Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Tekst & Vertaling >
 3. Overige Tekst & Vertaling
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tech Redacteur voor Lange Termijn (Nijmegen)

Opdracht ID: 44307

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24-07-2020
Reacties: 4
Locatie: Nijmegen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 27-07-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Via onze sites en apps (Android Planet en iPhoned) inspireren en adviseren wij maandelijks meer dan 2,7 miljoen bezoekers over het gebruik van tech en gadgets. 
Voor onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar freelance techredacteurs die ons team komen versterken. De ideale kandidaten zijn freelancers (journalistiek) die niet alleen het laatste technieuws volgen, maar ook kunnen duiden. Wil jij technologie begrijpelijk maken, en heb je een passie voor Android en iOS? Dan verwelkomen we jou graag in ons team. 

De werkzaamheden zijn Parttime en vinden plaats in Nijmegen (thuiswerken is ook mogelijk)
Als redacteur ben je niet alleen bezig met het dagelijkse nieuws, maar krijg je ook de kans om duurzame content zoals reviews, achtergrondverhalen en tips te maken. Je kunt vanuit huis werken, maar wordt actief betrokken bij het team. Je krijgt bij ons ook de kans om echt de diepte in te gaan, nieuwe vaardigheden te leren en te groeien onder begeleiding van een team van specialisten.

Ons verlanglijstje
 • We zoeken redacteuren met aantoonbare relevante ervaring. Je hebt een passie voor tech, online en journalistiek en het volgende is voor jou van toepassing:
 • Je bent (enkele) avonden en/of weekenden beschikbaar;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt affiniteit met tech in het algemeen, met in het bijzonder Android, Apple en andere mobiele thema’s;
 • Je zit vol met ideeën en de mentaliteit om deze gelijk uit te voeren;
 • Je bent altijd op zoek naar manieren om jezelf en je artikelen te verbeteren;
 • Je bent secuur, zorgvuldig, creatief, zelfstandig en kritisch;

Ervaring die we erg waarderen
 • Ervaring met moderne CMS-systemen zoals WordPress;
 • Ervaring met SEO;
 • Ervaring met beeldbewerking;
 • Ervaring met social media;

Wat bieden wij jou?
 • Een marktconforme (freelance) vergoeding;
 • Flexibiliteit in waar je werkt;
 • Reiskosten naar ons kantoor in hartje Nijmegen vergoed;
 • De kans om nieuwe hardware als eerste te zien en proberen;
 • Je wordt onderdeel van een jong en enthousiast team.

Dit ga je doen
Op de redactie liggen er direct diverse uitdagingen op je te wachten, waaronder:
Het belangrijkste nieuws onder de aandacht brengen en in perspectief plaatsen, zodat het begrijpelijk is voor onze lezers;
Je test de nieuwste smartphones, tablets en andere gadgets. Je speurt de App Store en Play Store af op zoek naar onderscheidende apps die de moeite waard zijn om gedownload te worden. Daarna leg je de voor- en nadelen bloot en vertaal je dit naar een objectief en onafhankelijk advies. Bijvoorbeeld in een review;
Je helpt onze lezers om wegwijs te worden in de wereld van smartphones en tech. Je maakt koopgidsen en toestelpagina's, waarmee je mensen helpt om betere (aankoop)keuzes te maken;
Je verdiept je in de trends, zet interviews op en checkt of de feiten kloppen. Je krijgt de ruimte om in een thema te duiken en hier een kwalitatief opiniestuk of achtergrondverhaal van te maken;
Je denkt samen met de rest van het team mee over nieuwe manieren om onze websites te verbeteren en onze doelgroep nog beter te informeren en amuseren met de dingen die we maken.

Dit is wat je kan verwachten
Bij ons werken we met een jong en ambitieus team aan betekenisvolle concepten en ideeën, waarmee we het verschil kunnen maken. Dit doen we vanuit onze werklocatie in Nijmegen. Ons team bestaat uit meer dan 15 professionals en een selectie van de beste online experts uit de regio.

Onze sites, apps en prijsvergelijkers zitten boordevol unieke content en innovaties waarmee we een unieke positie in de markt innemen. We zijn er vol op gericht deze positie verder uit te bouwen. Je krijgt bij ons de kans om echt de diepte in te gaan, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te werken in de frontlinie op het gebied van contentcreatie en online publishing.

Meer weten of direct offerte uitbrengen?
Wil je meer weten over de functie en wil je eens koffie drinken met het team zodat je het bedrijf kan zien, kennis kan maken met je toekomstige collega’s en inhoudelijk vragen kan stellen om te kijken of er een match is? Hier staan wij zeker voor open, je bent van harte welkom!

Freelance tekstschrijvers die hebben gereageerd (4)

Henk
Henk
24-07-2020
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Jasper
Jasper
24-07-2020
1 referenties
Gemiddelde score
8.5
Coen
Coen
25-07-2020
9 referenties
Gemiddelde score
9.9
Ingrid
Ingrid
26-07-2020
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance schrijfopdrachten

Uitzoekklus voor Webredactie

Geplaatst: 5 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor een uitzoekklus (online) als voorbereiding voor een artikel over duurzame voedselvoorziening: opduiken van cijfers over NL voedselproductie, import / export naar categorie. Hoeft geen lopende tekst te zijn. Precieze invulling bepalen we in overleg, na getoonde interesse en gebleken kwalificatie. Reacties graag met indicatie voor gewenste…

Producttekst vetalen naar het Zweeds en Deens

Geplaatst: 13 jul
Ik wil meerdere teksten laten vertalen vanuit het Nederlands naar het Deens en naar het Zweeds. Het gaat in totaal om 6281 woorden. Ik wil graag voor elke taal los een offerte en werk het liefst met een native speaker. De vertaler hoeft dus niet allebei de talen te vertalen. Ik zie graag de offerte tegemoet.

Erotische Dichtbundel Redigeren (Ommen)

Geplaatst: 4 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die teksten redigeert. Het gaat om 30 gedichten/verhalen, erotisch getint, die moeten worden geredigeerd voor het uitbrengen van mijn erotische gedichten bundel. Het zijn in totaal 12459 woorden. Het gaat eigenlijk alleen maar om de eventuele taalfouten en leestekens. Graag een vaste prijsafspraak. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Boek Controleren op Spelling en Zinsbouw

Geplaatst: 1 jul
Beste freelancers, Ik heb een boek geschreven over alle commerciële activiteiten die ik heb gedaan in mijn leven. Het zijn ongeveer 250 A4'tjes. Het moet gecontroleerd worden op spelling-, zinsbouw en begrijpelijkheid. Wie helpt mij verder?

Bureauredacteur Juridische boeken

Geplaatst: 5 jul
Beste freelancers, We hebben met grote regelmaat juridische boeken die moeten worden geredigeerd. De basis hiervoor is een redactie-instructie van de opdrachtgever. Na het inwerken op dit traject kunnen ook proeven- en kwaliteitscontroles worden uitgevoerd. Het werk kan vanuit huis worden uitgevoerd. Als een opdracht wordt verstrekt gaat het meestal om ongeveer 25-40 uur die dan binnen een periode…

Tekst Corrector voor Natuur Tijdschrift

Geplaatst: 28 jun
Beste freelancers, Voor een van onze tijdschriften zijn wij op zoek naar een tekst corrector. Het gaat om een tijdschrift van maximaal 48 pagina's. Enige affiniteit met tuinen / natuur is een pre. Interesse? Dan horen we graag van je.

Copywriter | Woordkunstenaar

Geplaatst: 15 jun
Regelmatig zijn wij voor diverse projecten en klanten op zoek naar getalenteerde en vaardige tekstschrijvers. Ben je flexibel inzetbaar? Dan nemen we je graag op in onze copywriterpoule! Wat ga je doen? | Copywriting voor allerlei soorten communicatiemiddelen en -media voor diverse klanten. Brochures en folders (B2B en B2C), communicatieplannen, beleidsstukken (o.a. profit, non profit, overheid),…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht