Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertalen van Statuten Nederlandse BV (NL-FR)

Geplaatst op:
8 januari 2019 10:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
37387
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Zoetermeer, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een vertaler voor de statuten van een Nederlandse BV uit het Nederlands naar het Frans. Het hoeft niet beedigd vertaalwerk te zijn. Het gaat om 15 pagina's.

Een vaste prijs is wenselijk.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Renée Renée 08-01-2019
referentiesterren
4 referenties
Chantal Chantal 08-01-2019
referentiesterren
3 referenties
Karim Karim 08-01-2019
referentiesterren
1 referentie
Martell Martell 08-01-2019
referentiesterren
23 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Spel en Spelhandleiding Vertalen (NL-ENG)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler voor het vertalen van een spel met 80 kaartje dus 80 zinnen en een spelhandleiding van ongeveer 5000 woorden, van het Nederlands naar Engels.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
20 mrt
Beedigd Tolk (NL-CN) Helmond
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een beëdigd tolk (Nederlands - Chinees ) om te assisteren bij het passeren van levering van akte (aankoop huis).    Locatie van het notariskantoor is Helmond, datum 3 juli 2019.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
20 mrt
Native Duitse Vertaler voor Bedden Specialist
Beste Freelancers,    Voor diverse werkzaamheden ben ik op zoek naar een native Duitse vertaler die voor ons teksten kan vertalen.    Ik zoek iemand die per direct beschikbaar is.     Ik zie graag een reactie tegemoet.
20 mrt
Agentuurovereenkomst Vertalen (NL-ENG)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een Nederlandse "agentuurovereenkomst" kan vertalen naar het engels.    Het gaat om een contract van 5 paginas. Thuiswerken mogelijk    Ik zie graag een reactie tegemoet.
18 mrt
Eenvoudige Teksten Vertalen (NL-ENG)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler voor 5 teksten van tussen de 300 en 440 woorden per tekst welke vertaald moeten worden van het Nederlands naar engels.    Geen technisch of complex taalgebruik. Heb de teksten niet in één keer maar steeds een tekst en dan een week later weer één. …
13 mrt
Vertalen van Spaanse Statuten naar Nederlands
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van Spaanse statuten voor een vereniging van eigenaren (vastgoed).    In de tekst (6 bladzijden notariële akte waarvan de helft in tekst) staan veel getallen i.v.m. toedelen quota's en komen veel begrippen meermaals terug. Ik hoef geen beëdigde…
11 mrt
Vertalen van Folder (NL-TR)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een folder van het Nederlands naar het Turks.    Hierbij gaat het om een folder met  +- 800 woorden. Hierin zitten wel een hele hoop woorden die herhaaldelijk terugkomen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
7 mrt