Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Dewy

Dewy VeneriusOver Dewy

“Je koopt bij mij niet alleen een illustratie, maar ook een stukje fantasiewereld, verhaal en identiteit. Mijn illustraties zijn bedoeld om een vaste plek te krijgen in jouw dagelijkse omgeving, om het leven iets leuker, vrolijker of gelukkiger te maken." 

Ik ben Dewy en ik ben een Nederlandse illustrator, vormgever & ontwerper. Mijn tekenstijl is uniek doordat ik mijn werk deels ambachtelijk met de hand maak, en mijn illustraties daarna digitaal bewerk en inkleur op de computer. Hierdoor ontstaat mijn persoonlijke, herkenbare, grafische, zwarte lijnvoering. De tekeningen zitten tussen strak en speels in, zijn lief en schattig maar hebben tegelijkertijd vaak een stoer randje.

In 2018 startte ik mijn eigen Japanse, Kawaii en Alterntieve Lifestyle Brand: DewyCreations. Ik ontwerp fashion items en cadeauartikelen. Mijn twee eerste collecties werden datzelfde jaar genomineerd voor de Eindwerkprijs van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Ik studeerde...

Uitstekend
1 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Illustratie foodtruck
(Lees verder)
Loading.

Lucky Cat illustratie
(Lees verder)
Loading.

Cartoon portretten
(Lees verder)
Loading.

Logo designs
(Lees verder)
Loading.

Infographic illustrations book Asperger
(Lees verder)
Loading.

Illustratie kat
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Dewy direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
DewyCreations
KvK-nummer: 74413570