Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO/SEA Talent voor Langdurige Samenwerking

Opdracht ID: 46924

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 08-03-2021
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 15-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Over ons
Online groei zit in ons dna. We ontwikkelen niet alleen websites, maar kijken ook meteen vooruit met oplossingen op het gebied van online marketing. Denk hierbij aan vindbaar worden binnen Google, content creëren voor social media en het voeren van winnende online advertising campagnes.

Wij krijgen regelmatig vragen over het kunnen aanbieden van SEO/SEA en content marketing diensten als losstaande dienst, of als aanvulling op een webdesign dat mijn organisatie heeft opgeleverd voor een opdrachtgever. Om opdrachtgevers breder te kunnen voorzien van het online-pakket ben ik op zoek naar een freelance SEO/SEA en content marketing specialist die samen met mij wilt groeien.

Graag wil ik van jou weten:
1. Hoeveel jaar ervaring in SEO/SEA/Content marketing
2. Eventueel referenties
3. Op welke manier pak jij een SEO traject aan? Doelend op een procesbeschrijving zoals: Zoekwoordenonderzoek>landingspagina's >meten en optimaliseren lettende op X>et cetera
4. Tarief per uur of gemiddeld project
5. In welke branches heb jij het meeste ervaring

De intentie is gericht op een lange termijn samenwerking waarin wij frequent opdrachten aan jou kunnen doorzetten. Ik zie jullie reacties met belangstelling tegemoet.

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (8)

Mohamed
Mohamed
08-03-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jasper
Jasper
08-03-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Noel
Noel
08-03-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Arne
Arne
08-03-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Marcel
Marcel
08-03-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Pieter
Pieter
08-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
09-03-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Rien
Rien
12-03-2021
27 referenties
Gemiddelde score
9.5
Toon meer reacties

SEA of SEO freelance opdrachten

SEO specialist i.v.m. uitbreiden dienstsverlening

Geplaatst: 12:25
Beste freelancers, Als specialist wil ik mijn aanbod gaan verbreden qua dienstverlening. Hiervoor ben ik op zoek naar een SEO specialist om dit zo goed mogelijk aan te pakken. Mijn huidige website die is een jaar oud en ingericht op die specialisatie waarbij dit ook is verwerkt in de domeinnaam. Kan ik de bestaande website uitbreiden waardoor de url niet meer goed aansluit bij de nieuwe dienstverlening…

Adwords Specialist gezocht

Geplaatst: 28 nov
Beste AdWords Specialist Freelancers, Wij zijn een marketingbedrijf dat trots is op het leveren van uitstekende resultaten voor onze klanten gedurende 10 jaar. Vanwege de groeiende vraag naar onze diensten zijn we op zoek naar een gemotiveerde AdWords specialist om ons team te versterken. Functie: AdWords Specialist Freelancer. Uurtarief: €25 per uur. Verantwoordelijkheden: - Beheren en optimaliseren…

SEA specialist

Geplaatst: 27 nov
We are looking for a SEA specialist who can help us making our current campain(s) more tactical en efficient. Before we hire we would like to speak to a personal candidate by phone.

SEA Specialist gezocht!

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Voor compleet nieuw start-up ben ik op zoek naar een specialist die mij kan helpen met SEA. Opdracht kan later evenetueel uitgebreid worden met SEO en LinkedIn campagnes.

Expert op het gebied van SEO/linkbuilding gezocht

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Wij zoeken een expert op het gebied van SEO/linkbuilding. Deels doen we wij veel zelf op pagina- en contentniveau maar linkbuilding is niet onze specialiteit. Er zit veel kaf tussen het koren op dit gebied, maar wij zoeken een professionele freelancer met verstand van zaken op het gebied van linkbuilding.

SEA specialist gezocht

Geplaatst: 9 okt
Beste, Wij zoeken een slimme en creatieve SEA-specialist die onze SEO specialiste terzijde kan staan. Ook graag ervaring met bijv. Linkedin campagnes, zodat we af en toe ook actief en slim kunnen adverteren. 

SEO/content specialist voor SEO website

Geplaatst: 9 okt
Hallo, wij zijn een producent in de industrie en zoeken per direct een junior SEO/Content Specialist (max 2 jaar ervaring) voor een klus van 20 uur in de eerste fase. We starten met 6-8 uur voor het goedzetten van alle SEO titels op de NL site inclusief intern hyperlinken. Na een tussentijdse korte evaluatie van onze kant, doen we de andere talen. We zoeken geen bureau, maar een freelancer/ZZP’er…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht