Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tekstschrijver voor Website Teksten (NL en ENG) Gezocht

Geplaatst op:
14 maart 2019 11:45
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Overige Tekst & Vertaling
Opdracht ID:
38427
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor het herschrijven van een aantal korte website teksten.

Ik ben een zelfstandige bedrijfsadviseur. Ik heb mijn teksten een aantal jaar geleden zelf geschreven, maar zoek iemand die het kritisch kan bekijken en (eventueel) kan verbeteren en herschrijven. Taal: zowel NL als EN.

Er is een budget van €100 - €150 beschikbaar.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Marjolijn Marjolijn 14-03-2019
referentiesterren
2 referenties
Rob Rob 14-03-2019
referentiesterren
1 referentie
Anke Anke 14-03-2019
Stephan Stephan 14-03-2019
referentiesterren
1 referentie
Liesa Liesa 14-03-2019
Emma Emma 14-03-2019
referentiesterren
1 referentie
Harriette Harriette 14-03-2019
referentiesterren
4 referenties
Atty Atty 14-03-2019
Marije Marije 14-03-2019
Ivo Ivo 14-03-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Coderen Interviews voor as Zondag
Beste freelancers,    Ik ben op zoek iemand die mij kan helpen met een deadline van aankomende zondag voor het coderen van mijn interviews van mijn scriptie.    Open coderen, axiaal coderen en codeboom maken.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
24 mei
Filmscript/Ondertiteling Schrijven
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een schrijver die kan helpen bij het schrijven van film ( video) ondertiteling / filmscript. Deze gebruik ik voor mijn short film ondertiteling.    Het filmscript/ondertilteling gaat over kunst en geschiedenis, waargebeurd. (maar hoe alles moest beginnen) Ik heb zelf al een beschrijving…
18 mei
Transcriberen Interviews (Letterlijk)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het transcriberen van interviews voor mijn promotie-onderzoek. Het gaat om ongeveer 65 uur interviewmateriaal en ervaring met transcriberen is een grote pré.      Type transcriptie: letterlijk.  Taal: Nederlands.  Opname kwaliteit: heel goed. …
8 mei
Redigeren Autobiografie uit Vietnam
Beste freelancers,    Ik heb autobiografie geschreven (uit Vietnam) in het Nederlands en ik ben op zoek naar een freelancer die dit voor mij kan redigeren.    Het betreft in totaal 50 bladzijden met ca. 24000 woorden (zie bijlage)    Wie kan mij hiermee helpen?
7 mei
Transcribenten voor Interviews Gezocht (Spoed)
Beste freelancers,    Met spoed ben ik op zoek naar een of twee zeer ervaren transcribenten.    Ik heb een grote hoeveelheid interviews liggen die zeer nauwgezet uitgewerkt dienen te worden. Deadline binnen een maand!    Heb jij ervaring, werk je nauwkeurig en heb je zin in deze klus, laat het me dan zo snel mogelijk weten!
25 apr
Transcripts Interview Uitwerken
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mijn interviews woordelijk kan uitschrijven.    Het betreft 9 á 10 interviews waarvan 5 interviews rond de 55 min zijn en de overige 4 á 5 interviews rond de 40 min.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
23 apr
Tekstschrijver voor Motivatiebrief (EN)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance tekstschrijver (Engelse taal) die mij kan helpen met schrijven van een motivatiebrief voor een baan.    De opzet heb ik zelf gemaakt, het gaat om een mooie woordkeuze en een foutloos geschreven brief. Het is een vrij korte klus, tarief ligt hoog.    Ik zie graag een…
17 apr