Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

SEO Specialist voor Langere Samenwerking

Geplaatst op:
2 juni 2020 11:45
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
SEO/SEA
Opdracht ID:
43710
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie:
Apeldoorn, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ben je op zoek naar vaste inkomsten per maand en wil je meegroeien met een bureau dat werkt voor A-merken? Dan hebben we een interessant voorstel voor je.

Ons online marketing bureau groeit, ook in deze tijden. Zoekmachine optimalisatie is een vast onderdeel van ons dienstenpakket. We zoeken nu naar een zelfstandige partner die ons helpt de SEO-dienstverlening verder uit te bouwen.

Onze belofte: directe maandelijkse inkomsten. Met kans op meer: groeien wij? Dan groeien jouw inkomsten ook. Zo simpel werkt het.

In het kort:
  • zelfstandig werken onder de vleugels van een bureau
  • je plant je uren zoals je wilt, maar komt wekelijks een dagdeel naar ons kantoor voor afstemming
  • starten met circa 8 uur per week

Interesse? Wij zijn benieuwd naar jouw SEO-succescases en visie op een goede samenwerking.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Max Max 03-06-2020
referentiesterren
2 referenties
Noel Noel 02-06-2020
referentiesterren
2 referenties
Mohamed Mohamed 02-06-2020
Jasper Jasper 02-06-2020
danny danny 02-06-2020
referentiesterren
8 referenties
Maurice Maurice 02-06-2020
referentiesterren
4 referenties
Charlotte Charlotte 02-06-2020
referentiesterren
1 referentie
Timo Timo 02-06-2020
referentiesterren
7 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

SEO Tekstschrijver voor een Airco Website
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die SEO teksten kan schrijven voor een airco website. Wij verkopen airco's met complete installatie en hebben ook een webshop in mobiele airco.    Ik zoek dus iemand die een zoekwoord analyse kan doen en op basis daarvan content gaat schrijven. Het is van belang dat de…
1 jul
SEO Specialist met Ervaring voor Fotolijsten Webwinkel
Beste freelancers,    Voor een webshop in fotolijsten zoeken wij een freelancer die voor ons de SEO kan verzorgen. Wij zoeken iemand met ruime ervaring. Budget 40-60 euro per uur.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
1 jul
SEO en Advertenties voor Online Fietsenwinkel
Beste freelancers,    Wij zijn een online fietsenwinkel en op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met SEO en advertenties op Google, Facebook en LinkedIN.    Zou dit je wat lijken? Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
24 jun
Bestaande Adwords Campagne Wijzigen
Beste freelancers,    Wij zijn een leverancier van horeca apparatuur zoals koelingen en hebben hiervoor een webshop. Helaas is onze vaste adwords collega vertrokken en daarom zoeken we iemand die 1 deel van onze adwords campagne kan wijzigen en aanmaken.    Het betreft een eenmalige actie en geen lange termijn actie, we zoeken…
23 jun
Freelancer Gezocht voor SEO en SEA van Webshop
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen de conversies te maximaliseren met SEO, SEA etc. Webshop staat nu 2 maanden. Ons gewenst doel is een bouncepercentage van <10-15% en een conversie van gemiddeld 5%. Vast bedrag of uurtarief mogelijk. Zelf steek ik veel tijd in de website en Google Ads, maar ik…
17 jun
Google Ads Expert voor Adviesbureau
Beste freelancers,    We zijn een bedrijf dat (startende) ondernemers ondersteunt en adviseert bij een financieringsaanvraag. We zijn gevestigd in de regio Groningen. Voor onze website hebben we wat Google Ads werkzaamheden die gedaan moeten worden.    Wij zoeken een freelancer die ons kan helpen met het analyseren en optimaliseren…
11 jun