Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Modeontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Skatewear Kledinglijn Ontwerpen

Opdracht ID: 50783

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 29 apr
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 2 mei
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een beginnende kledinglijn ben ik met spoed op zoek naar een freelance kleding designer. Het gaat om het designen van een street/skatewear kledinglijn.

Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Freelance modeontwerpers die hebben gereageerd (3)

Sonja
Sonja
29-04-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Petra
Petra
29-04-2022
1 referenties
Gemiddelde score
8.5
Fabiënne
Fabiënne
29-04-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance mode ontwerp opdrachten

Hulp bij Flagship Collection SS2023

Geplaatst: 3 okt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die kan helpen bij het opzetten van de flagshiplijn van een activewear bedrijf (start-up). De flagship collectie is voor SS2023 bedoeld voor de Nederlandse en Noord Europese landen. Tevens zoeken wij ondersteuning met branding, strategie en review van de huidige portfolio. Interesse? Reageer direct!

Technisch Designer voor Ondergoedlijn

Geplaatst: 26 sep
Beste freelancers, Voor het opstarten van een kledinglijn zijn wij op zoek naar een technisch designer. Wij zullen beginnen met het uitbrengen van mannen en vrouwenondergoed. Het gaat om ongeveer 7 designs: 2 mannen boxers en 5 vrouwelijke designs. Wij zien jullie offertes graag tegemoet.

Stylist voor Unieke Zwembroek

Geplaatst: 8 sep
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een stylist(e) die een digitaal ontwerp kan maken van onze unieke zwembroek. Als je ons kan helpen, zien we je offerte graag tegemoet.

Anime Designs op Shirts en Hoodies

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die anime designs kan laten drukken op hoodies/t-shirts. Deze opdracht heeft geen haast en kan op afstand uitgevoerd worden. Ik heb een bijlage toegevoegd van wat voor type modellen ik wil hebben. Kan je mij helpen? Dan hoor ik graag van je.  

Fitness Kledinglijn voor Vrouwen

Geplaatst: 25 aug
Beste freelancers, Ik wil graag starten met een modieuze fitness kledinglijn voor vrouwen. Ik ben volledig nieuw hierin en ben op zoek naar iemand die mij de juiste richting in kan sturen qua fabrikanten etc en ontwerpen voor mij kan maken. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Fashion Designer voor Outdoor Wintersport Merk

Geplaatst: 12 aug
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een freelance designer/mode ontwerp(st)er voor een bestaand outdoor/wintersport merk. Het betreft zowel het uitbreiden van de huidige collectie als het opzetten van een nieuwe collectie. Ervaring met outdoor sportkleding/materialen en het maken van digitale (3D) tekeningen, Tech packs, patronen is gewenst. Ben jij "de" designer met een grote affiniteit…

Tech Pack Designer voor Sleepwear

Geplaatst: 22 aug
Beste freelancers, Voor mijn startende Sleep- (rest)wear brand ben ik op zoek naar een Tech Pack designer. Het gaat hierbij om een collectie van 10-12 stijlen. Het doel is natuurlijk een langdurige samenwerking. Mocht jij mij kunnen helpen bij het realiseren van deze visie, dan zie ik graag je reactie tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht