Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Modeontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tech Packs voor Dames Kledinglijn

Opdracht ID: 43997

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 26-06-2020
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 29-06-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Met ons dames kledingmerk hebben wij ons gespecialiseerd in hoogwaardige damesmantels, -jasjes en -blazers.
Wij willen onze productrange uitbreiden met jurkjes en blouses, en ter voorbereiding op de productie hiervan zijn wij op zoek naar iemand die tech packs kan maken.

Daarnaast zou een 3D animatie zeer welkom zijn, maar niet noodzakelijk.
Wij zullen het gewenste ontwerp (vrij basic) middels schetsen en afbeeldingen verduidelijken.

Ben jij de modeontwerper die wij zoeken, dan komen wij graag in contact.

Freelance modeontwerpers die hebben gereageerd (4)

Christa
Christa
26-06-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Jeanine
Jeanine
26-06-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Rinke
Rinke
26-06-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Petra
Petra
29-06-2020
1 referenties
Gemiddelde score
8.5

Freelance mode ontwerp opdrachten

Badpakken voor Synchroonzwemmen Maken

Geplaatst: 2 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn 2 badpakken op maat voor 2 meisjes kan maken die op synchroonzwemmen zitten. Ongeveer maat 140. Steentjes et cetera doen wij zelf, het gaat puur om de badpakken zelf. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.   

Skatewear Kledinglijn Ontwerpen

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Voor een beginnende kledinglijn ben ik met spoed op zoek naar een freelance kleding designer. Het gaat om het designen van een street/skatewear kledinglijn. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Trainingspak Ontwerpen

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Voor het uitwerken van mijn kleding ontwerp ben ik op zoek naar een kleding designer. Ik heb het volledige kledingontwerp al uitgewerkt op papier. Ook heb ik het design digitaal laten maken. Ik ben op zoek naar een ontwerper die het digitale ontwerp kan uitwerken tot het eindproduct. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.  

Ontwerpen van een Ondergoedlijn

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die met mij kan meedenken over het ontwerpen van een ondergoedlijn. Ik ben op dit moment nog in de opstartfase. Het liefst ook iemand die daarnaast ideeën heeft voor een logo en huisstijl ontwerp. Wie kan mij verder helpen? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.  

Tech Pack Ontwerper Gezocht

Geplaatst: 11 apr
Beste freelancers, Voor het starten van mijn kledinglijn ben ik op zoek naar een Tech-Pack designer die mij van A tot Z kan helpen. De ideeën heb ik en visie heb ik ook alleen loop ik nu vast met het maken van een Tech-Pack en alles wat daarbij hoort. De fabrikant die ik heb benaderd die vraagt eerst om een Tech-Pack. Ik heb op dit moment 3 ontwerpen (het gaat hier om dames kledingstukken)…

Kleding Ontwerper (Technisch) Gezocht

Geplaatst: 14 mrt
Beste freelance ontwerpers, Voor een nieuw kleding product / lijn ben ik op zoek naar een technisch kleding ontwerper. Ik heb het idee uitgewerkt maar zoek iemand die kan helpen met het ontwerpen (inclusief technisch aspect). Budget is uiteraard bespreekbaar maar ergens rond de 75 per uur? In de omgeving Westland / Den Haag. Interesse in deze opdracht? Dan zie ik graag een offerte via Hoofdkraan.nl…

Sample of Mock-up voor een Nieuwe Tassenlijn

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancer, Op dit moment ben ik op zoek naar iemand die een sample of mock-up voor mij kan maken van een tas die reeds uitgetekend is. Bij wederzijds goedkeuring wil ik de tassen ook bij desbetreffende persoon laten produceren. Mijn eisen zijn echter wel dat het duurzaam geproduceerd dient te worden en dat er eventueel wordt samengewerkt met bijv. statushouders of mensen met een afstand tot…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht