Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Videograaf Gezocht voor Voorstelling (15 mei in Arnhem)

Opdracht ID: 50855

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 09-05-2022
Reacties: 6
Locatie: Arnhem, Prins Hendrikstraat 49-51, Gelderland
Laatst gewijzigd: 12-05-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een videograaf, filmmaker voor 15 mei, in Arnhem. Daar geeft ik in een ecologische tuin, een buitenlocatie, een voorstelling. Ik wil deze voorstelling laten filmen.

Van deze opname wil ik graag de filmbeelden ontvangen, én twee producten. Dat zijn twee trailers: ééntje voor social media; ca 30 seconden. En één wat langere trailer van circa anderhalve minuut. De voorstelling bestaat uit verhaal en songs. In de trailers moet van beiden een impressie zitten. De trailers moeten de vibe overbrengen. Het is een verhaal over de liefde voor de natuur. En hoe dat gegroeid is in mijn leven, en wat het betekent voor deze tijd, nu er allerlei vragen over duurzaamheid spelen. Ik denk dat de voorstelling heel goed past bij spiritueel geïnteresseerde mensen, en bij mensen die van natuur houden en van persoonlijke ontwikkeling. Dit wordt de vierde keer dat ik de voorstelling geef, mensen zaten tot nu toe behoorlijk op het puntje van de stoel.

Deze trailers zijn voor mij belangrijk, omdat ik hiermee makkelijker dan nu de voorstelling op allerlei plekken onder de aandacht kan gaan brengen. En met aantrekkelijk en professioneel materiaal wil ik de voorstelling ook naar de theaters gaan brengen. Het leuke van deze aflevering van de voorstelling is dat hij op een mooie, schilderachtige buitenlocatie gehouden wordt. Voor jou als filmmaker is het dus wel belangrijk dat je het geluid buiten goed kan opnemen. Ook vind ik het belangrijk dat de trailer dynamisch is, dus vanuit verschillende hoeken gefilmd is. En zoals gezegd dus een stukje spoken word en een stukje muziek bevat. En esthetisch mooi is. Het publiek mag trouwens alleen op de rug gefilmd ivm AVG.

De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt anderhalf uur. Als we tot een akkoord komen dan zou ik graag de 15e mei om 12.00 uur met je afspreken in de tuin, om te kunnen verkennen wat in de tuin (die best groot is) de juiste plek is om het er filmisch goed op te krijgen. Qua budget denk ik aan 600 tot 800 euro, ex BTW.

Bij deze trouwens excuus dat dit allemaal zo kort dag is. Voel je je aangetrokken tot de klus? Wil je me dan een korte offerte opsturen, en daarin ook iets over jezelf vertellen, over wat je hierin aantrekt? Ik vind vakmanschap uiteraard belangrijk, maar ook de klik. Ik kan bij interesse een link naar mijn website toesturen met meer info over mij en over de voorstelling.

Tot slot: bij slecht weer gaat de voorstelling niet door. Die wordt dan uitgesteld, maar ik kan je dan niet betalen. Wel kan ik je dan beloven dat je de eerste bent die ik dan vraag bij de volgende filmgelegenheid voor de trailers. Maar ik weet niet precies wanneer die dan zal zijn, want dat hangt er ook vanaf of de locatie filmwaardig is. Ook kan het zijn dat het dan op een andere plek in het land is.

Je offerte ontvang ik graag uiterlijk woensdag de 11e. Donderdag neem ik contact met je op om eea te bespreken of te laten weten als je het niet geworden bent. Dank voor jullie eventuele inzending!

Videografen die hebben gereageerd (6)

Geert
Geert
09-05-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Yasmin
Yasmin
09-05-2022
1 referenties
Gemiddelde score
9
Luuk
Luuk
09-05-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Daniël
Daniël
09-05-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.3
Francesca
Francesca
09-05-2022
1 referenties
Gemiddelde score
7
Murk
Murk
09-05-2022
42 referenties
Gemiddelde score
9.7

Freelance video en filmopdrachten

Videograaf Bruiloft 22 september 2023

Geplaatst: 23 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een videograaf voor onze bruiloft op 22 september in Nootdorp. We willen een videograaf die er de gehele dag is, 12 uur. Van circa 10 tot 22 uur. Graag ontvangen we het volgende: - Compilatie film van 1,5 uur - Compilatie film van circa 2 minuten - Ruwe beelden Budget is niet meer heel ruim maar we horen graag voorstellen.   

Gezocht Gepassioneerde en Ervaren Cameramannen/ Vrouwen

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, Zoek jij een dynamische werkomgeving waar mens en media centraal staan? Ons bedrijf, is multidimensionaal en bestaat uit drie onderdelen: People Minded Media, The Branding Factory en People Minded Studio's. Wij zijn gepassioneerd over het vastleggen van het unieke verhaal van mensen en bedrijven door middel van fotografie, videografie en livestreaming. Ons creatieve team brengt…

Videomontage

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die op korte termijn - vandaag of morgen - twee video's kan monteren (circa 7 en 12 minuten). Er zijn opnamen beschikbaar (een praatje voor een witte muur), maar de bedoeling is dat het geheel een professionelere uitstraling krijgt. Met sfeerbeelden ertussen gemonteerd en hier en daar teksten erbij. Onderwerp: 1. een zakelijk boek schrijven en 2. een zakelijk…

Bedrijfsfilm Filmen in Nijkerk

Geplaatst: 10 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een bedrijfsfilm/productfilm kan filmen en editen. Locatie: Nijkerk. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Vrouwelijke Videograaf Gezocht in Den Haag

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vrouwelijke videograaf die een filmpje van maximaal 3 minuten kan opnemen en eventueel editen. Locatie: Den Haag. Bij interesse hoor ik graag van je.

Korte Video van Evenementenweek in Den Haag

Geplaatst: 6 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een korte video (2-3 minuten) van een feestweek. Betreft maken van beeldmateriaal tijdens verschillende dagen volgende week (minimaal 2 tussen 13 en 17 maart) op locatie in Den Haag. Inclusief editen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Editen van Raw Material voor Reels

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een editor die verschillende reels kan maken voor social media kanalen. Het raw material bevat ongeveer 3 min, hieruit willen we diverse reels halen van max. 15 seconden. Het betreft een vakantievilla in Aruba. Wie vindt dit een mooie opdracht? Ik hoor het graag,
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht