Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Businessplan schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Sterk Ondernemingsplan Opstellen

Opdracht ID: 50740

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 21-04-2022
Reacties: 5
Locatie: Almere, Flevoland
Laatst gewijzigd: 06-06-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die een sterk ondernemingsplan kan schrijven met een goed beeld van mijn visie. Die tevens de tijd neemt om mijn wensen en dromen te integreren in mijn plan. Ik werk met mensen en niet met een product, dus duidelijkheid is de key. 
Essentieel is een duidelijk beeld van de financiering en de uitvoering van mijn visie, graag kom ik langs voor een persoonlijke intake en een beter beeld van mijn doelen en aanpak.

Ik hoor graag van jullie.

Businessplan coaches die hebben gereageerd (5)

John
John
23-04-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Joppe
Joppe
21-04-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Miranda
Miranda
21-04-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Marcel
Marcel
21-04-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Kristel
Kristel
22-04-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance ondernemingsplan opdrachten

Ondernemingsplan schrijven

Geplaatst: 1 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een bestaande bedrijf op Bonaire. Voorkeur gaat naar iemand die gespecialiseerd is en/of kennis heeft van bouw en grondverzetapparatuur. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze uitdaging, graag zo snel mogelijk contact opnemen via de mail of whatsapp.  

Ondernemingsplan

Geplaatst: 27 sep
Hallo Ik ben Aysel ,ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met mijn ondernemingsplan.

Hulp ondernemersplan medische pedicure

Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, Wie kan mij helpen samen een ondernemersplan voor medische pedicure te maken volgens de nieuwe regels na 31 juli.

Ondernemingsplan

Geplaatst: 29 sep
Beste freelancers, Een seniorenproject in de vorm van een wellnessboerderij/minidorp inclusief ashram/vintagemarkt/versmarkt/crematorium/aandachts-en stiltecentrum/ flexibele woonunits die tegen een weggeefprijs verkocht worden omdat die over zijn van de asielzoekerscentra, en voor een seniorenproject uitstekend gebruikt kunnen worden, bv. tweedehandse tweedekans mobiel flexibele woonunits met alle…

Ondernemingsplan pawn shop

Geplaatst: 1 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan maken. Dit moet gaan ik een inkoop en verkoop winkel. De deadline is 5 september.

Ondernemersplan Self Storage

Geplaatst: 13 sep
Beste Freelancers, ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemersplan kan maken voor een Self Storage. Het betreft een volledig geautomatiseerde Self Storage in een bedrijfshal. Het plan moet ook geschikt zijn om een financiering mee te kunnen aanvragen.     

Bedrijfsplan voor bank dierencrematorium

Geplaatst: 26 aug
Het maken van een bedrijfsplan voor een nieuw te starten dierencrematorium voor gezelschapsdieren. Aanvullende vragen: Businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag.: Ja Doel van het plan is het aantrekken van investeerders.: Nee Er moet ook een financieel plan worden opgesteld.: Ja Graag een persoonlijk kennismakingsgesprek.: Nee
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht