Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Verhuur, Reservering en Bookingssysteem op Wordpress

Opdracht ID: 50617

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 6 apr
Reacties: 9
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 20 apr
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft in het opzetten en bouwen/implementeren van een boekingssysteem bij de verhuur van vakantiehuizen. Ik heb voor iemand een site gebouwd waarbij een aantal huizen op verschillende locaties met verschillende faciliteiten worden verhuurd.

Ben begonnen met WooCommerce huur & bookingsysteem. Maar merk dat dit niet alles kan, danwel halen we niet alles eruit. Heeft iemand op dit platform al toonbaar succesvol een dergelijk bookingsysteem ingevoerd (draait op een wordpress-site)? 
Kun je boeken per week, midweek, weekenden, met overzichtelijke beschikbaarheidskalender, verwerking van alle voorkomende zaken als flexibele seizoensprijzen, additionele prijzen (linnenpakketten of prijs per locatie voor gas o.i.d.). Maar liever nog iemand die dus ervaring heeft en alle vragen in deze voor kan zijn?

Ik zie graag wat je al gemaakt hebt, en een prijs wat het kost om dit te implementeren. Want het moet natuurlijk buiten het feit dat het werkt ook nog 'smoelen'. Ik kom graag met je in contact via Hoofdkraan.nl!

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (9)

Adem
Adem
06-04-2022
6 referenties
Gemiddelde score
10
Ilja
Ilja
06-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Danny
Danny
06-04-2022
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Jeroen
Jeroen
06-04-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
06-04-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Martijn
Martijn
06-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jos
Jos
06-04-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Bjorn
Bjorn
06-04-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Karim
Karim
11-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Website Ontwikkelen voor Uitzendbureau

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Wij willen een uitzendbureau website starten. Wij willen een eigen mooie website krijgen voorzien van onze teksten en kleuren. Ook zijn we benieuwd of er aanpassingen of toevoegingen mogelijk zijn in functionaliteiten. De volgende pagina's zullen op website komen: 1) Vacatures: hier komen al onze beschikbare vacatures. Het idee is dat flexwerkers direct kunnen solliciteren op…

Webbouwer met Ervaring in Teksten Schrijven

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan maken. Ik heb zelf al een begin gemaakt maar weet niet precies hoe het programma werkt dus ik heb wat hulp nodig. Ik denk dat het ongeveer 5 uur in beslag zal nemen en kan ook wat dingen zelf doen. Foto's, thema en teksten heb ik al. Hij moet alleen wat beter en mooier gemaakt worden. Interesse? Reageer direct!

Website van Dansstudio Updaten

Geplaatst: 25 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die onze WordPress website kan updaten van PHP 7.4 naar een 8.0 of 8.1. voor 12 december. Ik hoor graag van jullie.

WordPress SEO en Strategie

Geplaatst: 18 nov
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die het onderhoud voor een lopende WordPress site kan overnemen en ook t/m eind volgend jaar 3 nieuwe WordPress sites/shops voor ons kan installeren en ook bijhouden. Op de eerste site/shop loopt tevens ook een SEO project wat overgenomen en voortgezet moet worden door iemand die daar goed verstand van heeft. Daarnaast hebben wij wat vragen over strategie…

WordPress Website weer Fatsoeneren

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, Ik zoek iemand die helemaal thuis is in WordPress (Divibuilder), die mij kan helpen met het weer goed grafisch neerzetten/tonen van een zeer eenvoudige website.  Ik hoor graag van jullie.

Kleine WordPress Vraag met Spoed

Geplaatst: 6 okt
Beste freelancers, Mijn WordPress is met Traveller gebouwd. Nu loop ik vast met het goedkeuren van de accommodatiehouders die zich hebben aangemeld. Wie kan mij met spoed helpen?

Enkele Tweaks voor WordPress Website

Geplaatst: 4 nov
Beste freelancers, In mijn WordPress website wil ik graag enkele tweaks doorvoeren: - de "book online" button moet in het horizontale sticky menu komen. - de landingspagina's moeten in de header een read more link krijgen. De "read more" content moet dan boven de footer komen. - design tweak van de home page. - de engelstalige site scoort onvoldoende in seo, daar moet…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht