Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
2 februari 2021 09:05

Budget
€ 60 tot 80 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
46439

SEO Online Operations Manager

60 tot 80 p.u. (8) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
2 februari 2021 09:05
Categorie
Marketing & Communicatie
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ben jij een held in het uitdenken en uitvoeren van sterke SEO strategieën? Kan jij operations managen en denk je graag mee over de strategie en ontwikkeling van onze platformen? Dan kan jij een grote impact maken bij de groei van onze online business.

Wij zijn op zoek naar een online operations manager met sterke SEO skills om onze groeiende vergelijkingswebsites en content websites te managen. Jij:
- Bent eindverantwoordelijke voor de kwaliteit en prestaties van de platformen, je stuurt een klein team van freelancers aan die de content en vergelijkingen up to date houden.
- Jij focust op groei door SEO en CRO en content strategie.
- Je ontdekt nieuwe groeimogelijkheden en implementeert business development

Je werkt niet alleen aan de ontwikkeling van de platformen, jij krijgt verantwoordelijkheid en toont eigenaarschap. Je bent ondernemend en zelfstandig. Je rapporteert de voortgang en bespreekt strategieën met de oprichter.

Met organisch verkeer als belangrijkste acquisitiekanaal, is uitdenken en uitvoeren van SEO-strategieën het belangrijkste onderdeel van je werk. Daarnaast experimenteer je met nieuwe marketingkanalen en verdienmodellen.

Over ons
Wij zijn op een missie om financiën simpel en transparant te maken voor miljoenen particulieren en ondernemers.

Hoe? We werken aan de meest transparante vergelijkingen, gedetailleerde content en de slimste tools. Met onze vergelijkingswebsites en online platformen helpen we al honderdduizenden particulieren én ondernemers om betere financiële beslissingen maken.

Wij zijn een winstgevend en groeiend bedrijf. Doordat we efficiënt werken en snel schakelen, kunnen we een grote impact maken met een klein team. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke ontwikkeling een belangrijke factor is voor succes, en moedigen ons team aan om verantwoordelijkheid te nemen en eigenaarschap te tonen. We halen het beste uit onszelf en streven ernaar om iedere dag een stukje beter te worden. Als jij uitblinkt in zo’n werksfeer, pas je perfect in de organisatie!

Zo ziet jouw werk eruit
- Uitdenken en uitvoeren van een gedetailleerde SEO strategie
- Samen met de content specialist ga je op zoek naar nieuwe vergelijkingscategorieën én maak je bestaande vergelijkingen simpeler en transparanter. Zo kunnen consumenten en ondernemers nóg betere financiële beslissingen maken. Zij blij, wij blij ?
- Je test en optimaliseert middels CRO van vergelijkingen, landingspagina’s en content.
- Analytics en rapporteren: je verbetert onze tracking, monitort SERP’s en conversie. Je maakt gedetailleerde rapportages en rapporteert op KPI’s en ontwikkelingen.
- Je stuurt een klein team van freelancers aan, en biedt hun de instructies en resources die zijn nodig hebben om optimaal te presteren.
- Jij bent het aanspreekpunt van alle partners die adverteren op onze platformen, én van prospects. Je zorgt voor goede klantrelaties zodat iedereen het meeste uit de partnerships haalt.
- Je zoekt naar groeikansen! Dat kan zijn in de vorm van een nieuw soort partnership, ander verdienmodel, nieuwe acquisitiekanalen zoals paid ads of emailmarketing. Creativiteit en leergierigheid vereist! ?

Freelance / vast in dienst
- Dit is een freelance positie voor 20-40 uur per week (flexibel)
- We werken graag naar een fulltime positie als we een goede match zijn en er voldoende groeikansen liggen
- 100% remote. Jij bepaalt waar en wanneer je werkt.

Ervaring
- 3+ jaar ervaring in SEO met aantoonbare resultaten
- 2+ jaar ervaring in digital publishing of vergelijkingsplatformen
- 2+ jaar ervaring met project management

Heb je minder ervaring? We nemen je sollicitatie graag in overweging als jij competent en enorm gemotiveerd bent voor de job.

Jij hebt deze skills
- Ervaring met CRO, content marketing, tracking
- Hoge mate van zelfstandigheid en intrinsieke motivatie
- Je bent georganiseerd met goed oog voor detail
- Interesse in geld gerelateerde onderwerpen – that’s what we’re all about ?
- Je kan meerdere projecten tegelijk managen in een snel veranderende omgeving
- Hoge kwaliteitsstandaarden (vergelijkingen, landingspagina’s, etc.)
- Hands on mentaliteit. Je bent een sterke operator en kan naast strategieën uitdenken zelf ook bergen werk verzetten.
- Ervaring met het aansturen van een klein team
- Goede beheersing van de Engelse taal

Wat we bieden
- 100% remote.
- Eigen tijd indelen – je bent niet gebonden aan kantooruren
- Prestatie gerelateerde bonus
- Vrijheid om ideeën te implementeren en de mogelijkheid om een significante impact te maken
- Mogelijkheid om te groeien en jezelf te ontwikkelen naar mate het bedrijf groeit
- Mogelijkheid tot trainingen, coaching en professionele ontwikkeling

Solliciteer vandaag
Ben jij de SEO / Operations manager waar wij naar op zoek zijn? We horen graag van je!
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Bibi
02-02-2021
George
02-02-2021
Erik
02-02-2021
Noel
02-02-2021
Mohamed
02-02-2021
Jasper
02-02-2021
Yuri
02-02-2021
Max
Max
02-02-2021
Toon meer reacties

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
2 februari 2021 09:05

Budget
€ 60 tot 80 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
46439

Opdrachten in dezelfde categorie

SEA Specialist uit Utrecht Gezocht voor Lokale SEA Campagne
Beste freelancers,    Voor een van onze opdrachtgevers ben ik op zoek naar een SEA-specialist die ook Enhanced E-commerce in kan stellen. Voorkeur voor iemand uit Utrecht. Wij zijn een digitaal marketing bureau dus willen alleen met freelancers werken.    Het gaat om een lokale campagne in Utrecht getarget op Utrecht stad voor een…
17:25
Freelance Marketeer tbv Opzetten van Online Adwords Campagne
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor een eenmalig project een Adwords Campagne kan opzetten.  Het betreft een campagne voor 2 vacatures;  Leerling Monteur Monteur   Het betreft een kleine klus die ik eenmalig nodig heb, het opzetten van de adwords campagnes is daarbij al  voldoende.   …
16:25
Freelance SEO Expert Gezocht voor Meerdere Projecten
Beste freelancers,     Ben jij helemaal thuis in SEO en wil jij hier verdere stappen in zetten bij een jonge en snelgroeiende organisatie? Wij zijn een strategie- en ontwerpbureau voor start-ups, gevestigd in Haarlem. We zijn op zoek naar een ervaren SEO expert voor een langdurige en fijne samenwerking die ons kan ondersteunen bij…
5 mei
Freelancer Gezocht voor Keywords Analyse Dierenvoeding
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar SEO Specialist die mij kan helpen met het maken van een keyword analyse. Het gaat om een website welke dierenvoeding verkoopt. De details deel ik later met je, maar hierbij alvast enkele kenmerken voor het project:    1. Land/taal: Nederlands  2. Focus op long tail/mid tail zoektermen …
29 apr
SEO Specialist Gezocht voor Startup (Deels in Hilversum)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance SEO specialist of Online Marketeer met kennis van SEO. Het gaat om 16 uur per week, welke deels uitgevoerd dienen te worden op kantoor in Hilversum.    Je komt te werken in een online marketing start-up waarbij je naast het bedenken van de strategie ook hands-on hulp biedt…
26 apr
Google Ads en Facebook Ads Campagne Specialist
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Google ads en Facebook ads campagne specialist.    Het gaat om Google Ads Search + remarketing campagnes optimalisatie. Om de kwaliteit van de campagnes optimaal te houden moeten deze doorlopen geoptimaliseerd worden. Wat gebeurt er allemaal tijdens het optimaliseren: De cijfers interpreteren…
19 apr
Freelance SEO Specialist voor onze Homepage Gezocht
Beste freelancers,    We zoeken een freelancer die gedurende een aantal maanden de SEO van onze homepage kan gaan verzorgen en verbeteren. Wij verzorgen praktijkonderwijs voor volwassenen. Klassikaal les en begeleiding door ervaren docenten. Uiteraard kunnen wij bij interesse de link naar onze website toesturen.    Behalve kennis…
15 apr
Toon meer