Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vormgeving Actiebanners voor Webshop

Opdracht ID: 50936

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 19 mei
Reacties: 10
Locatie: Tilburg, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 8 jun
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb een opdracht voor een klant (webshop in snijgereedschap). De opdracht bestaat uit één initiële opdracht en daarna waarschijnlijk kleine vervolgopdrachten.

We willen graag eenmalig een aantal banners laten vormgeven die gebruikt worden in de nieuwsbrief en wellicht (later) ook op de homepage en bijvoorbeeld op social media. Er moet een eenvoudige template komen die vervolgens elke keer als er een nieuwe actie is heel simpel aangepast kunnen worden (nieuwe productfoto, andere prijzen en andere tekst/datum).

Het gaat bijvoorbeeld om banners zoals op https://www.ecotools.nl/ op de homepage, maar dan in de huisstijl van deze klant. Uiteindelijk zullen er dus een aantal verschillende templates komen (bijv. één met een van/voorprijs en één met een kortingsactie). In eerste instantie worden deze ontworpen voor de nieuwsbrief (600px breed, hoogte maakt niet uit). Wanneer de klant tevreden is willen we deze templates wellicht ook voor andere kanalen en dus in andere formaten laten maken. En vervolgens zouden we elke keer als er een nieuwe actie is (1 tot max. 2 keer per maand) de volledige set vernieuwd willen hebben voor de juiste actie.

Voor de initiële opdracht hebben we niet echt een heel duidelijk budget, maar ga uit van ongeveer € 200 tot € 400 euro (voor in totaal bijv. 3 varianten in 3 verschillende soorten formaten). Voor de terugkerende aanpassingen wil de klant max. een paar tientjes kwijt zijn per keer.

Voor de terugkerende aanpassingen geldt dat we deze zoveel mogelijk zullen proberen deze vooruit te plannen, maar het kan ook voorkomen dat we een nieuwe set binnen enkele dagen nodig hebben.

Ik ga de diverse voorstellen voorleggen aan de klant. Het kan dus even duren voor er een reactie komt.

Ik ben ook geïnteresseerd in voorstellen met een ander uurtarief, ik kon er maar eentje selecteren. 

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (10)

Anke
Anke
19-05-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.9
Ara
Ara
19-05-2022
11 referenties
Gemiddelde score
9.9
nick
nick
19-05-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Bregje
Bregje
19-05-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
19-05-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Sander
Sander
19-05-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
19-05-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Rene
Rene
19-05-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.8
Kristel
Kristel
19-05-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Rianne
Rianne
19-05-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Spel Handleiding Schrijven en Ontwerpen

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een spel handleiding kan ontwerpen/schrijven. Iemand die de handleiding zowel tekstueel als van plaatjes kan voorzien. Ik heb de spelregels al geschreven maar lijkt me goed om er een professional naar te laten kijken. Daarnaast ook iemand die een mooie vormgeving kan maken om op de verpakking te laten drukken. Interesse? Reageer direct!

Grafisch vormgever | DTP’er

Geplaatst: 15 jun
Leuk, afwisselend, uitdagend, goed betaald werk voor een multi inzetbare grafisch creatief. wat ga je doen | De taken variëren van DTP werk tot het monteren van filmpjes, maken van animaties en 3D-ontwerp. Voor onze uiteenlopende klanten maken we allerlei soorten communicatiemiddelen, zowel on- als offline. Als freelancer zetten we jou in om deze uitingen vorm te geven. wie ben je, wat kun je,…

Boekontwerper voor Internationaal Project

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een grafisch ontwerper met ervaring in het ontwerpen van 'koffietafel / kook' boeken. Het betreft een groot internationaal project waarbij je veel zelfstandig, op basis van aangeleverde content, zal moeten werken. Het betreft een project dat uniek is in zijn soort en dat op geen CV misstaat. Graag ontvang ik je reactie, ervaring in deze en je prijsopgave.

Freelancer Designer Gezocht tbv Website, Drukwerk, Huisstijl

Geplaatst: 09-12-2021
Beste freelancers, Onze organisatie is een zelfstandige verloskundigenpraktijk in Amsterdam. De praktijk is eigendom van 3 maten, ze worden ondersteund door 2-3 flexibele krachten en 2 assistenten. Het werkgebied is Amsterdam Centrum en Oost, gezamenlijk zo’n 80% van het gebied binnen de ring A10. Huidige Situatie Per jaar ondersteunen wij 350-400 vrouwen, van het moment van zwangerschap…

Draagdozen van Wijn Ontwerpen

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar freelance ontwerper op wijngebied. De eerste opdracht betreft een 6-pack draagkarton waarvan 6 stoppen uitsteken; onderaan hangen 6 flessen. Ontwerp artwork karton 6-pack, welke zijn vervolg gaat krijgen van andere artworks van afnemers. Vele honderden/duizenden domeinen wereldwijd. Wij horen graag van jullie.

Graphic Designer voor PowerPoint Gezocht

Geplaatst: 25 mei
Beste freelancer, Ik ben met spoed op zoek naar een freelancer die kan ondersteunen bij creëren van strakke PowerPoint slides. Het verhaal staat al, maar het gaat met name om de visualisaties. Na deze initiële klus zijn we ook op zoek naar een freelancer die een PowerPoint template kan creëren. Interesse? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht