Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Verhuur, Reservering en Bookingssysteem op Wordpress

Opdracht ID: 50617

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 06-04-2022
Reacties: 9
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 20-04-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft in het opzetten en bouwen/implementeren van een boekingssysteem bij de verhuur van vakantiehuizen. Ik heb voor iemand een site gebouwd waarbij een aantal huizen op verschillende locaties met verschillende faciliteiten worden verhuurd.

Ben begonnen met WooCommerce huur & bookingsysteem. Maar merk dat dit niet alles kan, danwel halen we niet alles eruit. Heeft iemand op dit platform al toonbaar succesvol een dergelijk bookingsysteem ingevoerd (draait op een wordpress-site)? 
Kun je boeken per week, midweek, weekenden, met overzichtelijke beschikbaarheidskalender, verwerking van alle voorkomende zaken als flexibele seizoensprijzen, additionele prijzen (linnenpakketten of prijs per locatie voor gas o.i.d.). Maar liever nog iemand die dus ervaring heeft en alle vragen in deze voor kan zijn?

Ik zie graag wat je al gemaakt hebt, en een prijs wat het kost om dit te implementeren. Want het moet natuurlijk buiten het feit dat het werkt ook nog 'smoelen'. Ik kom graag met je in contact via Hoofdkraan.nl!

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (9)

Adem
Adem
06-04-2022
6 referenties
Gemiddelde score
10
Ilja
Ilja
06-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Danny
Danny
06-04-2022
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Jeroen
Jeroen
06-04-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
06-04-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Martijn
Martijn
06-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jos
Jos
06-04-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Bjorn
Bjorn
06-04-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Karim
Karim
11-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Gezocht website bouwer voor uitvaartbranche

Geplaatst: 07:25
Beste freelancers, Ik heb mij over laten halen om zelf mijn website te maken. Nou....dat was niet zo slim.... Toen vertelde een familielid dat zij het wel kon maken. Dat was nog minder slim!!! Door de veranderingen door dit familielid heb ik serieus tranen gelaten. Ondertussen durf ik mijn website aan niemand meer te laten zien. Ik werk in de uitvaartbranche en ik ben doodziek van het zien van deze…

WooCommerce dagelijkse verkoop met max. aantal per dag

Geplaatst: 30 mrt
Beste freelancers, Wij verkopen online kaartjes voor een binnenspeeltuin m.b.v. WooCommerce. Omdat het vaak erg druk is willen we graag een maximum aantal kaartjes per dag kunnen verkopen. We zijn open op vaste dagen en vaste tijden. De plugin die we op dit moment gebruiken kan geen terugkerende evenementen instellen in combinatie met een beperking van het aantal beschikbare kaartjes per dag. Dit…

Muziekwebshop Upgraden

Geplaatst: 16 mrt
Beste freelancers, Mijn WordPress winkel met custom theme heeft FE upgrade nodig. Ook mobiele versie moet worden nagelopen en verbeterd. Wie kan mij hierbij helpen?

WordPress Website Opknappen

Geplaatst: 10 mrt
Beste freelancers, Ik heb een ietwat gedateerde WordPress website met wat kleine mankementen. Zou deze graag weer up to date willen hebben . Kan zelf nagenoeg niks en mijn oude contacten die dit konden zijn verwaterd . Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Webshop inrichten

Geplaatst: 20 mrt
Hallo freelancers,  Voor mijn nog te ontwerpen webshop zoek ik een betaalbare maar deskundige freelancer om deze in te richten. Graag wil ik ook onderzoeken of een bestaande website te kopiëren is en aan te passen.  Zelf heb ik al een redelijk beeld hoe deze eruit zou moeten komen te zien. Echter laat ik mij graag informeren over de vereiste functionaliteit m.b.t. de online consumentenmarkt.…

Template Aanpassen voor php8 1

Geplaatst: 14 mrt
Beste freelancers, Kan iemand een custombuild template aanpassen voor php8.1 en een inschatting geven van de kosten? Ik hoor het graag.

Website van Stichting Herontwerpen

Geplaatst: 2 mrt
Beste freelancers, Voor een stichting, een non-profitorganisatie, zoeken wij een freelancer met kennis van WordPress. De gewenste functionaliteit van de site is nagenoeg gelijk aan de huidige, waar onder: – koppeling naar een extern register van inspecteurs (dit register valt niet binnen de opdracht) – diverse downloadbare pdf-documenten (examenreglement, toetsmatrijzen, etc) – enkele…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht