Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Sjaak

Sjaak de Zeeuw
Over Sjaak

Al ruim 15 jaar hebben wij een klein administratiekantoor in IJsselstein. Samen met mijn collega Maikel v.d. Wal verzorgen wij veel administraties in e-boekhouden, AccountView, Exact Online, Odoo en sommige andere pakketen van de klant zoals Twinfield. Ook doen wij voor deze klanten de aangiften inkomstenbelasting en voor BV's de aangifte vennootschapsbelasting. Daarnaast kunnen wij ook het deponeren van de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel voor u verzorgen. Heeft u tijdelijk of voor een langere periode ondersteuning nodig op uw administratie op locatie, dan kunt u ook altijd bij ons terecht. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en de benodigde kennis kunt u één van ons beide inschakelen.

Ook bedrijfsadvisering en voor andere zakelijke problemen kunt u een beroep op ons doen. Wij hebben in het verleden ook andere bedrijven gehad en hebben daardoor veel praktische ervaring opgedaan. 

 

Portfolio

E-Boekhouden
Loading.

AccountView
Loading.

Exact Online
Loading.

Loon
Loading.

Odoo
Loading.

 

Vraag Sjaak direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht