Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vormgeving Actiebanners voor Webshop

Opdracht ID: 50936

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 19 mei
Reacties: 10
Locatie: Tilburg, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 8 jun
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb een opdracht voor een klant (webshop in snijgereedschap). De opdracht bestaat uit één initiële opdracht en daarna waarschijnlijk kleine vervolgopdrachten.

We willen graag eenmalig een aantal banners laten vormgeven die gebruikt worden in de nieuwsbrief en wellicht (later) ook op de homepage en bijvoorbeeld op social media. Er moet een eenvoudige template komen die vervolgens elke keer als er een nieuwe actie is heel simpel aangepast kunnen worden (nieuwe productfoto, andere prijzen en andere tekst/datum).

Het gaat bijvoorbeeld om banners zoals op https://www.ecotools.nl/ op de homepage, maar dan in de huisstijl van deze klant. Uiteindelijk zullen er dus een aantal verschillende templates komen (bijv. één met een van/voorprijs en één met een kortingsactie). In eerste instantie worden deze ontworpen voor de nieuwsbrief (600px breed, hoogte maakt niet uit). Wanneer de klant tevreden is willen we deze templates wellicht ook voor andere kanalen en dus in andere formaten laten maken. En vervolgens zouden we elke keer als er een nieuwe actie is (1 tot max. 2 keer per maand) de volledige set vernieuwd willen hebben voor de juiste actie.

Voor de initiële opdracht hebben we niet echt een heel duidelijk budget, maar ga uit van ongeveer € 200 tot € 400 euro (voor in totaal bijv. 3 varianten in 3 verschillende soorten formaten). Voor de terugkerende aanpassingen wil de klant max. een paar tientjes kwijt zijn per keer.

Voor de terugkerende aanpassingen geldt dat we deze zoveel mogelijk zullen proberen deze vooruit te plannen, maar het kan ook voorkomen dat we een nieuwe set binnen enkele dagen nodig hebben.

Ik ga de diverse voorstellen voorleggen aan de klant. Het kan dus even duren voor er een reactie komt.

Ik ben ook geïnteresseerd in voorstellen met een ander uurtarief, ik kon er maar eentje selecteren. 

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (10)

Anke
Anke
19-05-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.9
Ara
Ara
19-05-2022
11 referenties
Gemiddelde score
9.9
nick
nick
19-05-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Bregje
Bregje
19-05-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
19-05-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Sander
Sander
19-05-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
19-05-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Rene
Rene
19-05-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Kristel
Kristel
19-05-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Rianne
Rianne
19-05-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Inspiratie Kaartendeck Ontwikkelen

Geplaatst: 2 dec
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een kaartendeck/inspiratie deck wilt maken met bestaande afbeeldingen, maar de vormgeving met die afbeeldingen moet nog bepaald worden. Ook het design van de achterkant van de kaarten moet nog worden vormgegeven. Het liest wil ik iemand die ook kan illustreren dit heb ik nodig voor andere projecten. Dit is een plaats eerste kennismakingsopdrachr. De kaartendeck…

4 Unieke Avatar Poppetjes Ontwerpen

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Wij zijn een bemiddelingsbureau in de zorg. Voor onze social media uitingen zijn wij opzoek naar een grafisch ontwerper die 4 unieke (eigen identiteit) avatar poppetjes voor ons kan ontwikkelen. Hierbij is het belangrijk dat deze unieke poppetjes nergens anders, in geen enkele hoedanigheid, op social media terugkomt. Deze poppetjes worden dan uiteindelijk onze identiteit op social…

Emoticon Ontwerpen

Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Ik zoek een graphic designer voor het maken van een emoticon. Kan jij mij daarbij helpen? Dan hoor ik graag van je.

Freelance Digital Vormgever Gezocht

Geplaatst: 21 nov
Beste freelancers, We zoeken iemand die verschillende marketing gerelateerde opdrachten kan uitvoeren. Banners, brochures, leaflets, white papers, volgens een bestaand stramien. We zien jullie reacties graag tegemoet.

Ontwerpers Gezocht voor Jubileumboeken

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar nieuwe en vooral creatieve ontwerpers voor onze jubileumboeken. Gaat om prima betaalde opdrachten. Zie jubileumboeken.nl / portfolio. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

Ontwerp van Kerstkaart en Kaart Wijnomschrijving

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een vormgever (m/v) die voor ons de komende dagen of begin volgende week een concept kerstkaart kan ontwerpen die naar zakenrelaties zal worden verstuurd. Graag kiezen wij uit een paar ontwerpen in "schets" voor de kerstkaart voordat deze verder kan worden uitgewerkt. Tevens sturen wij naar een aantal relaties een wijnpakket en voegen wij een wijnomschrijving…

Tekst Vervangen in Kinderboek

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Ik heb een eigen kinderboek, volledig opgemaakt in PDF. Het is een Nederlandse versie en nu wil ik graag de tekst laten vervangen door Engelse tekst. Er hoeft aan de opmaak verder niets veranderd te worden, alleen de Nederlandse tekst vervangen door de Engelse. De Engelse tekst heb ik al, deze moet er dus alleen in geplaatst worden met de nodige (opmaak) aanpassingen. Ik hoor…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht