Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. DTP

Vormgever of DTP'er voor Eenvoudig Zetwerk voor Boeken

Opdracht ID: 49464

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 18 nov
Reacties: 6
Sneek, Friesland
Laatst gewijzigd: 25 nov
Status: In afwachting van gekozen freelancer
Beste freelancers,

Vormgever of DTP'er voor (eenvoudig) zetwerk van boeken en afwerken van covers en (liefst ook) conversie naar ePub. Naast Nederlandse ook anderstalige titels (vooral Engels en Duits). Gaat om incidentele opdrachten, op uurbasis of tegen vast tarief in overleg.

Wie heeft er interesse in deze opdracht? Graag een reactie via Hoofdkraan.nl.

Freelance DTP-ers die hebben gereageerd (6)

Robert
Robert
18-11-2021
27 referenties
Gemiddelde score
9.9
Sander
Sander
18-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Tomas
Tomas
18-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Dirk
Dirk
19-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Stephan
Stephan
19-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Andre
Andre
19-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0

DTP opdrachten voor freelancers

Binnenwerk van Proefschrift Opmaken in InDesign
Geplaatst: 25 okt
Beste freelancers, Voor een proefschrift zoek ik een dtp'er die het binnenwerk kan opmaken in voorgesteld stramien in InDesign. Een hoofdstuk is als voorbeeld al opgemaakt, het gaat in totaal om 8 hoofdstukken met figuren en tabellen. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Freelance DTP-er, Grafisch Ontwerper, InDesign (Mijdrecht)
Geplaatst: 7 sep
Beste freelancers, Gezocht: Freelance Grafisch Ontwerper / DTP-er/ Indesign (m/v) Werkzaamheden t.b.v. onze camping- gidsen en magazines alsmede content input Wordpress websites. Aantal uren: 16-24+ uur p.w. Periode:  1e periode t/m november Locatie: Mijdrecht, 15 km beneden Amsterdam Budget: €25,- per uur, exclusief reiskosten Bij interesse kan ik een link naar onze website toesturen.…

Freelance DTP-er Print en Digitaal voor Camping Gidsen
Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, Wij zijn een uitgeverij van special interest/focus magazines en gidsen en zijn gevestigd in de buurt van Amsterdam. Momenteel zoeken wij een freelance DTP-er/Grafisch Ontwerper voor onze camping en glamping gidsen. De juiste freelancer is bekend met: Indesign, Apple Mac Pro, Acrobat, Illustrator Het is een pre als je ook ervaring hebt met webdesign. Het gaat…

Freelance DTP'er voor Twee Maanden in Zaltbommel
Geplaatst: 27 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Senior DTP'er met ervaring in de Adobe product suite om voor de komende 2 maanden voor 24 uur per week op locatie in Zaltbommel een aantal rapportages om te zetten naar InDesign rapportages op basis van een Brand Guide. Het gaat om zakelijke rapporten in de ICT - Cybersecurity sector. Daarnaast gaat het om het maken van een aantal leaflets en datasheets.…

Drukproces van Twee Boeken Begeleiden
Geplaatst: 16 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen om: 1. Twee PDF bestanden drukklaar te maken 2. Het drukproces te begeleiden 3. Zorgen dat de boeken bij het CB komen Het betreft twee boeken die eerder bij een reguliere uitgever zijn verschenen en die ik nu in eigen beheer ga heruitgeven. Kan jij mij helpen? Reageer direct!

DTPer Gezocht voor Actiefolders in Food (Brabant)
Geplaatst: 2 aug
Beste freelancers, We zoeken een (creatieve) DTP-er voor het strak opzetten van actiematige folders voor een van onze foodklanten. Brandguides en begeleiding is beschikbaar. Opstarten van het project zal in de eerste periode in onze studio plaatsvinden. Later in het traject kan dit in overleg vanuit huis/eigen locatie. Graag reactie voorzien van recent werk.

Toon meer