Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Overige Design & Multimedia
Specificaties
Status
Match!
Geplaatst op
23 juni 2021 16:25

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Badhoevedorp, Noord-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48126

Rapport Template in PowerPoint Optimaliseren

50 tot 350 Badhoevedorp, Noord-Holland (4) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
23 juni 2021 16:25
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance ontwerper of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Wie maakt er van mijn PowerPoint design een goed werkend sjabloon/template? Alle designelementen zijn er, evenals de opmaak die ik wil en kleurenschema; maar ik moet nu steeds te veel handmatig aanpassen en wil dus een goed werkend sjabloon. Voor de PowerPoint kenner is dit denk ik een heel eenvoudig klusje.

Wie kan mij helpen? Ik zie je reactie graag tegemoet.
Stuur deze opdracht door:

Freelance vormgevers die hebben gereageerd (4)

Melissa
24-06-2021
Tomas
23-06-2021
Ire
Ire
24-06-2021
Marinka
24-06-2021
Specificaties
Status
Match!
Geplaatst op
23 juni 2021 16:25

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Badhoevedorp, Noord-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48126

Freelance ontwerp opdrachten

Word en Excel Sjablonen Opmaken (Huisstijlautomatisering)
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een designer en/of Word/Excel specialist die ons kan helpen met het opmaken van een aantal sjablonen. Het betreft meerdere documenten die zowel intern als extern gebruikt worden.    Voorkeur gaat naar een reactie met prijsindicatie. Mag per sjabloon, op uurtarief of als projectprijs.
24 sep
Word Specialist voor Sjablonen (vanuit InDesign Ontwerp)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een Word specialist die ons kan helpen om een document vanuit een InDesign ontwerp kan omzetten naar een basis Word sjabloon/template voor onze opdrachtgever.    Dit betreft een document van 3 pagina's welke als een basis brief/paper sjabloon door de opdrachtgever gebruikt moet kunnen…
14 sep
After Effects Template Vullen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor een simpel klusje. Ik zoek iemand die een After Effects template kan vullen met zo'n 50 foto's en een leuke intro en outro erbij kan maken.    Ik hoor graag van jullie op Hoofdkraan.nl.
1 sep
Hoodie en Tshirt Ontwerp in PDF Bestand
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die illustraties en/of teksten voor mij kan plaatsen op t-shirts en hoodie's in een PDF-bestand zodat dit door kan naar de fabrikant voor productie. Ik betaal het liefst per ontwerp.    Ik hoor graag van jullie.
28 jun
Plattegrond Ontwerpen van een Nieuw Huis
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ontwerper/architect. We hebben een optie op een kavel van 900m2 en willen er een semi bungalow met kap opbouwen in combinatie met een kantoor. Mag ook bijvoorbeeld een schuurwoning zijn. Gaat in eerste instantie om een plattegrond indeling.    Kan je ons hierbij helpen? Dan zien we…
14 jun
Concept Ontwikkeling voor de Inrichting van een Restaurant
Beste freelancers,    Wij zijn voornemens om binnenkort een nieuw Hotel Restaurant te openen, de locatie is er maar nu zoeken we iemand die met ons meedenkt over inrichting van het restaurant zodat het maximale benut kan worden en het ook echt werkt.     We zoeken een freelancer met ervaring in interieur architectuur, iemand…
18 mei
Toon meer