Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. PR/Reclame
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Promo Schrijven voor in Magazines of Kranten

Opdracht ID: 50528

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 28 mrt
Reacties: 3
Locatie: Lelystad, Flevoland
Laatst gewijzigd: 22 jun
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We willen ons bedrijf waar we met vele projecten bezig zijn meer onder de aandacht brengen. We hebben geen geld nodig maar support. Wij recyclen alle type pvc afvallen en willen een dusdanig goed verhaal hebben dat het overgenomen zou kunnen worden in magazines of kranten. Ik vlieg heel veel met KLM dus een verhaal wat zo in de Holland Herald geplaatst zou kunnen worden is een suggestie.

Directe vraag: wie is er thuis in deze publicaties en denkt hier een goede inbreng in te hebben en mee te werken aan circulaire economie, geen verbranding maar grondstoffen maken op een pragmatische manier, wie kan ik hier enthousiast voor maken?

Ik zie bij interesse graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance PR reclame makers die hebben gereageerd (3)

Kristel
Kristel
11-04-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Coen
Coen
11-04-2022
9 referenties
Gemiddelde score
9.9
Bastiaan
Bastiaan
11-04-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance PR en reclame opdrachten

Freelancer voor PR en Instagram

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Freelancer die de PR & Instagram kan doen voor onze relatietherapie praktijk. We willen onze producten van de Love Academy in de markt zetten. Voor meer informatie kunnen wij uiteraard een link naar onze website toesturen. Graag spreken we een vast bedrag per maand af. Interesse in deze opdracht? Dan graag een reactie via Hoofdkraan.nl.

Mailing per Post voor Wijnimporteurs

Geplaatst: 15 mrt
Beste freelancers, Opdracht: Mailing per post naar de grootste 500 wijnimporteurs in Europa. Illustraties welke in oogopslag ons wijnconcept weergeeft. Pet flessen, onze T-stop, capsule botteling, draagkarton, 360° artwork op de fles.; Wijn niveau 75% welke aangeeft dat de inkoper 75 % wijn en 25 % packaging koopt i.p.v andersom. 100 woorden tekst in enkele talen. Interesse in deze opdracht? Dan…

Duitse Reclamefolder Maken (Drieluik)

Geplaatst: 9 mrt
Beste freelancers, Ik wil een makkelijke Duitse folder maken waar ik vertel wat we kunnen en doen. Wij recyclen PVC. Als deze klaar wil ik dezelfde hebben in het Engels. Ik heb al een opzetje gemaakt. Wie kan ons verder helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.  

PR Specialist Gezocht voor Start Online Marketing Platform

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancer, We zijn klaar met onze nieuwe concept en willen deze gaan lanceren. We willen hiervoor graag een persbericht uitgeven met impact. Doel is dat ons nieuwsbericht wordt opgepakt door diverse media die publiceren over online marketing. Ons concept betreft een vernieuwend advertentieplatform waarbij regionale nieuwssites zijn aangesloten en adverteerders (regionaal) een online advertorial…

Internationale Online Advertising Opzetten (Soest)

Geplaatst: 11-10-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opzetten en uitvoeren van internationale advertising via Google en Facebook. Op uren basis. Graag een freelancer uit de omgeving van Utrecht. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Advertorial Maken voor Senioren Tijdschriften (Vastgoed)

Geplaatst: 30-09-2021
Beste freelancers, Wij zijn een vastgoed bureau gevestigd in Ulvenhout. We willen een soort advertorial in ouderen bladen om de overwaarde uit het huis te halen zonder dat mensen hoeven te verhuizen. Ze blijven eigenaar en wonen tot de laatste snik. Dus een aanvulling op hun pensioen uit de stenen. Wie kan ons helpen bij het maken van deze advertorial? Wie zien graag een reactie tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht