Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Verhuur, Reservering en Bookingssysteem op Wordpress

Opdracht ID: 50617

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 06-04-2022
Reacties: 8
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 20-04-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft in het opzetten en bouwen/implementeren van een boekingssysteem bij de verhuur van vakantiehuizen. Ik heb voor iemand een site gebouwd waarbij een aantal huizen op verschillende locaties met verschillende faciliteiten worden verhuurd.

Ben begonnen met WooCommerce huur & bookingsysteem. Maar merk dat dit niet alles kan, danwel halen we niet alles eruit. Heeft iemand op dit platform al toonbaar succesvol een dergelijk bookingsysteem ingevoerd (draait op een wordpress-site)? 
Kun je boeken per week, midweek, weekenden, met overzichtelijke beschikbaarheidskalender, verwerking van alle voorkomende zaken als flexibele seizoensprijzen, additionele prijzen (linnenpakketten of prijs per locatie voor gas o.i.d.). Maar liever nog iemand die dus ervaring heeft en alle vragen in deze voor kan zijn?

Ik zie graag wat je al gemaakt hebt, en een prijs wat het kost om dit te implementeren. Want het moet natuurlijk buiten het feit dat het werkt ook nog 'smoelen'. Ik kom graag met je in contact via Hoofdkraan.nl!

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (8)

Adem
Adem
06-04-2022
7 referenties
Gemiddelde score
10
Ilja
Ilja
06-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Danny
Danny
06-04-2022
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Jeroen
Jeroen
06-04-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
06-04-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Martijn
Martijn
06-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jos
Jos
06-04-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Yvon
Yvon
11-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress website ombouwen

Geplaatst: 2 apr
Beste freelancers, Ik wil mijn website, gebouwd met thema Astra en Elementor Pro, omzetten naar het Avada thema en opnieuw opbouwen. De pagina- en categoriestructuur moet anders worden en de hele achterkant moet opnieuw ingeregeld worden (technische zaken, statistisch paneel, beveiliging, maar ook huisstijl, zoals kleuren en fonts). De site moet voorzien worden van een blog-omgeving, mogelijkheid…

Filter/custom fields via code toevoegen aan WP Store Locator

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Programmeur of developer gezocht die in de plugin WP Store Locator via code dropdown filters/custom fields kan toevoegen. WP Store Locator heeft slechts 1 categorie-filter. Tarief in overleg, maar daar komen we uit!

WordPress website

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan bouwen en deze binnen 1 week kan opleveren. De website bestaat uit 4 pagina's (inclusief de contactpagina). Graag iemand die creatief is, meedenkt en vlot is. Mocht je interesse hebben in de opdracht, reageer dan op dit bericht met wat van je al verrichtte werk en de prijs. 

Google Analytics

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik beheer enkele websites. In het verleden kon ik via Google Analytics zien hoeveel mensen de websites bekeken, welke pagina's (berichten) het meest werd bekeken enzovoort. Sinds enige tijd heeft Google het Google Analytics systeem veranderd. Nu moet ik een en ander instellen, maar dit is niet mijn ding. Ik zoek iemand die mij hierbij kan helpen, en in de toekomst ook een…

Geavanceerd Automatisch Bestelsysteem

Geplaatst: 6 apr
Geavanceerd Automatisch Bestelsysteem Budget: €2000,- Introductie : ** is een innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en distributie van duurzame reinigings- en hygiëneproducten. Onze missie is om bedrijven in verschillende sectoren zoals horeca, gezondheidszorg en onderwijs te voorzien van milieuvriendelijke oplossingen zonder in te boeten aan effectiviteit. Onze producten…

Webbouwer WordPress DIVI gezocht

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een webbouwer die goed kan werken met WordPress en met name met DIVI. Het gaat om +/- 10 websites die met DIVI zijn gebouwd. Deze websites van klanten moeten onderhouden worden en uitgebreid. Tevens komen er voor nieuwe klanten websites bij. Hoor graag wie mij hierin kan helpen en overleg over de kosten per case.  

Website developer Frontend

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf die alleen met freelancers werkt. Ik heb geen personeel. Om ons team te versterken zoek ik nu een freelancer die op regelmatige basis werk voor me kan uitvoeren, een website developer met als specialiteit DIVI. Maar die ook bekend is met Elementor. Ik zoek dus geen programmeur, (die hebben we al) maar echt een developer. Of kort door de bocht: een website bouwer!…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht