Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
9 november 2020 10:25

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Beverwijk, Noord-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
45409

Vijf Tekeningen voor Dierenkraam

50 tot 350 Beverwijk, Noord-Holland (10) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
9 november 2020 10:25
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik wil graag een afbeelding per diergroep voor bij mijn kraam. Het gaat om de diergroepen hond, kat, knaagdieren, vogels en vissen. Het gaat dus om 5 tekeningen.

Over ons
Wij zijn een online dierenspeciaalzaak en staan regelmatig op braderieën. Wij verkopen dierenbenodigdheden, voer, snacks, speeltjes, behuizing, voer-, drinkbakken/flessen, toilet producten, verzorgingsproducten, geneesmiddelen, en nog veel meer.

Ik verneem graag wat het gaat kosten.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Suzanne
09-11-2020
Michael
09-11-2020
Sabine
09-11-2020
Tessa
09-11-2020
Freddy
09-11-2020
Melanie
09-11-2020
Fransje
09-11-2020
Nikki
09-11-2020
Wil
Wil
09-11-2020
Martijn
09-11-2020
Toon meer reacties

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
9 november 2020 10:25

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Beverwijk, Noord-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
45409

Opdrachten in dezelfde categorie

Freelance Illustrator voor Kinderboek over een Rups
Beste freelancers,    Wie kan mij helpen met het tekenen van illustraties voor mijn eerste boek, voor kinderen 4-10 jaar.  Het gaat om het tekenen van een rups, in kleur, op de cover van het boek. Het gaat daarnaast ook om een animatie.    Naast de rups komen er ook het tekeningen van voornamelijk dieren in kleur in voor,…
3 mei
Tekening van Familiewapen Digitaliseren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het digitaliseren van een bestaande tekening in de vorm van Adobe AI bestand. Het betreft een familiewapen voor particulier gebruik.    Heb je interesse? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.
21 apr
Freelance Illustrator Gezocht voor Kaartendeck
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een illustrator voor een kaartendeck dat ik aan het ontwikkelen ben. Het kaartendeck gaat over energiewerk en beweging. Budget in overleg.    De opdracht kan vanuit huis worden uitgevoerd.    Heb je interesse in het uitvoeren van deze klus? Dan ik ik graag een reactie tegemoet.
20 apr
Basic Cartoon Kindergezicht (Unisex) Illustreren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een illustrator voor het tekenen van een basic cartoon kindergezicht (zowel een meisjes als een jongens gezicht) met ogen, oren, neus en mond (geen haar). Gezichtskleur zowel blank, lichtbruin en donkerbruin. Afbeeldingen wil ik gebruiken om op eetborden te laten bedrukken.     Heb…
14 apr
Buffel Kop Illustreren voor Belgische Voetbalclub
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een buffel kop zou willen tekenen in blauw wit. Het is voetbalgerelateerd en zou achteraf op vlaggen en sjaals geprint worden.     Ben je geïnteresseerd? Reageer direct!
14 apr
3D Tekening van Ghostrider op Muur (Belgie)
Beste freelancers,    Wij zijn aan het verbouwen en willen in onze vide de achterkant van een motor tegen de muur plaatsen (motor is er reeds en zal ook bevestigd zijn). Hierop moet de ghostrider geschilderd worden die een bospad afrijdt en aan de kant staat een vrouw. Onze woning is in België (provincie Antwerpen).    Kan…
12 apr
Illustraties voor Kinderboek over Avontuurlijk Olifantje
Beste freelancers,    Ik zoek een creatieve illustrator voor 10 verhaaltjes over het olifantje Jumbo Tetter, die in elk verhaal 'avonturen' beleeft. Alle 10 verhaaltjes in 1 boekje of in 10 losse boekjes. Elk verhaal bevat 12 pagina's, op elke pagina komen 4 (dicht)regels en moet een tekening komen die de actie op die pagina ondersteunt.…
12 apr
Toon meer