Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Vertaler/Tolk
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vertaler NL ENG voor Diverse Opdrachten

Opdracht ID: 51438

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 4 aug
Reacties: 3
Locatie: Door heel Nederland, afhankelijk van bedrijf. Incidenteel online op afstand.
Laatst gewijzigd: 4 aug
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een internationale RvA-geaccrediteerde certificatie-instelling voor de belangrijkste GFSI-erkende programma's. Ons team heeft 14 jaar ervaring met Food audits en certificering.

Wij voeren IFS Food, IFS Logistics, IFS Broker, IFS Wholesale / Cash & Carry en BRC Food (+ alle toevoegingen) audits uit in alle product- en technologiegebieden. Die audits worden lokaal en internationaal gezien als een zeer professionele en waarheidsgetrouwe bijdrage aan voedselveiligheid.

Voor deze audits worden Nederlandse en ook buitenlandse auditors ingezet.
Deze buitenlandse auditors komen uit verschillende landen maar hebben allemaal een hoog niveau Engels in hun vakgebied.

Vanuit voedselveiligheidsstandaarden is het verplicht dat wanneer een auditor Engels spreekt en het bedrijf Nederlands (plus Nederlandse documentatie) er een vertaler aanwezig is om te ondersteunen in de communicatie, documentatie te vertalen en onpartijdigheid te waarborgen.

Bedrijven maken met ons afspraken voor bepaalde data waarop een Engels sprekende auditor naar hun bedrijf zal komen. Deze data zullen worden voorgesteld aan de vertalers. Dit kan ver van tevoren zijn maar ook tot slechts bijvoorbeeld drie weken voor de geplande data.

Wanneer een vertaler een opdracht accepteert dan is het gebruikelijk dat hij/zij de auditor meeneemt vanuit het hotel waar de auditor verblijft. Hierin wordt geprobeerd de afstand van het hotel tot het bedrijf klein te houden.
Vervolgens vergezeld de vertaler de auditor gedurende de hele audit. Per bedrijf kan het aardig verschillen hoe gevorderd het Engels niveau is van de mensen die er werken. Afhankelijk daarvan moet de vertaler veel of weinig vertalen in de gesprekken tussen auditor en bedrijf.

Wanneer er kritischere vragen gesteld worden dan vooral is het de taak van de vertaler ervoor te zorgen dat de taalbarrière geen vermoeilijkende factor wordt in de communicatie. Inhoudelijke gesprekken moeten gewaarborgd worden en misverstanden door taal voorkomen.

Naast de gesprekken zelf moet ook documentatie vertaald worden.
Denk hierbij aan formulieren met informatie over processen in de productie of het beheersen van risico's.

Samengevat betreft het aanbod:

-Parttime werk tijdens kantooruren
-Gebruikelijke duur van opdrachten 1 tot 3 dagen
-Kans om te werken met bedrijven uit de voedselvoorzieningsketen
-Diverse opdrachten in een internationaal team
-Vergoeding van €180 per dag exclusief reiskosten (35 cent per km)

Vereisten:

-Vloeiend in Engels en Nederlands
-Communicatievaardigheden en integriteit
-Kennis van voedingsmiddelentechnologie of ervaring in voedingsmiddelenindustrie of kennis van voedselveiligheid systemen/standaarden.
-Rijbewijs (eigen auto is een plus punt)

Interesse? Dan horen we graag van je.

Freelance vertalers die hebben gereageerd (3)

Delia
Delia
04-08-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.8
Mirte
Mirte
04-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
04-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance vertaalopdrachten

Tekst Vertalen van NL naar EN

Geplaatst: 25 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een tekst op een website van het Nederlands naar het Engels. Er is een vertaal tool gekoppeld echter pakt deze niet altijd de juiste tone of voice. Het gaat om ongeveer 6000 woorden. Interesse? Reageer direct!

Vertaler Engels Duits Gezocht

Geplaatst: 24 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance vertaler. Hieronder de opdracht in het Engels: I'm looking to hire a translator to handle a project. This project's description focuses on translating from English to German accurately and with good attention to detail. Interesse? Dan zie ik je reactie ook graag in het Engels tegemoet.

Vertaler Nederlands Engels Gezocht

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance vertaler. Hieronder de opdracht in het Engels: I'm looking to hire a freelancer to help translate a document from English to Dutch. I would like every applicant to be skilled in basic English. Ik zie jullie reacties graag in het Engels tegemoet.

Vertaler Engels van Duurzaam Leefstijlprogramma

Geplaatst: 11 nov
Beste freelancers, Wij zijn een vitaliteitsbureau met een missie.  Wij willen echt impact maken in de gezondheid van Nederlandse werknemers, dat doen wij door 12-weken leefstijlprogramma’s aan te bieden die zorgen voor een duurzame gedragsverandering.  Op dit moment hebben wij een holistisch aanbod van deze leefstijlprogramma’s, dus zowel werk als privé gerelateerd…

Freelance Vertaler Spaans Gezocht

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Spaanse vertaler die een kvk uittreksel kan vertalen van het Nederlands naar het Spaans. Ik hoor graag van jullie.

Japanse Tolk Gezocht in Ede

Geplaatst: 21 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tolk Japans - Nederlands voor een vertaling van een lezing op 30 november 2022 in Ede. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

Franse Vertaler Gezocht voor Biografie

Geplaatst: 13 sep
Beste freelancers, Ik heb een manuscript biografie van 56.000 woorden die vertaald moet worden van het Nederlands naar het Frans. Pagina 1 bijgevoegd als indicatie van de tekst. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht