Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Vertaler/Tolk
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vertaler NL ENG voor Diverse Opdrachten

Opdracht ID: 51438

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 04-08-2022
Reacties: 3
Locatie: Door heel Nederland, afhankelijk van bedrijf. Incidenteel online op afstand.
Laatst gewijzigd: 04-08-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een internationale RvA-geaccrediteerde certificatie-instelling voor de belangrijkste GFSI-erkende programma's. Ons team heeft 14 jaar ervaring met Food audits en certificering.

Wij voeren IFS Food, IFS Logistics, IFS Broker, IFS Wholesale / Cash & Carry en BRC Food (+ alle toevoegingen) audits uit in alle product- en technologiegebieden. Die audits worden lokaal en internationaal gezien als een zeer professionele en waarheidsgetrouwe bijdrage aan voedselveiligheid.

Voor deze audits worden Nederlandse en ook buitenlandse auditors ingezet.
Deze buitenlandse auditors komen uit verschillende landen maar hebben allemaal een hoog niveau Engels in hun vakgebied.

Vanuit voedselveiligheidsstandaarden is het verplicht dat wanneer een auditor Engels spreekt en het bedrijf Nederlands (plus Nederlandse documentatie) er een vertaler aanwezig is om te ondersteunen in de communicatie, documentatie te vertalen en onpartijdigheid te waarborgen.

Bedrijven maken met ons afspraken voor bepaalde data waarop een Engels sprekende auditor naar hun bedrijf zal komen. Deze data zullen worden voorgesteld aan de vertalers. Dit kan ver van tevoren zijn maar ook tot slechts bijvoorbeeld drie weken voor de geplande data.

Wanneer een vertaler een opdracht accepteert dan is het gebruikelijk dat hij/zij de auditor meeneemt vanuit het hotel waar de auditor verblijft. Hierin wordt geprobeerd de afstand van het hotel tot het bedrijf klein te houden.
Vervolgens vergezeld de vertaler de auditor gedurende de hele audit. Per bedrijf kan het aardig verschillen hoe gevorderd het Engels niveau is van de mensen die er werken. Afhankelijk daarvan moet de vertaler veel of weinig vertalen in de gesprekken tussen auditor en bedrijf.

Wanneer er kritischere vragen gesteld worden dan vooral is het de taak van de vertaler ervoor te zorgen dat de taalbarrière geen vermoeilijkende factor wordt in de communicatie. Inhoudelijke gesprekken moeten gewaarborgd worden en misverstanden door taal voorkomen.

Naast de gesprekken zelf moet ook documentatie vertaald worden.
Denk hierbij aan formulieren met informatie over processen in de productie of het beheersen van risico's.

Samengevat betreft het aanbod:

-Parttime werk tijdens kantooruren
-Gebruikelijke duur van opdrachten 1 tot 3 dagen
-Kans om te werken met bedrijven uit de voedselvoorzieningsketen
-Diverse opdrachten in een internationaal team
-Vergoeding van €180 per dag exclusief reiskosten (35 cent per km)

Vereisten:

-Vloeiend in Engels en Nederlands
-Communicatievaardigheden en integriteit
-Kennis van voedingsmiddelentechnologie of ervaring in voedingsmiddelenindustrie of kennis van voedselveiligheid systemen/standaarden.
-Rijbewijs (eigen auto is een plus punt)

Interesse? Dan horen we graag van je.

Freelance vertalers die hebben gereageerd (3)

Delia
Delia
04-08-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.8
Mirte
Mirte
04-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
04-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance vertaalopdrachten

Franse Tolk Tijdens Handelsmissies in Marokko

Geplaatst: 9 mrt
Beste freelancer, Voor een handelsmissie naar Marokko kom ik graag in contact met een representatief Personal Assistent. Hij/zij treedt primair op in de rol van vertaler/tolk (Nederlands-Frans) en secundair ten behoeve van verslaglegging alsmede de reisplanning. Opdrachtgever, een coördinerend ondernemer, faciliteert ondernemers die zich in o.a. Marokko willen gaan vestigen. Desbetreffende individuele…

Algemene Voorwaarden Vertalen van NL naar EN

Geplaatst: 10 mrt
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar een vertaler. Graag zou ik morgen mijn Algemene Voorwaarden van het Nederlands naar het Engels willen laten vertalen. Wie heeft hier ervaring mee? Ik hoor graag zo snel mogelijk van je.

Website Vertalen Nederlands naar Engels

Geplaatst: 2 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een vertaler voor mijn website teksten, van Nederlands naar Engels. Het gaat om +/- 5500 woorden.   Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte met tarief per woord graag tegemoet.

Boek Vertalen van NL naar USA Engels

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Voor een reeds uitgegeven boek over coaching zoeken wij een vertaler die het boek van Nederlands naar USA Engels kan vertalen. De vertaling moet uitgevers waardig zijn. Het gaat om 80.000 woorden. Bij interesse hoor ik graag van jullie.

Product Teksten Vertalen voor Kookwinkel

Geplaatst: 19 jan
Beste freelancers, Wij zijn een (online) kookwinkel in Rotterdam. We willen voor één van onze merken vertaalde productomschrijvingen in het Frans en Duits. Dit zijn in totaal 14 productteksten, waarvan 12 bijna identiek zijn. We zoeken freelancers die ons kunnen helpen met de vertaling van deze teksten van het Nederlands naar het Frans en/of Duits. We zien jullie offertes graag…

Product Vertaling van Nederlands naar Duits

Geplaatst: 12 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een productomschrijving, specificaties en handleiding van het Nederlands naar het Duits. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Tekst Vertalen van NL naar EN

Geplaatst: 25-11-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een tekst op een website van het Nederlands naar het Engels. Er is een vertaal tool gekoppeld echter pakt deze niet altijd de juiste tone of voice. Het gaat om ongeveer 6000 woorden. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht