Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Salarisadministratie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Salarisadministratie voor Uitzendbureau Inrichten in Exact

Opdracht ID: 50070

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 02-02-2022
Reacties: 1
Locatie: Haarlem, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 09-02-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek iemand die in Exact Online onze salarisadministratie kan inrichten. Het gaat om de salarissen van uitzendkrachten dus de CAO van de ABU dient te worden toegepast compleet met reserveringen, toeslagen, afdracht pensioen.
Het betreft het aanmaken van grootboekkoppelingen, instellingen, arbeidsvoorwaardengroepen, componenten, CAO aanmaken en verlof en verzuim.

Eventueel later ook de 4 wekelijkse verloning cq mutaties.

Graag een reactie bij interesse.

Salarisadministratie freelancers die hebben gereageerd (1)

Sjaak
Sjaak
06-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10

Interim salarisadministratie opdrachten

Loonstroken

Geplaatst: 28-11-2023
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar een boekhouder die 3 loonstroken kan maken.

Salarismedewerker, loonadministratie

Geplaatst: 16-08-2023
Voor ons administratiekantoor zijn wij opzoek naar iemand die ons op de loonadministratie kan versterken. Als medewerker salarisadministratie ben jij de schakel tussen onze klanten en hun loonstroken. Jij zorgt voor de uitvoer van alle loonberekeningen van de medewerkers van onze klanten. Dit zijn redelijke hoeveelheden circa 10 uur per week. Ik hoor graag van jullie met het tarief per uur of per…

Loonstroken Maken voor een DGA (Spoed)

Geplaatst: 27-12-2022
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar een boekhouder die 3 loonstroken kan maken voor een DGA. Salaris is reeds uitbetaald. Ik hoor graag van jullie.

Freelance Salarisadministrateur Gezocht

Geplaatst: 30-06-2022
Beste freelancers, Wij, een belastingadvies- en administratiekantoor, zoeken een freelance salarisadministrateur die maandelijks voor al onze cliënten de salarisverwerking wil uitvoeren. Onze cliënten zijn zowel DGA’s als kleine-middelgrote ondernemingen met personeel. Wij verwerken de salarissen in Exact Online, doen aangiften bij diverse pensioenfondsen. Daarnaast stellen we arbeidsovereenkomsten…

Loonstrook en Werkgeverslasten Proforma Berekening

Geplaatst: 02-05-2022
Beste freelancers, Wie kan voor mij een proforma loonstrook maken? Ik heb 2 B.V's een Holding en een werkmaatschappij deze zijn een fiscale eenheid. Ik ben enige werknemer (directeur van de werkmaatschappij, DGA van de Holding) dus loonstrook en werkgeverslasten en of ik een eerste dag melding moet doen en wat ik daar invul. De hoogte van het brutosalaris is 1800,- ex werkgeverslasten. Geboortedatum:…

Freelancer Gezocht voor Salarisadministratie

Geplaatst: 14-04-2022
Beste freelancers, Gezocht: salarisadministratie voor 6-10 medewerker (nieuwe café). Ervaringsniveau: 0-5 jaar Gewenste startdatum: 14-4-2022. Deadline is eind april. Budget: maximaal 35 per uur, kan ook maandelijks werkzaamheden worden. Graag een reactie bij interesse.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht