Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Social Media Marketing voor Langere Termijn

Geplaatst op:
4 juni 2019 15:05
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
Social Media
Opdracht ID:
39446
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor meerdere klanten doen wij het beheer van Social Media. Inmiddels hebben wij 1 freelancer die op wekelijkse/dagelijkse basis voor meerdere klanten werkt. Echter zijn we groeiende waardoor we hier graag nog een freelance social media marketeer naast willen hebben. Daarnaast moet onze huidige topper ook opgevangen kunnen worden ivm bijvoorbeeld vakantie. Daarbij gaan we graag een langetermijn samenwerking aan die zelfs jaren zou kunnen duren.

Werkzaamheden
Hieronder een greep uit de werkzaamheden:
  • Opzetten van de social media voor klanten
  • Bedenken van een strategie (welke kanalen, hashtags, simpele doelgroep analyse)
  • Samenwerken met de content afdeling van ons en de klant
  • Klaarzetten van social media posts
  • Reageren, liken, volgen en interacteren met mensen op social media

Wat we zoeken
We zoeken iemand voor een lange termijn wil samenwerken met ons. Werken op afstand is oke, maar af en toe langs komen op kantoor is fijn (eens in de 1/2 maanden).
Ervaring met social media marketing en management is nodig, verder een goede dosis enthousiasme en je bent een echte team player.

Over ons
Wij ondersteunen onze klanten met het verruimen van de zichtbaarheid, vergroten van de digitale tractie en het realiseren van conversie naar deals. Wij bouwen en onderhouden digitale sales en marketing machines waarmee continu ingespeeld kan worden op verbeteren van digitale tractie en conversie. Wij faciliteren en adviseren hoe bedrijven hun digitale sprongkracht kunnen vergroten. “Growth Hacking” is het vakgebied dat dit werkterrein beschrijft.

Onze doelgroep
Wij werken voor bedrijven tussen de 10-200 man in alle denkbare sectoren. Tot onze huidige klantenportfolio behoren o.a. Venture Capitalists, Machinebouwers, food webshops en consultancy.

Heb je interesse en wil jij een samenwerking aangaan voor langere termijn? Dan zien wij graag je reactie met omschrijving van ervaring in social media marketing tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Mirte Mirte 04-06-2019
Anna Anna 04-06-2019
referentiesterren
1 referentie
Dominique Dominique 04-06-2019
referentiesterren
2 referenties
Rien Rien 04-06-2019
referentiesterren
20 referenties
Sanne Sanne 04-06-2019
Helma Helma 04-06-2019
Marjanne Marjanne 04-06-2019
Dylan Dylan 04-06-2019
referentiesterren
4 referenties
Marijn Marijn 04-06-2019
Sten Sten 04-06-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Opzetten Instagram voor Nieuw Tassenmerk
Beste freelancer,    Voor ons binnenkort te lanceren tassenlabel zijn wij op zoek naar  een freelancer die onze Instagram account gaat opzetten.    Het gaat hierbij om de volgende werkzaamheden :    1. maken highlight covers cf onze kleuren  2. ontwerpen story templates  3. vastleggen gebruikte kleurencodes…
14 jun
Online Marketing Specialist (Loopbaanadvies)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance online marketing specialist.    Wij zijn een nieuw bedrijf (start-up) dat zich richt op iedereen die een nieuwe baan wil of moet hebben. Wij noemen het zelf: Loopbaanadvies; van Hoofd naar Hart.    Wij zijn nu zover dat we een grote campagne willen opstellen waarbij…
16 apr
Social Advertising Marketeer (FB/IG/LinkedIn)
Beste freelancers,    Voor een groot media bureau ben ik per direct op zoek naar een social advertising specialist met enige ervaring.    Heb je weleens Facebook/Instagram en Linkedin campagnes aangemaakt? De klant zit in omgeving Amsterdam. De opdracht duurt 2 maanden (eventueel met verlenging), voor 4/5 dagen per week.   …
12 apr
Instagram Expert voor Kapster
Beste freelancers,    Ik ben kapster en op zoek aan een freelance Instagram expert.    Het is de bedoeling dat je 2x per maand mijn werk met daarbij een korte beschrijving  post op Instagram.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
4 apr
Content Creator voor Social Media Advertenties
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een creatieve content creator.    Voor ons social advertising agency zijn we met regelmaat op zoek naar creatieven voor 3 onderdelen van content creatie voor social media advertenties t.w.:    Photo(shop) creatie en bewerking Schrijven van de juiste adverrtentie copy Video producties…
27 mrt
Product Promoten op Facebook en Instagram (Spoed)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die voor ons 1 product (3 varianten) kan promoten op Facebook en Instagram.    We voorzien je van de benodigde logins en anders dienen deze te worden aangemaakt. Telefonisch of bij ons op locatie kan het de campagne doorgenomen worden. (ons product is gericht op het onderhoud…
26 mrt