Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Overige Tekst & Vertaling

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
4 februari 2021 12:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Amersfoort, Utrecht
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Overige Tekst & Vertaling
Opdracht ID
46478

Tekstenpartner voor Project Ontwikkelaar Vastgoed

25 tot 40 p.u. Amersfoort, Utrecht (6) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
4 februari 2021 12:05
Categorie
Tekst & Vertaling
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancer,

Heb jij een passie voor schrijven en ben je super creatief met tekst? Spreek je de taal van onze sector? Manoeuvreer je eenvoudig tussen creatieve, zakelijke en technische teksten? Denk je strategisch mee, werk je secuur en maak je sowieso geen taalfouten? Dan ben jij mogelijk onze partner voor de lange termijn!

Wie zijn wij?
Als vastgoedacquisiteurs en architecten, ieder zelfstandig, starten wij gezamenlijk een nieuw bureau in de projectontwikkeling. Een compact ambitieus bedrijf die vastgoedposities acquireert, ontwerpt, (her)ontwikkelt en verkoopt én met als doel om Nederland iedere dag weer een stukje mooier te maken.

Wat ga je doen?
Als tekstschrijver schrijf je voor onze activiteiten veel verschillende soorten teksten. Primair valt te denken aan webteksten, informatie/investeringsmemorandums, secundair ook Linkedin bijdragen, persberichten, en in voorkomend geval ook andere teksten.

Als copywriter ben je ook een tekstschrijver, maar schrijf je vaker teksten die (direct of indirect) iets moeten verkopen. Denk aan reclameslogans, blogs of wervende teksten voor ons vraag en aanbod.
De meeste teksten schrijf je in het Nederlands en Engels.

Wie zoeken we
Ervaring met de sector heeft onze voorkeur. Een proeftekst voor een concrete investeringspropositie en/of een wervingsmailing maakt onderdeel uit van onze keuze. De hoeveelheid werk zal geleidelijk aan groeien naar gelang we vastgoedposities verwerven. De vergoeding voor jouw werkzaamheden bespreken we graag persoonlijk met je.

Reageren
Beschik je over een flinke portie creativiteit en weet je onze opdrachtgevers altijd weer te verrassen met jouw originaliteit, heb je ervaring en sta je open voor een unieke manier van samenwerken? Neem dan contact met ons op.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (6)

Linda Mei
04-02-2021
Pieter
04-02-2021
Rien
04-02-2021
Vincent
04-02-2021
Marcel
04-02-2021
Heidi
05-02-2021

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
4 februari 2021 12:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Amersfoort, Utrecht
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Overige Tekst & Vertaling
Opdracht ID
46478

Opdrachten in dezelfde categorie

Scriptie Laten Controleren op Taalfouten
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een taalvirtuoos. Ik heb mijn scriptie klaar maar deze moet nog op spelling / grammatica gecontroleerd worden. De totale tekst bestaat uit 26.591 woorden. Het gaat dus echt om taalfouten, vooral d/t.    Wie kan mij helpen? Graag een totaalprijs voor dit werk aanbieden.
16 apr
Freelancer die 4 Korte Interviews kan Coderen
Beste freelancers,    Ik ben bezig met een onderzoek voor een Bachelor opleiding en moet 4 interviews coderen. Ik heb ze al uitgeschreven, zijn per interview slechts 4 kantjes maar ze moeten nog open, axiaal en selectief gecodeerd worden.    Kan jij mij hiermee helpen? Reageer dan met totaalprijs via Hoofdkraan.nl
6 apr
Auteur voor de Ontwikkeling van Opleidingsmateriaal
Beste freelancers,    Wij zijn één van de grootste aanbieders van thuisstudies in Nederland. In samenwerking met een uitgebreid netwerk van auteurs en andere freelancers werken we continue aan uitbreiding van ons kwalitatief hoogwaardige opleidingen-aanbod.     Wie zoeken wij?  Op dit moment zijn wij op zoek…
17 mrt
Proofreading van Vertaalde Technische Teksten
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor proofreading van een vertaling van in totaal zo'n 3500 woorden. Het gaat om drie technische teksten die door een beëdigd vertaalster NL-EN vertaald zijn . Het zijn twee installatiehandleidingen en een brochure over elektrische auto's.    Wie kan mij…
3 mrt
Levensverhaal in Boek Redigeren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een schrijver die lijn kan brengen in het boek dat ik vanuit eigen levens ervaringen heb geschreven.    Ik zoek iemand die met name een goede vertaalslag kan maken en helder inzicht kan geven over het persoonlijke leven van de mens, de oorzaak van de lijdende mens kan blootleggen en deze…
4 feb
Redactionele en Research Werkzaamheden
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een redactionele en research medewerker voor mijn boek klaar te maken voor de uitgevers. Wie zou mij kunnen helpen bij deze werkzaamheden?    Ik kom graag in contact om de verdere details van de opdracht te bespreken.
21 jan
Toon meer