Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

SEO Opmaak voor Nieuwe Erotische Website

Geplaatst op:
4 november 2019 11:05
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
SEO/SEA
Opdracht ID:
41271
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350
Locatie:
Maastricht, Limburg

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een nieuwe erotische website ben ik op zoek naar iemand die voor de SEO opmaak kan zorgen. De website wordt een dezer weken gelanceerd. 

Heb je ervaring en ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie inclusief prijsvoorstel graag zo snel mogelijk tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (12)

Jelle Jelle 04-11-2019
referentiesterren
2 referenties
Dominique Dominique 04-11-2019
referentiesterren
4 referenties
Gino Gino 27-11-2019
referentiesterren
24 referenties
Jurgen Jurgen 04-11-2019
referentiesterren
3 referenties
Jasper Jasper 04-11-2019
Thomas Thomas 04-11-2019
Denise Denise 04-11-2019
Casper - Casper - 04-11-2019
Ineke Ineke 04-11-2019
referentiesterren
6 referenties
Jeroen Jeroen 05-11-2019
referentiesterren
4 referenties
Richard Richard 07-11-2019
Karin Karin 27-11-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Expert in On-page SEO Optimalisatie
Beste freelancers,    Voor mijn SEO agency ben ik op zoek naar marketeers met ON-page optimalisatie ervaring. Door snelle groei is het mogelijk om structureel nieuwe opdrachten te krijgen. Het gaat om een samenwerking voor de langere termijn.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
06:25
Keyword Research voor SEO Copywriters
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een keyword researcher die voor blog artikelen een onderwerp kan bedenken met bijbehorende relevante keywords. Deze gegevens worden naar copywriters gestuurd en op basis hiervan schrijven zij hier een bijpassend blogartikel voor.    Goed om vooraf te melden; het is niet nodig om concurrentie…
28 mei
SEO voor Webshop in Luxe Interieur Accessoires
Beste freelancers,    Voor een net gelanceerde webshop in luxe interieur accessoires ben ik opzoek naar iemand die onze SEO resultaten naar het volgende niveau kan tillen.    De on page SEO is al gedaan net zoals een zoekwoorden onderzoek, maar een review en optimalisatie kan zeker geen kwaad. Verder moet vooral het off page gedeelte…
18 mei
Online Marketeer voor een Adwords Campagne
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer marketeer die zo nu een dan een advertentie op kan zetten voor nieuwe producten het is niet veel. Het moeten krachtige advertenties zijn. Zo heb ik nu een desinfectie zuil/paal die jij voor mij moet promoten.    Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
17 mei
SEO en Content Creation Website B2B
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer die mijn website kan updaten op het gebied van SEO, tevens het verzorgen van wekelijks blogs en content tbv Twitter.    Ik heb een website gericht op bedrijven waar ik mijn dienstverlening aanbied op het gebied van bedrijfsadvies, interim management en financieringen. Deze website is…
14 mei
SEO Teksten voor Website Evenementen Sector
Beste freelancers,    Wij zoeken een tekstschrijver voor het schrijven van SEO teksten van onze nieuwe website.  Het gaat om een nieuw project voor de evenementen sector; theaters en podia.    Ik zou graag een offerte ontvangen en kijk uit naar je voorstel.
13 mei
SEO en SEA Expert voor CV Installatie Bedrijf
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die ons gaat helpen met SEO en SEA. Wij zijn een CV installatie bedrijf in Amsterdam.    We zoeken met name iemand voor wie alle Google omgevingen geen geheimen kent. Het ligt voor de hand dat deze freelancer certificaten heeft van Google en aantoonbare succesvolle ervaring.    Ben…
13 mei