Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Videograaf Gezocht voor Voorstelling (15 mei in Arnhem)

Opdracht ID: 50855

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 09-05-2022
Reacties: 6
Locatie: Arnhem, Prins Hendrikstraat 49-51, Gelderland
Laatst gewijzigd: 12-05-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een videograaf, filmmaker voor 15 mei, in Arnhem. Daar geeft ik in een ecologische tuin, een buitenlocatie, een voorstelling. Ik wil deze voorstelling laten filmen.

Van deze opname wil ik graag de filmbeelden ontvangen, én twee producten. Dat zijn twee trailers: ééntje voor social media; ca 30 seconden. En één wat langere trailer van circa anderhalve minuut. De voorstelling bestaat uit verhaal en songs. In de trailers moet van beiden een impressie zitten. De trailers moeten de vibe overbrengen. Het is een verhaal over de liefde voor de natuur. En hoe dat gegroeid is in mijn leven, en wat het betekent voor deze tijd, nu er allerlei vragen over duurzaamheid spelen. Ik denk dat de voorstelling heel goed past bij spiritueel geïnteresseerde mensen, en bij mensen die van natuur houden en van persoonlijke ontwikkeling. Dit wordt de vierde keer dat ik de voorstelling geef, mensen zaten tot nu toe behoorlijk op het puntje van de stoel.

Deze trailers zijn voor mij belangrijk, omdat ik hiermee makkelijker dan nu de voorstelling op allerlei plekken onder de aandacht kan gaan brengen. En met aantrekkelijk en professioneel materiaal wil ik de voorstelling ook naar de theaters gaan brengen. Het leuke van deze aflevering van de voorstelling is dat hij op een mooie, schilderachtige buitenlocatie gehouden wordt. Voor jou als filmmaker is het dus wel belangrijk dat je het geluid buiten goed kan opnemen. Ook vind ik het belangrijk dat de trailer dynamisch is, dus vanuit verschillende hoeken gefilmd is. En zoals gezegd dus een stukje spoken word en een stukje muziek bevat. En esthetisch mooi is. Het publiek mag trouwens alleen op de rug gefilmd ivm AVG.

De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt anderhalf uur. Als we tot een akkoord komen dan zou ik graag de 15e mei om 12.00 uur met je afspreken in de tuin, om te kunnen verkennen wat in de tuin (die best groot is) de juiste plek is om het er filmisch goed op te krijgen. Qua budget denk ik aan 600 tot 800 euro, ex BTW.

Bij deze trouwens excuus dat dit allemaal zo kort dag is. Voel je je aangetrokken tot de klus? Wil je me dan een korte offerte opsturen, en daarin ook iets over jezelf vertellen, over wat je hierin aantrekt? Ik vind vakmanschap uiteraard belangrijk, maar ook de klik. Ik kan bij interesse een link naar mijn website toesturen met meer info over mij en over de voorstelling.

Tot slot: bij slecht weer gaat de voorstelling niet door. Die wordt dan uitgesteld, maar ik kan je dan niet betalen. Wel kan ik je dan beloven dat je de eerste bent die ik dan vraag bij de volgende filmgelegenheid voor de trailers. Maar ik weet niet precies wanneer die dan zal zijn, want dat hangt er ook vanaf of de locatie filmwaardig is. Ook kan het zijn dat het dan op een andere plek in het land is.

Je offerte ontvang ik graag uiterlijk woensdag de 11e. Donderdag neem ik contact met je op om eea te bespreken of te laten weten als je het niet geworden bent. Dank voor jullie eventuele inzending!

Videografen die hebben gereageerd (6)

Geert
Geert
09-05-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Yasmin
Yasmin
09-05-2022
1 referenties
Gemiddelde score
9
Luuk
Luuk
09-05-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Daniël
Daniël
09-05-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.3
Francesca
Francesca
09-05-2022
1 referenties
Gemiddelde score
7
Murk
Murk
09-05-2022
42 referenties
Gemiddelde score
9.7

Freelance video en filmopdrachten

Tiktok filmpje maken

Geplaatst: 15 mei
Hi, ik ben voor morgenmiddag om 16 uur op zoek naar iemand die een tiktok filmpje voor mij kan maken? Het is op een school evenement in Den Haag. Het is bedoeld als promotie filmpje en beleving wat we doen. Mag opgenomen worden met bijvoorbeeld een nieuwe versie Iphone. Wie heeft hier ervaring mee en kan morgenmiddag? Alvast bedankt.  

Camera man/vrouw voor het maken van YouTube commercials

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken hulp bij het maken van kleine commercials voor bijv. YouTube. Het is voor een klusplatform waarbij consumenten een klus plaatsen waar klusbedrijven op kunnen reageren. We hebben enkele leuke ideetjes... Maar nu nog een cameraman/vrouw en iemand die dit mooi monteert. Samen mooie kleine commercials maken... Denk gerust mee, alles is welkom...  

Videograaf newbornshoot

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor een newborn shoot in Amsterdam op zaterdag 25 mei aanstaande.

Videograaf gezocht

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een videograaf die eventueel ook foto's maakt. Budget is 100-max 300. Het is voor een verjaardagsfeestje op 3 mei 2024 in hoofddorp.  

Foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots.

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Opzoek naar een foto/videograaf voor het maken van product/sfeer foto's. Daarnaast video beelden van de producten/sfeer. Foto/video worden gebruikt voor de webshop en social media. Het gaat om een jong Cosmetics merk voor vrouwen met een droge en gevoelige huid.  Opzoek naar iemand met ervaring in cosmetica shoots. Mvg Jim 

Videograaf bruiloft

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor onze trouwceremonie in Ewijk op 27 september 2024. We hebben een fotograaf voor de hele dag, maar zouden specifiek de ceremonie en de borrel daarna ook op video willen vastleggen. Duur: 2/3 uur Budget: 500 euro Resultaat: een kort filmpje/clip van enkele minuten  

Foto/video voor een cosmetica vrouwen lijn.

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Gezocht foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots. Video: uitleg/gebruik video van 3 producten voor op de webshop/socials. (eventuele optie, interview video) Foto: Gebruik beelden en sfeer beelden voor op de webshop/socails Ik hoor graag of ik hier mee geholpen kan worden! Mvg Jim
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht