Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Businessplan schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Uitschrijven van Business Plan voor Kledingmerk

Opdracht ID: 48497

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 30-07-2021
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 04-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb een onafgemaakte business plan voor een kleding merk. Veel is al gedaan, zoals de fabrikanten en research. Maar vooral de marketing en financiële plan moet nog gemaakt worden. Ik heb iemand nodig die hier veel verstand van heeft en de markt goed kent! Ik wil van tevoren een afgesproken prijs met daarin alle besprekingen, tijd voor het uitschrijven etc.. en ik wil van tevoren weten hoe lang het duurt voordat het klaar is! Dat is erg belangrijk voor mij.

Ik heb mijn idee al erg goed uitgeschreven en weet precies hoe ik het wil en wat ik wil. Ik heb iemand nodig die mijn idee zo goed mogelijk op papier kan zetten zodat ik het kan presenteren aan investeerders en het moet er zo interessant en duidelijk mogelijk voor hun uitzien. Zelf heb in het heel druk. Daarom heb ik iemand nodig die goed weet wat ie doet en natuurlijk ben ik er altijd voor vragen en input.

Graag eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Businessplan coaches die hebben gereageerd (4)

rutger
rutger
30-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Wijnand
Wijnand
30-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Kristel
Kristel
30-07-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Mohamed Ali
Mohamed Ali
31-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance ondernemingsplan opdrachten

Hulp ondernemersplan medische pedicure

Geplaatst: 17:45
Beste freelancers, Wie kan mij helpen samen een ondernemersplan voor medische pedicure te maken volgens de nieuwe regels na 31 juli.

Ondernemingsplan pawn shop

Geplaatst: 1 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan maken. Dit moet gaan ik een inkoop en verkoop winkel. De deadline is 5 september.

Ondernemersplan Self Storage

Geplaatst: 13 sep
Beste Freelancers, ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemersplan kan maken voor een Self Storage. Het betreft een volledig geautomatiseerde Self Storage in een bedrijfshal. Het plan moet ook geschikt zijn om een financiering mee te kunnen aanvragen.     

Bedrijfsplan voor bank dierencrematorium

Geplaatst: 26 aug
Het maken van een bedrijfsplan voor een nieuw te starten dierencrematorium voor gezelschapsdieren. Aanvullende vragen: Businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag.: Ja Doel van het plan is het aantrekken van investeerders.: Nee Er moet ook een financieel plan worden opgesteld.: Ja Graag een persoonlijk kennismakingsgesprek.: Nee

Ondernemingsplan hospitality

Geplaatst: 3 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het opstellen van een adequaat ondernemingsplan voor de overname/financiering en voortzetting van een klein hotel aan de kust. De financiële uitgangspunten zijn in hoofdlijnen bekend.

Kringloopwinkel met Lunchroom.

Geplaatst: 27 aug
Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het opstellen van een businessplan. Een businessplan voor een kringloopwinkel met lunchroom, welke kosten zijn er noodzakelijk vooraf, wat worden de maandelijkse kosten en wat is het verdienmodel. Aanvullende vragen: Businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag.: Nee Doel van het plan is het aantrekken van investeerders.: Nee Er moet ook een…

Ondernemingsplan

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Online web verkoop in detailhandel kleding voor heren mannen mode. Doelgroep 16-40 omgeving zuid-holland(dordrecht/ rotterdam). Ondernemingplan nodig om krediet van rond 20duizend aan te vragen.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht