Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Videograaf voor Band Opnames in Studio Tilburg

Opdracht ID: 51892

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 2
Locatie: Tilburg, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 3 nov
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Op zaterdag 5 en zondag 6 november nemen we met onze band 5 nummers op in de studio in Tilburg.

We zouden hier graag een leuke 'making of' van willen maken in filmische stijl, waarbij we mogelijk 1 nummer ook volledig opnemen als een soort clipje. 

We nemen 2 dagen in secties op tussen 10.00u en 18.00u. Je hoeft niet volledig aanwezig te zijn, dit kan in overleg. Maar omdat we de bandleden verspreid opnemen moeten we een beetje creatief zijn in montage. We zoeken daarom iemand die creatief en flexibel is en er 2 leuke dagen van wilt maken met ons. 

Lijkt dit je een leuk project (mogelijk ook om zelf van te leren) en ben je beschikbaar? Dan horen we graag van je.

Videografen die hebben gereageerd (2)

Marc
Marc
31-10-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Daniël
Daniël
01-11-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.3

Freelance video en filmopdrachten

Video Editor voor YouTube Kanaal

Geplaatst: 9 dec
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die kan ondersteunen met een YouTube kanaal lanceren. Denk hierbij aan de eerste aflevering editen en meedenken aan een pakkend script. Daarnaast moet je wel een beetje sport-minded zijn aangezien wij in de sport wereld werkend zijn. Ik hoor graag van jullie.

Korte Instructiefilmpjes Bewerken

Geplaatst: 21 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen om korte instructiefilmpjes te maken en te bewerken. Het gaat om 10 sport filmpjes in twee talen, die ik ook nog als kortere versies wil gebruiken voor Social Media. Voorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=zoqNcDZg568 Interesse? Reageer direct!

Videograaf Gezocht voor Korte Videovacatures

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een videograaf (partner) op het gebied van korte videovacatures (sfeerimpressies van 30-50 seconden). Wij zijn een recruitmentbureau in het bemiddelen van marketeers & digitals en willen video vacatures toevoegen aan onze dienstverlening. Ik ben op zoek naar een videograaf die:   snel kan schakelen en binnen 2-4 dagen een video kan opleveren bereid is…

Achtergrond van Video's Bewerken

Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Ik zoek iemand die van een aantal video’s, een stuk of 15 van 10-20 seconde per stuk, de achtergrond zwart kan maken. Ik moet de betreffende clips gebruiken in een hologram fan en dat werkt alleen als het object het enige is en de rest zwart. Ik lever de bestanden aan per wetransfer in mp4 en wil ze ook graag zo terug. Interesse? Reageer direct!  

Videograaf Gezocht in Amstelveen

Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Onze club lanceert dit jaar haar Female Business Club. We starten met maandelijkse events en trainingen. Deze zouden wij graag gefilmd willen hebben voor onze website en academy door een vrouwelijk videograaf. Ons eerste event zal een ontbijtsessie zijn op 11 januari 9:00-11:00 in Amstelveen. Interesse? Reageer direct!

Instagram Stories Bewerken tot YouTube Video

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Kleine opdracht: handheld Instagram story uit 2022 bewerken tot YouTube mashup video's. Ik hoor graag van jullie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht