Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Videograaf Editor Gezocht voor Bruiloft 19 augustus in Delft

Opdracht ID: 48358

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 15-07-2021
Reacties: 3
Locatie: Delft
Laatst gewijzigd: 15-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor de bruiloft van mijn zus die op 19 augustus zal plaatsvinden in Delft, ben ik op zoek naar een betaalbare cameraman / editor die hier een mooi filmpje / compilatie van kan maken.

Het hoeft geen zeer uitgebreide film te zijn, maar afhankelijk van de mogelijkheden willen we in ieder geval het JA woord er mooi op hebben mogelijk het moment er voor / er na. Helaas is een hele dag filmen vaak te duur dus we zoeken een middenweg waarbij we toch een mooi aandenken hebben.

De bruiloft start om ca. 16.00 uur, we eten rond 18.00 uur en vanaf 20.00 uur is het feest. Indien je een mooi voorstel hebt met referentie materiaal verneem ik het graag. Uiteindelijk is het de bedoeling om hier een mooie compilatie van te krijgen. Wij willen het cadeau geven. Er is wel een fotograaf, maar een video als aandenken mag toch ook niet ontbreken.

Het is belangrijk dat het geluid goed opgenomen zal worden tijdens de ceremonie en dat je bereid bent om in de omgeving ook wat opnames te maken. (Dit is nog bedacht, maar mogelijk willen we het ophalen ook in beeld brengen), dit zal in Den Haag zijn.  Alles ligt nog open, we vernemen graag wat er mogelijk is. 

Lijkt het je leuk om hier iets in te betekenen dan verneem ik graag van je. Wij vergoeden reiskosten en werken bij voorkeur op basis van een vaste prijs.  Daarnaast verwachten we uiteraard dat je representatief bent en netjes gekleed bent tijdens de bruiloft. 

We kijken uit naar je reactie!

Videografen die hebben gereageerd (3)

Alex
Alex
15-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Romendy
Romendy
15-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Wiedjai
Wiedjai
15-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6

Freelance video en filmopdrachten

Trouwvideograaf Gezocht in Schagen

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een videograaf die onze bruiloft op 8 april 2023 wil vastleggen. Tijdstip 13:00-21:00. Omdat de trouwdatum buiten het trouwseizoen valt, zijn we op zoek naar een budget rond 1000,-. Interesse? Reageer direct!  

Product Videograaf Gezocht

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Wij hebben een bedrijf in de e-commerce, nu iets meer dan een jaar. Voor onze producten hebben we een hele goede productfotograaf, maar voor bepaalde producten zijn we op zoek naar een productvideograaf. Dit om de beleving van de klant beter te maken. Als je ervaring hebt met het maken van een video en het bewerken ervan, neem dan contact met ons op. Wij zijn op zoek naar iemand…

Spoedklus Filmopname (Zakelijk) in Bussum

Geplaatst: 25 jan
Beste freelancers, Een trainingsbureau heeft een spoedklus in verband met ziekte. We zoeken iemand die een kennisclip kan opnemen op film aanstaande donderdag (26 januari 2023) om 10.30 uur in Bussum. Het gaat om het filmen (plus geluid) van deze kennisclip, het technische gedeelte dus. De kennisclip wordt als opleidingsmateriaal gebruikt voor een opleiding die wij aanbieden. Je filmt een spreker…

Bedrijfsvideo voor Dierenopvang

Geplaatst: 24 jan
Beste freelancers, Wij zijn een vakantie opvang voor konijnen, knaagdieren en vogels. In 2001 zijn we begonnen. Helaas werden er destijds elke schoolvakantie konijnen en kippen gedumpt. Als echte dierenliefhebbers vonden we dit natuurlijk zielig en ook niet kunnen. Mijn moeder is toen rond gaan vragen (bij de buren, die een honden- en kattenpension hebben, bij mijn opa die een kinderboerderij had)…

Videograaf Gezocht voor Bruiloft in Eindhoven

Geplaatst: 20 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een videograaf voor een bruiloft op 25 maart in Eindhoven. Mag ook iemand zijn die ervaring op wil doen met het filmen van een bruiloft.  Heb je interesse, dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Marketing Filmpje voor Duurzame Fietslampjes

Geplaatst: 5 jan
Beste freelancers, Als marketing manager ben ik opzoek naar iemand die goed kan filmen/content kan maken. Over ons Wij verkopen duurzame fietslampjes die zichzelf opladen door zonlicht. Ik ben op zoek naar iemand die een content/kort filmpje voor ons kan maken die we kunnen gebruiken als reclame op Facebook en Instagram (reels) en evt. op TIKTOK. We hebben al ideetjes over wat voor shots we willen…

Video Editor met Passie voor Outdoor

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een videograaf/video editor. Ik maak sinds enige tijd video's van mijn hikes en andere outdoor activiteiten maar ik zoek nu een professional. Ik ben op zoek naar iemand met veel ervaring, creativiteit en gedrevenheid. Iemand met passie voor outdoor en natuur. Ik ben niet op zoek naar een klusser maar iemand die video's kan maken die je op TV zou kunnen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht