Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Tekst & Vertaling >
 3. Overige Tekst & Vertaling

Tech Redacteur voor Lange Termijn (Nijmegen)

Opdracht ID: 44307

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24-07-2020
Reacties: 4
Nijmegen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 27-07-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Via onze sites en apps (Android Planet en iPhoned) inspireren en adviseren wij maandelijks meer dan 2,7 miljoen bezoekers over het gebruik van tech en gadgets. 
Voor onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar freelance techredacteurs die ons team komen versterken. De ideale kandidaten zijn freelancers (journalistiek) die niet alleen het laatste technieuws volgen, maar ook kunnen duiden. Wil jij technologie begrijpelijk maken, en heb je een passie voor Android en iOS? Dan verwelkomen we jou graag in ons team. 

De werkzaamheden zijn Parttime en vinden plaats in Nijmegen (thuiswerken is ook mogelijk)
Als redacteur ben je niet alleen bezig met het dagelijkse nieuws, maar krijg je ook de kans om duurzame content zoals reviews, achtergrondverhalen en tips te maken. Je kunt vanuit huis werken, maar wordt actief betrokken bij het team. Je krijgt bij ons ook de kans om echt de diepte in te gaan, nieuwe vaardigheden te leren en te groeien onder begeleiding van een team van specialisten.

Ons verlanglijstje
 • We zoeken redacteuren met aantoonbare relevante ervaring. Je hebt een passie voor tech, online en journalistiek en het volgende is voor jou van toepassing:
 • Je bent (enkele) avonden en/of weekenden beschikbaar;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt affiniteit met tech in het algemeen, met in het bijzonder Android, Apple en andere mobiele thema’s;
 • Je zit vol met ideeën en de mentaliteit om deze gelijk uit te voeren;
 • Je bent altijd op zoek naar manieren om jezelf en je artikelen te verbeteren;
 • Je bent secuur, zorgvuldig, creatief, zelfstandig en kritisch;

Ervaring die we erg waarderen
 • Ervaring met moderne CMS-systemen zoals WordPress;
 • Ervaring met SEO;
 • Ervaring met beeldbewerking;
 • Ervaring met social media;

Wat bieden wij jou?
 • Een marktconforme (freelance) vergoeding;
 • Flexibiliteit in waar je werkt;
 • Reiskosten naar ons kantoor in hartje Nijmegen vergoed;
 • De kans om nieuwe hardware als eerste te zien en proberen;
 • Je wordt onderdeel van een jong en enthousiast team.

Dit ga je doen
Op de redactie liggen er direct diverse uitdagingen op je te wachten, waaronder:
Het belangrijkste nieuws onder de aandacht brengen en in perspectief plaatsen, zodat het begrijpelijk is voor onze lezers;
Je test de nieuwste smartphones, tablets en andere gadgets. Je speurt de App Store en Play Store af op zoek naar onderscheidende apps die de moeite waard zijn om gedownload te worden. Daarna leg je de voor- en nadelen bloot en vertaal je dit naar een objectief en onafhankelijk advies. Bijvoorbeeld in een review;
Je helpt onze lezers om wegwijs te worden in de wereld van smartphones en tech. Je maakt koopgidsen en toestelpagina's, waarmee je mensen helpt om betere (aankoop)keuzes te maken;
Je verdiept je in de trends, zet interviews op en checkt of de feiten kloppen. Je krijgt de ruimte om in een thema te duiken en hier een kwalitatief opiniestuk of achtergrondverhaal van te maken;
Je denkt samen met de rest van het team mee over nieuwe manieren om onze websites te verbeteren en onze doelgroep nog beter te informeren en amuseren met de dingen die we maken.

Dit is wat je kan verwachten
Bij ons werken we met een jong en ambitieus team aan betekenisvolle concepten en ideeën, waarmee we het verschil kunnen maken. Dit doen we vanuit onze werklocatie in Nijmegen. Ons team bestaat uit meer dan 15 professionals en een selectie van de beste online experts uit de regio.

Onze sites, apps en prijsvergelijkers zitten boordevol unieke content en innovaties waarmee we een unieke positie in de markt innemen. We zijn er vol op gericht deze positie verder uit te bouwen. Je krijgt bij ons de kans om echt de diepte in te gaan, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te werken in de frontlinie op het gebied van contentcreatie en online publishing.

Meer weten of direct offerte uitbrengen?
Wil je meer weten over de functie en wil je eens koffie drinken met het team zodat je het bedrijf kan zien, kennis kan maken met je toekomstige collega’s en inhoudelijk vragen kan stellen om te kijken of er een match is? Hier staan wij zeker voor open, je bent van harte welkom!

Freelance tekstschrijvers die hebben gereageerd (4)

Henk
Henk
24-07-2020
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Jasper
Jasper
24-07-2020
1 referenties
Gemiddelde score
8.5
Coen
Coen
25-07-2020
9 referenties
Gemiddelde score
9.9
Ingrid
Ingrid
26-07-2020
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance schrijfopdrachten

Proefschrift Controleren op Taal-, Spellings- en Typefouten
Geplaatst: 21 jan
Beste freelancers, Ik zou graag 116 pagina's van mijn mijn proefschrift willen laten checken. Het gaat niet om de zinsopbouw of inhoud, maar slechts om de check van taal/spellings/typefouten. Zou u aan kunnen geven wat uw tarief is? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Freelancer voor Labelen, Coderen en Transcriberen Interviews
Geplaatst: 22-11-2021
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn interviews voor mijn onderzoek kan labelen, coderen en transcriberen, het betreft een scriptie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. In totaal worden het waarschijnlijk 7 interviews. Ik zou graag willen starten met een eerste uitwerking, dit is een (betaalde) proef om te kijken of de samenwerking bevalt. Daarna kunnen er meerdere volgen. Bij interesse…

Freelancer Gezocht voor het Coderen van 6 Interviews
Geplaatst: 15-11-2021
Beste freelancers, Ik ben als masterstudent bezig met een onderzoek en ik heb op dit moment 6 interviews die alle 6 gecodeerd moeten worden. De interviews zijn uitgewerkt in rft en Word en kan ik aanleveren bij interesse. Kunt u mij helpen? Dan zie ik uw bericht graag tegemoet.

Bouw Proces Vertalen in een Training
Geplaatst: 08-11-2021
Beste freelancers, Kan jij een bouw proces vastleggen en hier een duidelijke cursus/training van maken? Dan ben ik op zoek naar jou! Wij zijn een dakdekkersbedrijf en willen graag onze mensen op de juiste en zelfde manier opleiden met onze unieke manier van werken. Vergoeding valt nader overeen te komen. Zie graag jullie reacties tegemoet.

Transcriptie Project voor Groot Social Media Bedrijf
Geplaatst: 15-10-2021
Beste freelancers, Wij hebben een data annotation (transcriptie) project voor een groot social media bedrijf. Dit bedrijf is bezig met het bouwen en verbeteren van hun spraakherkenningssoftware en hebben ons gevraagd om daarbij te helpen. Wat ga je doen? Aangeven waar in audio gesproken Nederlandse tekst voorkomt Deze gesproken tekst letterlijk uittypen Foutieve audio wegknippen Rate: 1.50 EUR per…

Redactie op Korte Blogtekst (Taal en Structuur)
Geplaatst: 14-10-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die de redactie kan doen op een korte tekst. Een blogartikel met de titel "De voordelen van online kwalitatief B2B onderzoek". Dit is de deal: ik stuur je een tekst van 500 woorden als Word-document, en met de functie "wijzigingen bijhouden" verbeter jij het op de volgende punten:   Typfouten (ene ipv een) Spelling (bijvoorbeeld…

Freelancer Gezocht voor Redigeerwerk Opleidingsinstituut
Geplaatst: 20-08-2021
Beste freelancers, Wij zijn een opleidingsinstituut en marktleider op het gebied van Strategisch Coachen en opleidingen in Transactionele Analyse (TA). Je kunt o.a. bij ons terecht voor: individuele coaching, coaching van teams en  communicatieopleidingen. We zijn op zoek naar een freelancer die (als proef) een flyer van 7 pagina's kan redigeren. Bij succes volgt er meer. Wie zou dit…

Toon meer