Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO/SEA voor Webshop in Haarden en BBQ's

Opdracht ID: 36938

Budget: € 40 tot € 60 p.u.
Geplaatst: 28-11-2018
Reacties: 6
Locatie: Vuren, Gelderland
Laatst gewijzigd: 28-11-2018
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze nieuwe webshop in open haarden, buitenhaarden, barbecues, gaskachels en accessoires willen we gaan scoren op Google. We zoeken daarom een freelancer die ons kan helpen met een zoekwoorden onderzoek en aan de hand daarvan bepaalt op welke zoekwoorden het interessant is om SEO toe te gaan passen en op welke zoekwoorden we beter via Ads verkeer kunnen trekken.

We willen vervolgens ook dat jij diegene bent die het advies verder gaat uitvoeren en de campagnes die je hebt opgezet analyseert en optimaliseert. In onze webshop door de developer Tag Manager al geinstalleerd en daardoor de tracking code van Google Analytics maar gevorderde tracking van de conversiewaarde moet jij invoeren.

Ik ontvang graag een overzicht van het werk dat jij hebt gedaan, de behaalde resultaten en een globale inschatting van de kosten die je wil maken.

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (6)

Noel
Noel
28-11-2018
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jasper
Jasper
28-11-2018
1 referenties
Gemiddelde score
10
Timo
Timo
28-11-2018
7 referenties
Gemiddelde score
10
Mathias
Mathias
28-11-2018
0 referenties
Gemiddelde score
Marcel
Marcel
28-11-2018
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Dolf
Dolf
28-11-2018
0 referenties
Gemiddelde score

SEA of SEO freelance opdrachten

Engelstalige SEO voor B2B product

Geplaatst: 19 mrt
Goedendag, Wij zijn een MKB bedrijf met een uniek product, dat eind april - begin mei op de markt komt. Dit product, onze UltraXL is de opvolger van de succesvolle Ultra2. Binnenkort moet er gestart worden met een Engelstalige SEO/SEA voor dit B2B product, gericht enige specifieke landen buiten Europa. Onze voorkeur gaat uit naar een niet te grote afstand van ons kantoor uit (dus indien mogelijk,…

Seo Expert gezocht voor een groot marketplace in de sneakers

Geplaatst: 4 apr
Beste freelancers, Wij zoeken een seo expert die voor een mega groot marketplace ... een audit kan doen en search console problemen kan oplossen. Wij hebben diegene met spoed nodig ..

SEO/SEA specialist

Geplaatst: 10 apr
Wij zijn op zoek naar een freelancer (geen bedrijven) die voor ons de SEO en het beheren van Google Ads kan oppakken. Zou je kunnen aangeven hoeveel tijd je in de maand vrij hebt en heb je enkele voorbeelden van projecten die succesvol zijn geweest? We komen graag in contact met je!

B2B SEO specialist

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, Gezocht een B2B SEO specialist! Meer traffic naar onze website nodig. Meer conversies op onze website nodig (via contactformulier of bellen). Je hebt goede kennis van SEO en je weet hoe je keyword onderzoek en concurrentie onderzoek moet uitvoeren. Je kunt ook na een aantal eerste checks, een plannetje opstellen voor SEO acties en die dan ook zelf uitvoeren. Je bent bekend met de…

Optimize our Online Presence: Seeking a Dutch SEO Expert

Geplaatst: 19 feb
Description: We are seeking a skilled Dutch SEO expert to enhance the online visibility and Google reach of our website, Microdose Bros. The ideal candidate will possess a deep understanding of Dutch search engine optimization techniques and strategies to optimize our website's performance on Google's search engine results pages (SERPs). Key responsibilities include: Conducting comprehensive…

SEA hulp gevraagd - Mij leren het zelf te doen en onderhoud

Geplaatst: 31 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij kan begeleiden en opleiden om mijn eigen google add campagnes te maken en te onderhouden. Ik ben er al flink mee bezig geweest. Maar zoek ergens een slimmerik die even checkt of alles goed staat en mij tips geeft om te maximaliseren. Dit kan met gewoon samen uurtje per week even een call, doorverwijzing naar goede filmpjes, etc. Komende vier weken 2/3 uur…

Tekstschrijver SEO

Geplaatst: 24 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij seo teksten kan schrijven voor zo'n 20 producten zodat ik beter vindbaar kan zijn in google. Budget is rond €200-300.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht