Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Modeontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Skatewear Kledinglijn Ontwerpen

Opdracht ID: 50783

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 29-04-2022
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 02-05-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een beginnende kledinglijn ben ik met spoed op zoek naar een freelance kleding designer. Het gaat om het designen van een street/skatewear kledinglijn.

Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Freelance modeontwerpers die hebben gereageerd (3)

Sonja
Sonja
29-04-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Petra
Petra
29-04-2022
1 referenties
Gemiddelde score
8.5
Fabiënne
Fabiënne
29-04-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance mode ontwerp opdrachten

Fashion Designer voor Beginnende Kledinglijn

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Beginnend aan mijn kledinglijn ben ik op zoek naar een passende fashion/graphic designer die mij kan helpen om mijn ontwerpen te realiseren en op papier te zetten. Mijn design is gereed, het moet nog door een professional getekend worden. Budget bespreekbaar. Bij interesse hoor ik graag van je.

Tech Pack Maken

Geplaatst: 24 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die Tech Packs kan maken aan de hand van een bestaand kledingstuk. Graag werken voor een vast bedrag voor de Tech Pack. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Modeontwerper voor Sports en Streetwear

Geplaatst: 3 jan
Beste freelancers, Wij zijn een start-up en nieuw label voor modest Sports & Streetwear en op zoek naar een fashion designer. Samen met ons ontwerp je een sample collectie die aansluit bij de identiteit van ons label. Lijkt het jou leuk om jouw designer en branding ambities waar te maken bij ons label, neem dan contact met ons op en stuur ons je portfolio. We zien graag een reactie.

Freelance Designer Gezocht

Geplaatst: 18-11-2022
Beste freelancers, Ik zoek iemand die met mij mee kijkt naar een design met stof. Heel veel meer kan ik er niet over zeggen nog. Het valt ongeveer in de categorie tassen/toilet tassen. Interesse? Reageer direct!

Technisch Designer voor Kledinglijn

Geplaatst: 08-12-2022
Beste freelancers, Voor het opstarten van een kledinglijn voornamelijk gericht op herenkleding ben ik op zoek naar een technisch designer. Het ontwerpen van sweaters, tracksuits en t-shirts is hierbij de hoofdzaak. Er zijn al designs en er is al een website welke in principe klaar is voor de start. We zoeken iemand die zich kan vinden in ons merk en onze stijl.  Heb jij ervaring in deze wereld…

Sportkleding Merk voor Vrouwen

Geplaatst: 14-10-2022
Beste freelancers, Voor een nieuw sportkleding merk voor vrouwen kom ik graag in contact met een freelancer die ervaring heeft met het maken en uitwerken van designs. Iemand die mij wegwijs kan maken in het hele productie proces en designs kan maken en uitwerken (ook een digitaal ontwerp). Het doel is natuurlijk een langdurige samenwerking. Wie kan mij verder helpen? Prijs in overleg. 

Hulp bij Flagship Collection SS2023

Geplaatst: 03-10-2022
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die kan helpen bij het opzetten van de flagshiplijn van een activewear bedrijf (start-up). De flagship collectie is voor SS2023 bedoeld voor de Nederlandse en Noord Europese landen. Tevens zoeken wij ondersteuning met branding, strategie en review van de huidige portfolio. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht