Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Teamleader Projecten (Yuki Dossier met Zapier)

Opdracht ID: 43427

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 11-05-2020
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 13-05-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik wil wanneer in Teamleader een nieuw project wordt aangemaakt of gewijzigd wordt, een project aanmaken of wijzigen in Yuki middels Zapier.

Teamleader heeft een Webhook beschikbaar voor create en change van een project en Yuki heeft een API beschikbaar voor projecten (dossiers). Ik heb er zelf onvoldoende kennis voor en te weinig tijd. Wie kan dit voor me realiseren?

Zapier kan middels "Zapier webhooks" luisteren naar de webhook van Teamleader, de Teamleader webhook dient via een API te worden geregistreerd bij Teamleader. Deze kan in Zapier worden doorgezet naar de Projecten API van Yuki. Hiermee zou wens moeten kunnen worden ingewilligd.

Website bouwers die hebben gereageerd (7)

Bjorn
Bjorn
11-05-2020
2 referenties
Gemiddelde score
10
Arnoud
Arnoud
11-05-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
mitchel
mitchel
11-05-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Boudewijn
Boudewijn
11-05-2020
4 referenties
Gemiddelde score
10
Rudi
Rudi
13-05-2020
2 referenties
Gemiddelde score
8.8
Danny
Danny
11-05-2020
8 referenties
Gemiddelde score
9.2
Jorrit
Jorrit
11-05-2020
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Toon meer reacties

Freelance website opdrachten

Nextcloud Programmeur Gezocht

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Voor onze goed werkende nextcloud omgeving zoeken wij per direct een professional die ons platform kan optimaliseren. De werkzaamheden zijn op uurbasis of op projectbasis en kunnen periodiek gefactureerd worden. Bij interesse zien we je reactie graag tegemoet.

Freelance Learndash Specialist Gezocht

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Learndash specialist als hulplijn bij huidige en toekomstige code snippets aanvragen. Voor nu: een member uit LD group verwijderen; een X aantal dagen na aankoop Woocommerce product OF een X aantal dagen na enrollment LD group. Op te leveren als code snippet, waarbij GROUP ID = '' en DAGEN = '' ingevuld kan worden. Ik zie jullie reacties graag…

Biedplatform Maken voor Makelaar

Geplaatst: 11 mei
Beste freelancers, Wij hebben een makelaarswebsite. Wij willen de kosten die een verkoper maakt als zijnde makelaarscourtage verleggen op de koper. Oftewel . Een huisverkopen kan gratis. Maar een koper krijgt extra veiling/biedingskosten die bovenop de vraagprijs komen. Voordeel: Bied u 300.000 met veilingkosten zal dit boven op het bod komen zeg: 300.1500 waardoor dit soms ook meegefinancierd kan…

Adobe XD Overzetten (Spoed)

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik heb zeer dringend iemand nodig om Adobe XD over te zetten op mijn site, gezien die betalingen aflopen en ik mijn hele prototype daar zal verliezen. Hieronder de opdrachtbeschrijving in het Engels: The developer should know : Django 3 - python - RestFramework Vue 3 - html - javascript sass & css Mysql or Postgresql We are building an art and ecology encyclopaedia and…

Ervaren Freelance Python Programmeur

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers, Wij zoeken een ervaren Python programmeur voor website onderhoud en onze applicaties. Github, SQL ervaring met Cherry py en api's is mooi meegenomen. Het is voor ons belangrijk dat je genoeg tijd hebt zodat we snel dingen klaar hebben. We hebben meerdere python programmeurs aan het werk dus je moet in staat zijn nette code te schrijven en goed te communiceren met de andere teamleden.…

Freelance Word Expert Gezocht voor Macro's

Geplaatst: 20 apr
Beste freelancers, De opdracht betreft het aanpassen van tiental Macro's in Word. Vergoeding €60 per uur. Graag bij reactie ervaring vermelden. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance Huddle Specialist Gezocht

Geplaatst: 12 apr
Beste freelancers, Wij werken al geruime tijd met Huddle van de IMU als software. Hierop staat momenteel onze vastgoedcursus. Wij willen graag onze Huddle herorganiseren en hier veel meer uit halen qua look en feel en functionaliteiten. Is dan ook een must dat er ervaring is met Huddle. Wij zien jullie reacties graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht