Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vriendinnen Fotoshoot op 14 Juli in Zutphen

Opdracht ID: 48251

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 05-07-2021
Reacties: 4
Locatie: Zutphen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 05-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Samen met twee vriendinnen ben ik op zoek naar een leuke en spontane outdoor fotoshoot, met een gezellige fotograaf. Het liefst in de omgeving van Zutphen. Wij zoeken iemand voor 14 juli overdag. Heb jij een voorstel voor een locatie dan is dat meer dan welkom. Wij willen de foto's graag digitaal. Wij hopen een er een gezellige dag van te kunnen maken. Qua budget hebben wij geen idee wat realistisch is dus laat ons weten wat jullie voor de fotoshoot vragen. 

Wij zien jullie reacties met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Freelance fotografen die hebben gereageerd (4)

Wiedjai
Wiedjai
05-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Ilja
Ilja
05-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Ineke
Ineke
05-07-2021
6 referenties
Gemiddelde score
8.6
Murk
Murk
05-07-2021
42 referenties
Gemiddelde score
9.7

Freelance fotografie opdrachten

Fotograaf gezocht voor evenement content

Geplaatst: 16:05
Fotograaf gezocht voor evenement content: *Voor zondag 17 december fotograaf gezocht tussen 18:30 en 22:30 +/- uur omgeving Groningen. *Om een film nominatie vast te leggen op camera. *Mooie impressie foto's vanaf begin tot einde zodat de klant het event na afloop nog kan herbeleven. *Het betreft een klus gebaseerd op TFP Basis op een Internationale evenement. *De klant is een Internationale Celebrity…

Freelance fotograaf studentengala

Geplaatst: 6 dec
Hee, ik ben op zoek naar een fotograaf met eigen apparatuur die het leuk vindt om in Maart bij een studentengala te fotograferen. Het zal gaan om 3/4 uur, over de prijs valt te praten. Twijfel niet om contact op te nemen als je denkt dat dit voor jou een leuke klus is of als je nog vragen hebt, ik ga graag met je in gesprek!  

Fotograaf gezocht!

Geplaatst: 23 nov
Beste freelancers, Vanuit een jongerenorganisatie ben ik op zoek naar een fotograaf voor 21 december in Goes. Op een school in Goes sluiten wij dan namelijk het MDT (maatschappelijke diensttijd)-traject af. Het gaat dus om foto's van jongeren in klas-setting en er zal ook een feestelijke afsluiting zijn! Het duurt van ongeveer 9:00 tot 12:00. Uiteraard ontvang je tzt een uitgebreidere briefing.…

Trouwfotograaf/videograaf

Geplaatst: 27 nov
Gezocht: Creatieve Freelance Bruiloftsfotografen en -Videografen Wij zijn op zoek naar getalenteerde freelancers met een passie voor het vastleggen van liefdesverhalen. Ben jij in staat om met jouw eigen camera de een trouwdag op een unieke en prachtige wijze vast te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat Wij Bieden: - Een uurloon van €40-€50, afhankelijk van ervaring en kwaliteit. -…

foto's van familieleden

Geplaatst: 23 nov
Beste freelancers, foto's maken van mij en mijn kinderen en kleinkinderen in totaal 15 personen tijdens een uitstapje in de dierentuin in Rhenen op 11 februari 2024. ik dacht aan 1 uurtje waarin de fotograaf zowel van iedereen 1 foto maakt en van ieder apart. ik hoor het graag wat de mogelijkheden zijn.  

Bedrijfsfotograaf

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, We willen graag een fotograaf die de foto's kan maken die we willen gebruiken voor onze website en marketing doeleinde. Het gaat om een schoonmaakbedrijf met multidiensten.

Tinder fotoshoot

Geplaatst: 16 nov
Hi, ik wil graag een kleine fotoshoot inplannen. Deze is voor Tinder bedoeld en daar wil ik mooie foto’s op hebben staan ;-). Ik vind namelijk dat ik altijd k op foto’s sta, en wellicht kan een goede fotograaf daar verandering in brengen. Het kan mits een goed fotograaf zo gedaan zijn toch?  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht