Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Overige
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tekstschrijvers, podcast regisseur en video-editer.

Opdracht ID: 53963

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10 okt
Reacties: 6
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 31 okt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij hebben onlangs een nieuw platform gelanceerd: leven in het buitenland. Hiervoor worden Nederlanders die in het buitenland leven geïnterviewd, waarna er een reportage van wordt gemaakt in de vorm van een blog op de website. Uiteindelijk zal dit in een magazine gepubliceerd worden.

Wij zoeken tekstschrijvers die kandidaten willen interviewen en daar een leuk, vlot blog over kunnen schrijven.
Hiervoor ontvangen wij graag wat de kosten zijn. Een interview kost zeker 1 tot 1,5 uur.

Ook hebben wij ondertussen de eerste gesprekken met kandidaten staan voor een podcast. Deze al ruw aangeleverd worden en daar moet een leuke podcast uitkomen. Inclusief jingle etc. Wij zoeken iemand met ervaring en een creatief brein. Graag ontvangen wij de kosten voor 1 podcast. 

De podcast zal online worden opgenomen met een vergelijkbaar programma als Zoom. Deze video zal opgesneden moeten worden in kleine stukjes voor social media, maar ook voor een korte video op instagram of youtube. Daarin zullen de foto's en filmpjes van de kandidaten moeten worden gemonteerd. Ik ontvang graag de prijs voor het maken van 1 zo'n video. De volledige podcast zal ongeveer 1,5 uur duren en dan nog materiaal van de kandidaten tot maximaal 10 minuten.

Freelancers die hebben gereageerd (6)

Miranda
Miranda
10-10-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Anne
Anne
11-10-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Catherine
Catherine
13-10-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Mirjam
Mirjam
16-10-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Heather
Heather
16-10-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Jill
Jill
31-10-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Opdrachten in dezelfde categorie

Aanvragen. schrijven voor museum

Geplaatst: 5 dec
Beste freelancers, Wij zoeken een freelancer die aanvragen voor ons kan schrijven i.v.m. het opzetten van een Museum. Wij hebben al vooronderzoek gedaan en gaan over de de 2e fase van het Museum Project. Het is een meer jaren plan en we moeten nu subsidie aanvragen voor een architectuurwedstrijd en daarna voor het opzetten van het gebouw. Het is een uitdagend en prestigieus project dat tot 1 juli…

Inkoop medewerker voor de webshop

Geplaatst: 16 nov
Beste freelancers, Voor ons Bedrijf zijn wij opzoek naar een inkoopmedewerker die vanuit huis op afstand ons team en onze webshop komt versterken met het in en verkopen van met name Dames en Kinder kleding maar ook Huis decoratie ,  

PowerPoint voor pitch

Geplaatst: 6 nov
Ik zoek hulp bij het maken van een powerpoint voor een pitch. Visueel aantrekkelijk maar niet al te ingewikkeld.

Interieurarchitect voor ons nieuwe kantoor

Geplaatst: 2 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een interieurarchitect omdat wij binnenkort eigenaar worden van een voormalig jongerencentrum. Dit gebouw willen wij in gebruik gaan nemen als kantoor voor onze onderzoeks- en opleidingsactiviteiten, waarbij wij zowel met (groepen) kinderen als volwassenen werken. De indeling van het pand handhaven wij in beginsel zoals die nu is. Maar de binnenkant wordt als…

Bezwaarschrift belastingdienst inzake coronaschuld

Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Ik ben ondernemer en heb tijdens de corona een grote belastingschuld opgebouwd welke nu terug betaald moet worden. Ik heb bezwaar aangetekend omdat de eenmanszaak wordt gezien als privé en er in privé vermogen aanwezig is in de vorm van een vastgoed portefeuille en aandelen. Dit vermogen is een papieren vermogen en staat dus niet op mijn rekening. Ik wil dus wederom…

Videoswitcher videoportaal

Geplaatst: 17 okt
Beste freelancers, Wij zoeken personen die een video switcher kunnen maken voor een videoportaal gebaseerd op 3 camera's van mobiele telefoons op basis van een SBC. Als basis wordt er een TV gebruikt die verticaal wordt geplaatst. Ook zoeken wij een app-ontwikkelaar voor een app om de portalen te beheren. 

Ontwerper voor nieuw te bouwen aanbouw gezocht

Geplaatst: 1 nov
Beste freelancers, Wij hebben een jaren 50 woning en willen graag een aanbouw plaatsen aan de zijkant van het huis. Ik zoek iemand die een ontwerp kan maken, voornamelijk qua uiterlijk (plat dak/ punt, gevelbekleding etc.) Indeling van de aanbouw doen wij zelf ook de bouwtekeningen zijn reeds aanwezig.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht