Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

SAP Business One implementatie specialist, applicatie beheerder

Geplaatst op:
7 mei 2010 11:03
Categorie:
Beheer & Techniek
Subcategorie:
ERP/CRM Implementatie
Opdracht ID:
631
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000
Locatie:
Rijswijk (ZH), Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Ben jij die praktijkgerichte en ervaren SAP Business One specialist? Kom dan nu Electronics &Telematics in Rijswijk helpen!
 

 
Electronics &Telematics bv, gevestigd in Rijswijk (ZH), importeert en distribueert innovatieve en professionele bekabelingcomponenten en -oplossingen voor de BNL tele- en datacommunicatie en de elektronica markt. Bij Electronics &Telematics is advies een essentieel onderdeel van het commerciële proces. De organisatie streeft continu naar “best in class” in haar totale performance en heeft een uitstekende staat van dienst. Meer informatie over ons vind je op www.etconnect.biz.
Electronics &Telematics levert o.a. aan telecom operators, grote ICT eindgebruikers,  leveranciers van apparatuur, fabrikanten van (elektronica) apparatuur en installatiebedrijven.
Per 1 januari 2010 is ons nieuwe SAP BO systeem operationeel en zijn er nog veel zaken te doen om het software pakket beter naar onze processen in te richten.
 
I.v.m. de verdere implementatie en verdere optimalisatie van het nieuwe SAP Business One software pakket, zijn wij per direct opzoek naar:
 
Een ervaren applicatie beheerder, ICT consultant / programmeur die de volgende zaken kan uitvoeren:
-          het maken van queries en/of XL reports t.b.v. de sales- en management rapportages,
-                    het maken van queries en/of XL reports t.b.v. de inkoop en logistieke processen,
-                    het assisteren van de inrichting en implementatie van de MRP module,
-                    het optimaliseren van workflows, w.o. klachtenmodules e.a. zaken,
-                    het helpen met gestructureerde opslag van datasheets, fotobestanden,
-                    het optimaliseren van standaardsettings t.b.v. gebruikers,
-                    het verder optimaliseren van licentie en autorisatie settings,
-                    het assisteren bij de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuw te bouwen website en webshop.
 
Het betreft hier een freelance of een part time dienstverband op projectbasis. Specifieke kennis en ervaring met SAP BO en SQL is een vereiste, bijvoorkeur vanuit de klantzijde. HBO ICT opleiding en of bewezen werkniveau. Werktijden en projectduur in overleg overeen te komen.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Marc Marc 08-05-2010

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Atlassian Jira Specialist Gezocht
Beste freelancers,    We gaan over van 3 losse systemen naar Jira, Servicedesk en Confluence. We zoeken iemand die verstand heeft van het inrichten van Jira icm. Servicedesk, zodat dit op de meest efficiënte manier gedaan wordt.    Bij interesse horen we het graag.
17-11-2017
CRM SalesForce Expert Gezocht
Beste freelancer,    Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen SalesForce beter in te richten en optimaler te gaan gebruiken. Wij werken met salesforce via ons hoofdkantoor in Amerika. Vanuit hier is ook een deel ingericht, maar we hebben zelf ook veel vrijheid om het naar onze wens in te richten. Op dit moment gebruiken we het nog…
16-01-2017
Configuratie van Salesforce Editie Professional
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand voor het Installeren van Salesforce. Het gaat om de basis configuratie van Salesforce editie Professional en de aansluiting hiervan op Outlook.    - Ons budget is 800 - 2000 euro en thuiswerken is mogelijk.  - De deadline is eind januari.    Wij zien jullie reacties graag tegemoet.
03-01-2017
SAP CRM Consultant Gezocht
  Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een SAP CRM consultant.    Doel van functie:  De afgelopen jaren heeft onze klant een Agile transformatie doorgemaakt. De organisatie IT is van een meer RUP/Waterval georiënteerde ontwikkeling op Agile / Scrum overgegaan. Hierin hebben we als organisatie mooie stappen…
14-11-2016
ZOHO Specialist Gezocht Omgeving Amsterdam
Beste freelancers,    ZOHO specialist gezocht voor inrichten ERP. Het gaat speciefiek om CRM migratie, Exchange migratie, Google apps for Works opzetten, Projects inrichten, Forms en helpdesk inrichten.     Wij zijn op zoek naar een serieuze kandidaat met de volgende aantoonbare competenties:  -andere programmeurs…
25-08-2016
Hulp bij Configureren van Salesforce (Inrichten en Advies)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ervaren administrator/gebruiker van Salesforce voor het adviseren van het gebruik van het systeem. Deze is deels ingericht maar zoeken extra hulp.    Het gaat dus om het configureren van het systeem op onze wensen en het geven van tips voor het optimaal gebruik maken van het systeem. …
19-03-2016
Huidige Database Koppelen aan ERP Systeem
Beste zzp'ers,    Momenteel heb ik een smartphone app die in connectie staat met een database op een webserver (database PHP gebaseerd).    Vervolgens heb ik een SAP systeem met data. Ik zoek iemand die beide systemen aan elkaar kunnen koppelen.    Kun je deze opdracht uitvoeren? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.
22-09-2015