Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Design & Multimedia >
 3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Stripplaatjes van Muzikale Broer en Zus

Opdracht ID: 43175

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 18-04-2020
Reacties: 8
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 22-04-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar +/- 12 stripplaatjes van twee personen. Dit mag heel simpel zwart/grijs/wit. We willen het Fokke en Sukke idee na doen, alleen dan met twee lijkende personages Stef & Tamara. Stef en Tamara zijn broer en zus die een muzikale stap willen zetten in Limburg. Waarom Fokke en Sukke? Omdat dat zo 'eenvoudig' getekend is. Less is more zeggen ze ook weleens. We willen er zelf bij elk strip een tekstje/zinnetje bij gaan verzinnen (ook zoals Fokke en Sukke). Het idee is om deze maandelijks op Facebook te zetten. Puur voor de leuk en het mag zeker wat humor hebben.

Dit mogen hele willekeurige kleine tekeningetjes zijn van situaties. Wat willen we graag laten zien: Dat ze muzikaal bezig zijn, dat het broer en zus zijn, dat ze ondernemend zijn, het mag af en toe wat klunzig.
Bijvoorbeeld:
 • Stef met gitaar op een kruk en Tamara met een microfoon.
 • Tamara met een bloemetje in de hand en Stef met een koptelefoon.
 • Stef en Tamara op de fiets.
 • Stef en Tamara op twee stoeltjes met een flesje wijn.
 • Stef en Tamara in een simpel studio'tje
 • Stef aan het bbq'en en Tamara aan het eten.
 • Tamara een boek aan het lezen Stef die zich verveeld.
 • Tamara en Stef liggend in het gras al dagdromend.
 • Stef op de gitaar en Tamara aan het rondjes lopen.
 • Stef slapend en Tamara die energie heeft om muziek te maken.
 • Stef net wakker in zijn badjas, Tamara die aan het stressen is omdat ze te laat zijn.
 • Stef en Tamara die goed nieuws horen dus erg enthousiast zijn.

Misschien hoeven ze een enkele keer niet beide voor te komen in het plaatje.
Ik noem nu maar echt hele random dingen, ik kan begrijpen dat jij daar veel creatiever in bent.

Wat typerende dingen:
Stef maakt het liefst heel de dag door muziek en speelt gitaar, zingt af en toe mee. Hobby's: Voetbal, koken, muziek maken/produceren. Beroep: Muziektherapeut.
Tamara schrijft de teksten en zingt. Tamara zou graag een instrument willen spelen, maar kan dit nog niet, piano/gitaar. Hobby 's koken, lezen en reizen. Beroep: Docent Nederlands.

We willen het graag eenvoudig en het is puur voor de leuk. Graag hoor ik vrijblijvend of je hier iets mee kunt/wil en wat hier de kosten van zijn. Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen bij de offerte.

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (8)

Guido
Guido
18-04-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Pepijn
Pepijn
18-04-2020
9 referenties
Gemiddelde score
9.8
Suzanne
Suzanne
18-04-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Peter
Peter
18-04-2020
8 referenties
Gemiddelde score
9.5
Arjan
Arjan
18-04-2020
5 referenties
Gemiddelde score
10
Aniel
Aniel
18-04-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Josien
Josien
18-04-2020
16 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marike
Marike
19-04-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

Illustraties voor Kinderboek (Sinterklaas)

Geplaatst: 12 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator voor mijn kinderboek, gericht op sinterklaas. Iemand die mooie, opvallende, kleurrijke illustraties kan maken. Het gaat om een cover, in de inleiding 5 kleine illustraties van een kindergezichtje, en verdeeld over de 9 hoofdstukken 9 wat grotere illustraties, en bij ieder hoofdstuk bijpassende strooiillustraties. Graag een reactie bij interesse…

Praatplaat Striptekening over Bedrijfsvisie

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een praatplaat striptekening over de kansen en visie van ons bedrijf. Afspraak in de week van 2 mei en de praatplaat heb ik nodig op 10 mei 2022. Over ons Wij zijn gespecialiseerd in het aansturen en implementeren van veranderopdrachten bij profit en non-profit organisaties. Tevens kunnen mensen mij benaderen om als sparringpartner…

Illustrator Gezocht op Project Basis

Geplaatst: 26 apr
Beste freelancers, Ik zoek een ervaren illustrator die op zeer korte termijn beschikbaar is om een aantal illustraties in een manga / cartoon stijl te maken. Graag in de omgeving noord Nederland. Werk op locatie is geen pre maar een eerste kennismaking wel. Hebben wij een klik dan is een langdurige samenwerking waar ik naar op zoek ben. Ik ontvang graag jouw portfolio en recent werk. Bij een match…

schets naar tekening illustrator

Geplaatst: 26 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor ons een viertal schetsen van sjablonen in Illustrator wil omzetten. Dit omdat onze sjabloon leverancier alleen met bestanden uit illustrator werkt. Het gaat dus 4 tekeningen die omgezet moeten worden. Interesse? Reageer direct!

Tattoo met Bloemen Ontwerpen

Geplaatst: 25 apr
Beste freelancers, Ik wil graag een tattoo ontwerp laten tekenen. Het gaat om 3 a 4 bloemen in een boeket. Het liefst alleen lijn werk zonder schaduwen. Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.

Illustratie van Handen Michelangelo (Realistisch)

Geplaatst: 21 apr
Beste freelancers, Ik ben voor een nieuw project voor een zakelijke klant op zoek naar een illustrator die op realistische, pakkende en kleurrijke wijze de handen van Michelangelo's wereldbekende werk 'De Schepping van Adam' kan illustreren/bewerken. De handen zouden alleen chirurgen handschoentjes aan moeten hebben, omdat de illustratie gebruikt wordt voor een klant die in de medische…

Boekomslag Illustratie voor Humorboekjes

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Ik ben de schrijver van humoristische boekjes, o.a. met anekdotes en humoristische voorvallen bij de contacten tussen luchthavenpassagiers en de Koninklijke Marechaussee op Schiphol.  Ik ben op zoek naar een illustrator die voor mijn boekjes een boekomslag kan maken. Ik zie bij interesse graag een reactie tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht