Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Vertaler/Tolk
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vertaler NL ENG voor Diverse Opdrachten

Opdracht ID: 51438

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 4 aug
Reacties: 3
Locatie: Door heel Nederland, afhankelijk van bedrijf. Incidenteel online op afstand.
Laatst gewijzigd: 4 aug
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een internationale RvA-geaccrediteerde certificatie-instelling voor de belangrijkste GFSI-erkende programma's. Ons team heeft 14 jaar ervaring met Food audits en certificering.

Wij voeren IFS Food, IFS Logistics, IFS Broker, IFS Wholesale / Cash & Carry en BRC Food (+ alle toevoegingen) audits uit in alle product- en technologiegebieden. Die audits worden lokaal en internationaal gezien als een zeer professionele en waarheidsgetrouwe bijdrage aan voedselveiligheid.

Voor deze audits worden Nederlandse en ook buitenlandse auditors ingezet.
Deze buitenlandse auditors komen uit verschillende landen maar hebben allemaal een hoog niveau Engels in hun vakgebied.

Vanuit voedselveiligheidsstandaarden is het verplicht dat wanneer een auditor Engels spreekt en het bedrijf Nederlands (plus Nederlandse documentatie) er een vertaler aanwezig is om te ondersteunen in de communicatie, documentatie te vertalen en onpartijdigheid te waarborgen.

Bedrijven maken met ons afspraken voor bepaalde data waarop een Engels sprekende auditor naar hun bedrijf zal komen. Deze data zullen worden voorgesteld aan de vertalers. Dit kan ver van tevoren zijn maar ook tot slechts bijvoorbeeld drie weken voor de geplande data.

Wanneer een vertaler een opdracht accepteert dan is het gebruikelijk dat hij/zij de auditor meeneemt vanuit het hotel waar de auditor verblijft. Hierin wordt geprobeerd de afstand van het hotel tot het bedrijf klein te houden.
Vervolgens vergezeld de vertaler de auditor gedurende de hele audit. Per bedrijf kan het aardig verschillen hoe gevorderd het Engels niveau is van de mensen die er werken. Afhankelijk daarvan moet de vertaler veel of weinig vertalen in de gesprekken tussen auditor en bedrijf.

Wanneer er kritischere vragen gesteld worden dan vooral is het de taak van de vertaler ervoor te zorgen dat de taalbarrière geen vermoeilijkende factor wordt in de communicatie. Inhoudelijke gesprekken moeten gewaarborgd worden en misverstanden door taal voorkomen.

Naast de gesprekken zelf moet ook documentatie vertaald worden.
Denk hierbij aan formulieren met informatie over processen in de productie of het beheersen van risico's.

Samengevat betreft het aanbod:

-Parttime werk tijdens kantooruren
-Gebruikelijke duur van opdrachten 1 tot 3 dagen
-Kans om te werken met bedrijven uit de voedselvoorzieningsketen
-Diverse opdrachten in een internationaal team
-Vergoeding van €180 per dag exclusief reiskosten (35 cent per km)

Vereisten:

-Vloeiend in Engels en Nederlands
-Communicatievaardigheden en integriteit
-Kennis van voedingsmiddelentechnologie of ervaring in voedingsmiddelenindustrie of kennis van voedselveiligheid systemen/standaarden.
-Rijbewijs (eigen auto is een plus punt)

Interesse? Dan horen we graag van je.

Freelance vertalers die hebben gereageerd (3)

Delia
Delia
04-08-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.8
Mirte
Mirte
04-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
04-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance vertaalopdrachten

Zakelijke Engelse Teksten Vertalen

Geplaatst: 15 aug
Beste freelancers, Wij zijn een projectenbureau gericht op marketing & communicatie voor bedrijven en wij werken veelal voor scholen en universiteiten. Momenteel zijn wij op zoek naar een projecttekstschrijver die ons kan ondersteunen met het vertalen van stukken van het Nederlands naar Engels. Het huidige project waarvoor je grotendeels werkt is voor een onderzoekcentrum binnen de Universiteiten.…

120 Vragen Vertalen (EN DE FR)

Geplaatst: 28 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een of meerdere vertalers voor een kaartspel. Het gaat om 120 vragen bestaande uit 1 zin vertalen van het NL naar EN - DE - FR.  Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Vertaling Russisch Nederlands

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Voor mijn website heb ik hulp nodig met het vertalen van 50 artikels (ongeveer 3500-4000 tekens + afbeeldingen) van Russisch naar Nederlands. Artikelen staan al op de website (in het Russisch) dus kan je ze daar vertalen of naar jullie programma kopiëren. Vertaling hoeft niet 1 op 1, het moet wel leuk zijn om te lezen, ook het liefst SEO geoptimaliseerd. Ik zie jullie…

Product Brochure Vertalen Nederlands naar Frans

Geplaatst: 1 aug
Beste freelancers, Wij zoeken een vertaler NL-FR om een product sheet/brochure te vertalen van Nederlands naar Frans. Het gaat om 2 A4'tjes inclusief visuals - 562 woorden NL met als thema 'Transportrollen'. Voorbeeld document aan opdracht gekoppeld. Graag tariefvoorstel met indicatie uren. Alvast bedankt en zie de aanvraag graag tegemoet.

Filmscript Vertalen van NL naar ENG

Geplaatst: 29 jul
Beste freelancers, Voor een Nederlandse korte film ben ik op zoek naar iemand die het script van Nederlands naar Engels wil vertalen. Belangrijk is dat het film-technisch dan nog steeds correct is. Maar uiteraard ook de opmaak et cetera. Hierbij meer details: • Het gaat om een korte film van 70 minuten. Ik verwacht een script van 75 tot 80 pagina’s (schatting). • Het liefst vertalen…

Teksten Vertalen naar Pools Duits en Engels

Geplaatst: 7 jul
Beste freelancers, Ik zoek een of meerdere freelancers die teksten kunnen vertalen van het Nederlands naar het Duits, Pools en Engels. Het betreft teksten over veiligheid die gebruikt worden als medewerkersinstructie en voor bijscholingen omtrent veiligheid. Over het algemeen hoeven deze werkzaamheden niet onder tijdsdruk te worden uitgevoerd. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht