-3 minuten) van een feestweek. Betreft maken van beeldmateriaal tijdens verschillende dagen volgende week (minimaal 2 tussen 13 en 17 maart) op locatie in Den Haag. Inclusief editen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht