Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Pieter

Pieter van der Heijden
Over Pieter

Ciao, ik ben Pieter en ben een ervaren online marketing specialist. Inmiddels ben ik alweer 10 jaar actief in de online marketing wereld. Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties van B2C websites en webshops tot B2B. Ik werk voor A-merken tot startups in uiteenlopende branches. Ook heb ik veel werkervaring aan klantzijde opgedaan o.a. bij World Ticket Center en Van der Valk Internet. De laatste 5 jaar ben ik actief als freelance online marketing consultant/ specialist en help ik klanten verder met hun online marketing activiteiten om uiteindelijk hun (commerciele) doelstellingen waar te maken.

Door mijn brede ervaring ben ik in verschillende digital marketing expertisegebieden één zeer ervaren specialist. Ik behaal succes voor klanten doordat ik mij goed verdiep in de doelgroep en de fase van de customer journey waarin deze zich bevindt. Op deze manier bereiken we de juiste doelgroep op het juiste moment...

 

Vraag Pieter direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
MondoMarketing
0643705133