Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertalen van Spaanse Statuten naar Nederlands

Geplaatst op:
11 maart 2019 11:25
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
38368
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 200
Locatie:
Waspik, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van Spaanse statuten voor een vereniging van eigenaren (vastgoed).

In de tekst (6 bladzijden notariële akte waarvan de helft in tekst) staan veel getallen i.v.m. toedelen quota's en komen veel begrippen meermaals terug. Ik hoef geen beëdigde vertaler, gaat mij meer om een logische vertaling. heb de tekst in Word omgezet via acrobat omgezet en kom inclusief getallen tot 5000 worden

De VVE gaat de tekst op termijn ook omzetten, maar wil graag nu zien wat er exact voor bewoners is vastgesteld bij deze akte. max budget 200 euro

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Eugenio Eugenio 11-03-2019
referentiesterren
5 referenties
Harriette Harriette 11-03-2019
referentiesterren
3 referenties
Daniel Daniel 11-03-2019
referentiesterren
9 referenties
Eugenia Eugenia 11-03-2019
referentiesterren
2 referenties
Lennart Lennart 11-03-2019
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Spel en Spelhandleiding Vertalen (NL-ENG)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler voor het vertalen van een spel met 80 kaartje dus 80 zinnen en een spelhandleiding van ongeveer 5000 woorden, van het Nederlands naar Engels.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
20 mrt
Beedigd Tolk (NL-CN) Helmond
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een beëdigd tolk (Nederlands - Chinees ) om te assisteren bij het passeren van levering van akte (aankoop huis).    Locatie van het notariskantoor is Helmond, datum 3 juli 2019.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
20 mrt
Native Duitse Vertaler voor Bedden Specialist
Beste Freelancers,    Voor diverse werkzaamheden ben ik op zoek naar een native Duitse vertaler die voor ons teksten kan vertalen.    Ik zoek iemand die per direct beschikbaar is.     Ik zie graag een reactie tegemoet.
20 mrt
Agentuurovereenkomst Vertalen (NL-ENG)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een Nederlandse "agentuurovereenkomst" kan vertalen naar het engels.    Het gaat om een contract van 5 paginas. Thuiswerken mogelijk    Ik zie graag een reactie tegemoet.
18 mrt
Eenvoudige Teksten Vertalen (NL-ENG)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler voor 5 teksten van tussen de 300 en 440 woorden per tekst welke vertaald moeten worden van het Nederlands naar engels.    Geen technisch of complex taalgebruik. Heb de teksten niet in één keer maar steeds een tekst en dan een week later weer één. …
13 mrt
Vertalen van Folder (NL-TR)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een folder van het Nederlands naar het Turks.    Hierbij gaat het om een folder met  +- 800 woorden. Hierin zitten wel een hele hoop woorden die herhaaldelijk terugkomen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
7 mrt