Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vormgeving Actiebanners voor Webshop

Opdracht ID: 50936

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 19-05-2022
Reacties: 10
Locatie: Tilburg, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 08-06-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb een opdracht voor een klant (webshop in snijgereedschap). De opdracht bestaat uit één initiële opdracht en daarna waarschijnlijk kleine vervolgopdrachten.

We willen graag eenmalig een aantal banners laten vormgeven die gebruikt worden in de nieuwsbrief en wellicht (later) ook op de homepage en bijvoorbeeld op social media. Er moet een eenvoudige template komen die vervolgens elke keer als er een nieuwe actie is heel simpel aangepast kunnen worden (nieuwe productfoto, andere prijzen en andere tekst/datum).

Het gaat bijvoorbeeld om banners zoals op https://www.ecotools.nl/ op de homepage, maar dan in de huisstijl van deze klant. Uiteindelijk zullen er dus een aantal verschillende templates komen (bijv. één met een van/voorprijs en één met een kortingsactie). In eerste instantie worden deze ontworpen voor de nieuwsbrief (600px breed, hoogte maakt niet uit). Wanneer de klant tevreden is willen we deze templates wellicht ook voor andere kanalen en dus in andere formaten laten maken. En vervolgens zouden we elke keer als er een nieuwe actie is (1 tot max. 2 keer per maand) de volledige set vernieuwd willen hebben voor de juiste actie.

Voor de initiële opdracht hebben we niet echt een heel duidelijk budget, maar ga uit van ongeveer € 200 tot € 400 euro (voor in totaal bijv. 3 varianten in 3 verschillende soorten formaten). Voor de terugkerende aanpassingen wil de klant max. een paar tientjes kwijt zijn per keer.

Voor de terugkerende aanpassingen geldt dat we deze zoveel mogelijk zullen proberen deze vooruit te plannen, maar het kan ook voorkomen dat we een nieuwe set binnen enkele dagen nodig hebben.

Ik ga de diverse voorstellen voorleggen aan de klant. Het kan dus even duren voor er een reactie komt.

Ik ben ook geïnteresseerd in voorstellen met een ander uurtarief, ik kon er maar eentje selecteren. 

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (10)

Anke
Anke
19-05-2022
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Ara
Ara
19-05-2022
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
nick
nick
19-05-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Bregje
Bregje
19-05-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
19-05-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Sander
Sander
19-05-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
19-05-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Rene
Rene
19-05-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Kristel
Kristel
19-05-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Rianne
Rianne
19-05-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Vormgever (merk presentaties: slide decks + Power Points)

Geplaatst: 6 jun
Xolbor.io, een game bedrijf wat voor internationale merken en artiesten games ontwikkeld, is opzoek naar een grafisch vormgever die gespecialiseerd is in het vormgeven van slide decks en power points. Ja je hoort het goed, power points, its wat in Amerika nog veelvuldig gebruikt wordt bij het presenteren van nieuwe concepten aan toonaangevende merken en artiesten. We zoeken iemand die power point…

Ontwerper papieren mailing

Geplaatst: 5 jun
Wij zoeken iemand die voor ons een wevende mailing op papier op kan stellen. Het is de bedoeling dat deze mailing naar 200 adressen binnen Nederland gaat. Binnen de post die binnen komt op de locatie moet de mailing opvallen, aanspreken en aanzetten tot contact. Wij willen niet iets verkopen maar we willen dat de aangeschreven locatie zich inschrijft als afhaallocatie voor een nieuwe dienst. - professioneel…

Professionele Grafisch Vormgever

Geplaatst: 20 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professionele grafisch vormgever die zich bezig zal houden met het creëren van online social media advertenties, vormgeven van website elementen en het creëren van productfoto's (mockups).

Simpele klus/ privé klus

Geplaatst: 30 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een kookboek in elkaar kan zetten voor een bruiloft. Ik heb het format al. Ook zoek ik iemand die een filmpje in elkaar kan zetten met foto's en muziek er onder max 3 minuten

Ontwerper gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste Freelancers, Ik zoek voor ons bestaande sportvoedingmerk met aanwezige branding guide en huisstijl een ontwerper voor allerlei ontwerpopdrachten. In eerste instantie een shirt en een flyer/folder voor een nieuwe productlijn. Indien de samenwerking bevalt zullen andere designopdrachten die zich aan doen uiteraard volgen.  

Pakkende tekst voor waxsalon

Geplaatst: 23 apr
Beste freelancer(s), Voor mijn wassalon aanhuis, ben ik opzoek naar iemand die een heel goed en pakkende tekst voor mij kan maken om meer klanten te werven En om met mij samen een flyer in elkaar te zetten.

Hoofdoek lijn

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die hoofddoeken kan maken. Met een printje en design. Groet,  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht