Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO Specialist Gezocht voor B2C Brand

Opdracht ID: 45884

Budget: > € 2000
Geplaatst: 15-12-2020
Reacties: 8
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 18-12-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een SEO specialist voor een merk wat meebeweegt met trends, spot on content en consumenten taal met een specifieke tone of voice. De producten zijn zijn seizoen gerelateerd waardoor er in een korte periode veel exposure gegenereerd dient te worden. Voor de net gelanceerde webshop zoeken we een specialist met eens "hands on" mentaliteit die op korte termijn zichtbaar het verschil kan maken. Wel is het belangrijk dat het design en flow binnen de shop bewaakt blijft, daarmee bedoelen wij dat de balans tussen design/beleving en vindbaarheid strak moet zijn. Dus geen SEO shop.

Ben jij de expert die zowel SEO strategieën als SEO implementaties voor internationale lifestyle merken uitvoert en heb je deze week al tijd om nog voor kerst het verschil te maken? Wij zijn echt op zoek naar een duurzame samenwerking waarmee wij de as. jaren kunnen bouwen aan de online zichtbaarheid.

Wij verwachten dat jij het volgende doet;
  • concurrentie posities bepalen,
  • doelgroep analyses uitvoeren,
  • actieplannen ontwikkelen incl conversies en doelen,
  • een strategie ontwikkelen die naadloos aansluit bij de markt
  • daadwerkelijke implementatie, uitvoer en onderhoud.

Is dit op jouw lijf geschreven? Wij kijken uit naar jouw reactie!

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (8)

Noel
Noel
15-12-2020
7 referenties
Gemiddelde score
10
Mohamed
Mohamed
15-12-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jasper
Jasper
15-12-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rick
Rick
15-12-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Max
Max
16-12-2020
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Timo
Timo
16-12-2020
7 referenties
Gemiddelde score
10
Marcel
Marcel
17-12-2020
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Karin
Karin
18-12-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

SEA of SEO freelance opdrachten

SEO specialist i.v.m. uitbreiden dienstsverlening

Geplaatst: 5 dec
Beste freelancers, Als specialist wil ik mijn aanbod gaan verbreden qua dienstverlening. Hiervoor ben ik op zoek naar een SEO specialist om dit zo goed mogelijk aan te pakken. Mijn huidige website die is een jaar oud en ingericht op die specialisatie waarbij dit ook is verwerkt in de domeinnaam. Kan ik de bestaande website uitbreiden waardoor de url niet meer goed aansluit bij de nieuwe dienstverlening…

Adwords Specialist gezocht

Geplaatst: 28 nov
Beste AdWords Specialist Freelancers, Wij zijn een marketingbedrijf dat trots is op het leveren van uitstekende resultaten voor onze klanten gedurende 10 jaar. Vanwege de groeiende vraag naar onze diensten zijn we op zoek naar een gemotiveerde AdWords specialist om ons team te versterken. Functie: AdWords Specialist Freelancer. Uurtarief: €25 per uur. Verantwoordelijkheden: - Beheren en optimaliseren…

SEA specialist

Geplaatst: 27 nov
We are looking for a SEA specialist who can help us making our current campain(s) more tactical en efficient. Before we hire we would like to speak to a personal candidate by phone.

SEA Specialist gezocht!

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Voor compleet nieuw start-up ben ik op zoek naar een specialist die mij kan helpen met SEA. Opdracht kan later evenetueel uitgebreid worden met SEO en LinkedIn campagnes.

Expert op het gebied van SEO/linkbuilding gezocht

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Wij zoeken een expert op het gebied van SEO/linkbuilding. Deels doen we wij veel zelf op pagina- en contentniveau maar linkbuilding is niet onze specialiteit. Er zit veel kaf tussen het koren op dit gebied, maar wij zoeken een professionele freelancer met verstand van zaken op het gebied van linkbuilding.

SEA specialist gezocht

Geplaatst: 9 okt
Beste, Wij zoeken een slimme en creatieve SEA-specialist die onze SEO specialiste terzijde kan staan. Ook graag ervaring met bijv. Linkedin campagnes, zodat we af en toe ook actief en slim kunnen adverteren. 

SEO/content specialist voor SEO website

Geplaatst: 9 okt
Hallo, wij zijn een producent in de industrie en zoeken per direct een junior SEO/Content Specialist (max 2 jaar ervaring) voor een klus van 20 uur in de eerste fase. We starten met 6-8 uur voor het goedzetten van alle SEO titels op de NL site inclusief intern hyperlinken. Na een tussentijdse korte evaluatie van onze kant, doen we de andere talen. We zoeken geen bureau, maar een freelancer/ZZP’er…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht