Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Strategie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Strategisch Marketeer Gezocht om Merkverhaal te Versterken

Opdracht ID: 49858

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 12-01-2022
Reacties: 5
Locatie: Duiven, Gelderland
Laatst gewijzigd: 18-01-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een creatief brein die ons merkverhaal sterker kan maken dmv conceptdenken, art visualisatie en communicatieconcepten. Kan je ons merk de nodige activatie geven?

We zoeken antwoorden op bijvoorbeeld de onderstaande vraagstukken: 
  • Hoe geven we ons merk de nodige persoonlijkheid?
  • Hoe zorgen we voor inspirerende communicatie-uitingen die écht werken?
  • Wat is een sterke pay-off die ons merk bij de kern indentifieert?  
  • Raakt ons boodschap de doelgroep effectief?
  • Hoe brengen we doeltreffend(er) ons doelgroep naar onze producten (conceptontwikkeling per product)?

Affiniteit met sport(voeding) en influencer-marketing zijn een pré.

Intern hebben we onze eigen marketeers, webontwikkelaars en vormgevers. We missen alleen een strategisch marketeer van buitenaf die ons merk de verfrissing kan geven die het nodig heeft.

Ben jij het creatief brein die we nodig hebben? Stuur ons dan je reactie met ervaringen.

Marketingstrategen die hebben gereageerd (5)

Michel
Michel
12-01-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Hans
Hans
12-01-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Marlous
Marlous
12-01-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Nanne
Nanne
12-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score
rutger
rutger
13-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Marketing en strategie opdrachten

Strategie kinderboekenclub

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Strategie bepalen en advies voor kinderboekenclub, voor wat betreft verkoop en marketing activiteiten in de zakelijke markt.

CRO Expert gezocht!

Geplaatst: 16 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een CRO Expert die de conversie van onze websites en landingspagina's kan optimaliseren. Je hebt al enige ervaring met Conversion Rate Optimization en kan door middel van je analyse en oplossingen ons helpen. Mocht dit interessant klinken voor je dan kom ik graag verder met je in contact om de details te bespreken! De opdracht kan volledig op afstand worden…

Marketing- en sales strategie plan 2024 - SEO/SEA - vertalen

Geplaatst: 29-09-2023
Beste freelancers, Marketing- en sales strategie bepalen voor handelsonderneming in folie en verpakkingen; in de vorm van een jaarplan 2024. SEO/SEA inregelen en vertaling website van het Nederlands, naar Engels en Duits. Verder meer leads genereren via de website en na een goede uitrol in Nederland en België. Hebben wij ook de intentie om verder in Europa te groeien. Budget: € 80,- per…

Sales closer

Geplaatst: 11-06-2023
Ben jij een ervaren Sales Closer met een passie voor de zorgsector? Zoek je een dynamische rol waarin je verantwoordelijk bent voor het sluiten van nieuwe samenwerkingen met zorginstellingen? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Bij *** zijn we op zoek naar een resultaatgerichte Sales Closer die ons team komt versterken. Als Sales Closer speel je een cruciale rol in het uitbreiden van onze…

Naamswijziging bedenken

Geplaatst: 01-06-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een creatief persoon die meedenkt over een naamswijziging van ons bedrijf. We willen onze naam gaan aanpassen. Heb je hier ervaring mee en zou je ons willen adviseren om tot een sterke naam te komen. Dan lijkt het ons goed om met jou in contact te komen en te kijken naar de mogelijkheden. 

Bedrijfsplan Gezinshuis

Geplaatst: 01-05-2023
Beste freelancers, Ik zou graag een bedrijfsplan laten schrijven voor het opstarten van een gezinshuis. In gezinshuizen wonen kinderen en jongeren tot 21 jaar die uit huis zijn geplaatst. Gezinshuizen zijn kleinschalig: maximaal 6 kinderen. Het gezinshuis staat vaak in een gewone wijk en het is een 24 uurs zorg. Als het project goed loop wil ik verder uit gaan breiden. Een persoonlijk kennismakingsgesprek…

Inrichting / Advies huisverkoop platform

Geplaatst: 01-04-2023
Beste freelancers, Voor een huisverkoop website ben ik zoek naar een persoon die ervaring heeft in deze branche om deze als platform in te richten. Denk hierbij aan invul opties bij aanmelden van woningen en andere relevante onderwerpen. De website is ontwikkeld maar dus niet voor 100% klaar. Het gaat niet om een webdesigner maar echt iemand die advies geeft.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht