Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Modeontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tekeningontwerp Duurzame Portemonnee

Opdracht ID: 39990

Budget: € 20 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 18-07-2019
Reacties: 5
Locatie: Almere, Flevoland
Laatst gewijzigd: 26-07-2019
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een nieuw op te zetten private label ben ik op zoek naar een (mode)tekenaar voor een ontwerp voor op een portemonnee. Het gaat dus niet om het ontwerpen van een nieuwe portemonnee, maar slechts om een tekening die op de portemonnee moet komen. De portemonnee wordt gemaakt van bananenvezel, een duurzaam alternatief voor bijv. leer. De afmeting van de portemonnee is +/- 8,6 x 10,8 cm. In het karakter van de tekening zie ik graag iets terug dat verwijst duurzaamheid, maar tegelijkertijd ook een tropische en trendy/stoere uitstraling heeft. De kleurstelling is hier ook belangrijk.

Het liefst zie ik dat de tekening een geheel is, die zowel voor- en achterkant van de portemonnee beslaat. Dit verdubbelt de afmeting dan ook naar +/- 8,6 x 21,6 cm. Aan de binnenzijde van de portemonnee kan ook evt. tekening ontworpen worden.

Naast dit alles ben ik ook evt. op zoek naar een logo ontwerp.

Freelance modeontwerpers die hebben gereageerd (5)

Hellen
Hellen
18-07-2019
2 referenties
Gemiddelde score
10
Julie
Julie
18-07-2019
9 referenties
Gemiddelde score
9.7
Vera Lynn
Vera Lynn
18-07-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Olga
Olga
18-07-2019
1 referenties
Gemiddelde score
10
Dewy
Dewy
18-07-2019
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance mode ontwerp opdrachten

Hoofddoeken lijn starten

Geplaatst: 12:45
Beste, Ik wil een eigen hoofddoeken lijn starten ik zoek iemand die voor mij ontwerpen kan tekenen en de juiste stof kan vinden

Ontwerper Abaya lijn

Geplaatst: 13 apr
Beste iedereen! Ik ben bezig op mijn eigen modest bedrijf te starten. Mijn doelgroep is voornamelijk dames. Ik wil mijn eigen lijn voor abaya’s icm khimaar en kimono’s ontwerper. Hiervoor heb ik dus een ontwerper nodig die mij kan helpen om mijn ideeën uit te tekenen. Ik wil gebruik maken van verschillende stoffen. Ook betreft de maten wil ik voor zowel korte als lange dames uitbrengen.…

Kleding ontwerp(st)er

Geplaatst: 26 feb
Beste freelancers, Ontwerp(st)er gezocht voor klassieke kinderkleding lijn. Newborn, jongens & meiden tot 10 jaar!

Kledingstuk ontwerpen

Geplaatst: 28 feb
Beste kleding ontwerper , Wij zijn een nieuw label en op zoek naar een fashion designer. Samen met ons ontwerp je een sample collectie die aansluit bij de identiteit van ons label. Lijkt het jou leuk om jouw designer en branding ambities waar te maken bij ons label, neem dan contact met ons op en stuur ons je portfolio. We zien graag een reactie.

Kledingstuk maken

Geplaatst: 1 feb
Voor collectie gevraagd, het maken van 3 sample hoodies unisex ( M L XL ) met voorgeprinte stof. Liefst iemand die al patronen heeft. Uurtarief.

Ontwerp baby jasje en onesie

Geplaatst: 08-11-2023
Hallo, Ik ben opzoek naar een freelancer die mijn idee voor een babyjasje en onesie kan uitwerken, dmv een digitaal ontwerp met alle verdere informatie die nodig is voor een fabrikant. Uiteraard sta ik ook open voor de creatieve ideeën van de ontwerper! Budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet! Met vriendelijke groet, Jessica

Kleding ontwerper

Geplaatst: 26-10-2023
Hi,  Ik ben op zoek naar een kleding ontwerper die een schets kan maken van mijn visie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht