Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Social Media
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Social Media Expert voor Reclamebureau Amsterdam

Opdracht ID: 46543

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10-02-2021
Reacties: 7
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 12-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij hebben een reclamebureau en werken voor internationale  en nationale brands aan de brand expressions en communicatie campagnes. Voor een aantal klanten zijn we nu preferred supplier en bieden we een breed pakket aan reclame, maar maar missen zelf de expertise in social media. 

We zijn daarom op zoek naar een allround Social media expert die zowel mee kan denken in advies/strategie voor de reclamecampagnes van onze projecten als ook de uitvoering.
We zoeken iemand die bijv. de daily Heartbeat kan verzorgen voor onze relaties als in het uitvoeren van een 360 graden social media strategie op meerdere kanalen. 

We zijn erg benieuwd of je tijd en ruimte hebt voor een middelgrote klant. We willen in 3 weken tijd aan tafel met iemand om een grote campagne uit te werken. We zijn benieuwd naar je tarief en manier van samenwerken. 

Dus heb je interesse, reageer dan met deze achtergrond informatie op hoofdkraan.nl

Social media managers die hebben gereageerd (7)

Erik
Erik
10-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Nikesh
Nikesh
10-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Marcel
Marcel
10-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Mirte
Mirte
10-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Pieter
Pieter
10-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Maurice
Maurice
11-02-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Larissa
Larissa
12-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance social media opdrachten

Social Media manager voor BBQ restaurant

Geplaatst: 12 jun
Beste freelanvers, We zijn een koreaan bbq restaurant. we zijn op zoek naar iemand die onze restaurant promoten op instagram en tiktok . Elke week een post op insta en tiktok. Wat zijn de mogelijkheden en prijs? 

Social Media & Content Specialist

Geplaatst: 18 mei
Beste freelancer, Wij zijn een projectenbureau en wij zijn voor onze eigen organisatie, op zoek naar een social media ondersteuning. Bijdragen aan meer zichtbaarheid en unieke, consistente uitstraling. We zijn gevestigd in de stad in Rotterdam. De functie is dan ook in combinatie op locatie en buiten kantoor. Je zult ook af en toe foto's moeten maken, voor je story. Het gaat om promoten op instagram,…

Remote Support Specialist Gezondheidsniche – Communitymanage

Geplaatst: 11 jun
Remote Support Specialist Gezondheidsniche – Communitymanagemt & Social Media Expert Ben jij een expert in community management en social media? Heb je een passie voor gezondheid en voeding? Als je ja hebt geantwoord, lees dan verder. Ben jij een expert in community management en social media? Heb je een passie voor gezondheid en voeding? Als je ja hebt geantwoord, lees dan verder. Mijn naam is…

Job Marketeer - Voor vacature campagnes via Social media

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancer, ik ben opzoek naar een Job Marketeer die vacature campagnes runt via verschillenden social media kanalen en gespecialiseerd is in het vinden van leads (kwalitatieve sollicitanten) voor de IT branche. De leads worden opgevolgd door mijn team. Wij hebben van jou enkel een complete social media campagne nodig.  Een complete campagne houdt in: - Design - Foto´s - Teksten -…

Medewerker Marketing & Communicatie

Geplaatst: 12 feb
Beste freelancers, Wij zijn een landelijk opleidingsinstituut. Wij hebben dringend ondersteuning nodig voor onze marketing en communicatie. Het gaat bijvoorbeeld om nieuwsbrieven, posts op social media, artikelen, brochures, teksten voor de nieuwe website, etc. Liefst iemand die ook gevoel voor vormgeving heeft. Beschikbaarheid van 1 dag per week zou ons erg helpen.

Social media / Ads

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die ADS kan plaatsen voor social media, vooral FB en misschien Instagram. Het gaat om max 4 uur werk per maand en misschien in de toekomst wat meer uren. Ik lever zelf teksten aan en beeldmateriaal.

Creatieve Social Media VA gezocht voor 6-10 uur per week

Geplaatst: 30 jan
Beste freelancers, Ben jij gepassioneerd over social media en wil je jouw creatieve skills inzetten om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Social Media VA! In beginsel zoeken we iemand voor 6-10 uur per week verdeeld over 4 of 5 dagen waarbij de werktijden flexibel zijn in te delen. JOUW FUNCTIE Als Social Media…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht