Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Copywriter
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Teksten voor internationale website

Opdracht ID: 53143

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 01-06-2023
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 21-06-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een ervaren copywriter om teksten te schrijven voor onze nieuwe internationale corporate website. Het doel is om professionele en overtuigende content te creëren die onze bedrijfsidentiteit en -waarden weerspiegelt. De teksten moeten in het Engels worden geschreven en het liefst binnen een maand na aanvang van de opdracht worden opgeleverd.

Taken en verantwoordelijkheden:

- Schrijven van webteksten voor verschillende pagina's van de website, waaronder de homepage, over ons, onze merken, ESG.
- Zorgvuldig onderzoek doen naar het bedrijf, de branche en de doelmarkt om een goed begrip te krijgen van onze waarden, kernboodschappen en het gewenste imago.
- Ontwikkelen van boeiende en duidelijke content die onze bezoekers aanspreekt en hen aanzet tot actie.
- Zorgen voor consistentie en een professionele toon in alle teksten, zodat ze passen bij onze merkidentiteit en bedrijfscultuur.
- Samenwerken met ons team om de belangrijkste doelstellingen en richtlijnen te bespreken en eventuele feedback te verwerken.

Opleveren van de teksten binnen de afgesproken deadline en rekening houdend met eventuele revisierondes.
Vereiste vaardigheden en ervaring:

- Aantoonbare ervaring als copywriter, bij voorkeur met ervaring in het schrijven van webteksten voor corporate websites.
- Uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
- Vermogen om complexe informatie te begrijpen en te vertalen naar begrijpelijke, beknopte en overtuigende teksten.
- Creativiteit en het vermogen om onze bedrijfsidentiteit te begrijpen en te vertalen naar effectieve communicatie.
- Vermogen om zelfstandig te werken en deadlines te halen, met aandacht voor detail en kwaliteit.
- Ervaring met zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een pluspunt.

Budget:
Het budget voor deze opdracht zal in overleg worden bepaald, waarbij rekening wordt gehouden met de omvang van het project, de complexiteit van de inhoud en de ervaring van de copywriter. We streven naar een eerlijke en marktconforme vergoeding voor de geleverde diensten.

Als u geïnteresseerd bent in deze opdracht, nodigen wij u uit om uw portfolio en tariefvoorstellen te delen. We kijken uit naar uw reactie en verdere samenwerking!

Copywriter freelancers die hebben gereageerd (5)

nick
nick
01-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Noel
Noel
07-06-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Ellen
Ellen
08-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Dominique
Dominique
08-06-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Judith
Judith
21-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance copywriter opdrachten

Gezocht creatieve SEO tekstschrijver

Geplaatst: 11 jun
Ik ben op zoek naar een creatieve freelance tekstschrijver voor het schrijven van een tekst van 800-1000 woorden in de categorie vakantie/reizen. De tekst moet goed geoptimaliseerd zijn voor SEO, wat inhoudt dat er een klein zoekwoordenonderzoek uitgevoerd moet worden om ervoor te zorgen dat het artikel SEO-technisch optimaal is. Heb jij affiniteit met vakantie/reizen en lijkt het je leuk om dit artikel…

Typist gevraagd

Geplaatst: 17 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die  ongeveer 60 pagina's in Engels kan typen. 

Copywriter met employer branding ervaring en track record

Geplaatst: 7 jun
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een copywriter met aantoonbare ervaring in employer branding / recruitment marketing die het liefst met humor, gevat, luchtig, kort en krachtig kan schrijven. Iemand die: -ijzersterk is in het schrijven van vacatureteksten voor toekomstige opdrachten. Niet van die standaard, gortdroge, dertien-in-een-dozijn vacatureteksten, maar waar je juist blij van wordt.…

Copywriting voor SEO

Geplaatst: 21 mrt
Beste freelancers, Wij zijn oriënterend op hulp bij copywriting van de SEO-keywords. We zoeken ondersteuning bij het uitwerken van 4-5 teksten per maand van ongeveer 300-400 woorden. Keywords zoeken en deze monitoren etc doen we zelf, gaat puur om de copywriting van de teksten en daarbij de meta-omschrijvingen.

Copywriter / Tekstschrijver voor webshop

Geplaatst: 21 mrt
Hoi Freelancers, Voor onze webshop zoeken we een enthousiaste copywriter. Je schrijft vooral over sanitair accessoires, organizers en keuken items. Productpagina's, categoriepagina's en blogpagina's. Vooral je schrijfstijl is belangrijk. Informeel, enthousiast, informatief, maar toch commercieel genoeg. Kun je informatie goed en compleet overbrengen? Zorgen dat bezoekers converteren? Het…

SEO copywriter

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een SEO tekstschrijver om acht landingspagina's te schrijven voor een buscampermerk. Ons doel is om uiteraard om de vindbaarheid te vergroten maar ook om te voorzien in de informatiebehoefte van de bezoeker. We verwachten dat je Grondig onderzoek doet naar onze buscamper producten en de doelmarkt om inzicht te krijgen in de specifieke behoeften, vragen…

Ervaren, veelzijdige copywriter (mogelijk lange termijn)

Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, * Wie zoeken wij? - Een ervaren tekstschrijver, copywriter of contentmarketeer die graag schrijft voor allerlei soorten klanten: van (jeugd)zorgorganisaties tot technische bedrijven. * Wie zijn wij? - een online marketingbureau voor bedrijven en non-profitorganisaties aan de bovenkant van het mkb. * Wat is de opdracht? - Vanwege drukke tijden zoeken wij versterking bij het schrijven…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht