Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Programmeur (web) gezocht.

Opdracht ID: 53315

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 05-07-2023
Reacties: 9
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 17-07-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hello,

Wij, een marketing organisatie met een focus op internationale lifestyle merken, helpen merken met de volledige positionering en proportie, van strategy, merk filosofie en identiteit, tot het bepalen en ontwikkelen van middelen en kanalen. Voor het ontwikkelen van deze middelen zijn we deels afhankelijk van programmeurs die het verschil willen maken en tegelijkertijd de ervaring hebben en zo nauwkeurig zijn dat er code ontstaat waardoor wij onze klanten en gebruikers de beste beleving en customer journey kunnen bieden. Hiervoor zijn wij opzoek naar web-programmeurs met de nodig ervaring in en kennis van.

Lijkt het jou leuk om mee te denken en helpen aan internationale projecten, meebewegen met nieuwe trends en mogelijkheden en tegelijkertijd zorgen voor een gedegen aanpak? Ben jij iemand die zeer zelfstandig kan werken en het leuk vindt om onder druk te presteren ennnnn heb je de as week tijd voor een eerste testcase? Dan maken wij graag nog vandaag of morgen kennis met jou.

Graag delen we het eerste project met jou incl briefing om duidelijk te maken wat dit project behelst.

Voor nu een geweldige dag,
Wesley, Hidde en Sicko

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (9)

Jos
Jos
05-07-2023
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Bas
Bas
05-07-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Judith
Judith
05-07-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
05-07-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Basel
Basel
07-07-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
khosrou
khosrou
07-07-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Bryan
Bryan
10-07-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Bo
Bo
14-07-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
17-07-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress website voor klussen

Geplaatst: 17 apr
Goedemorgen. Ik wil een simpele maar goede wordpress website hebben waar consumenten hun opdrachten op kunnen zetten. Het gaat hoofdzakelijk om opdrachten in de vloerenbranche. Bezoekers plaatsen de opdracht, wij zoeken een geschikte vloerenlegger. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten hiervoor?

Breakdance wordpress thema aanpassen.

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, [VANWEGE HET GROTE AANTAL REACTIES KAN IK HELAAS NIET OP ALLE REACTIES REAGEREN. EXCUUS] We hebben een wordpress site met break dance thema waarin we enkele aanpassingen willen doen. Ik zoek iemand die break dance kan en op free lance basis mij kan helpen aanpassingen te maken.  

Google Analytics

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik beheer enkele websites. In het verleden kon ik via Google Analytics zien hoeveel mensen de websites bekeken, welke pagina's (berichten) het meest werd bekeken enzovoort. Sinds enige tijd heeft Google het Google Analytics systeem veranderd. Nu moet ik een en ander instellen, maar dit is niet mijn ding. Ik zoek iemand die mij hierbij kan helpen, en in de toekomst ook een…

Website developer Frontend

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf die alleen met freelancers werkt. Ik heb geen personeel. Om ons team te versterken zoek ik nu een freelancer die op regelmatige basis werk voor me kan uitvoeren, een website developer met als specialiteit DIVI. Maar die ook bekend is met Elementor. Ik zoek dus geen programmeur, (die hebben we al) maar echt een developer. Of kort door de bocht: een website bouwer!…

Wordpress website ombouwen

Geplaatst: 2 apr
Beste freelancers, Ik wil mijn website, gebouwd met thema Astra en Elementor Pro, omzetten naar het Avada thema en opnieuw opbouwen. De pagina- en categoriestructuur moet anders worden en de hele achterkant moet opnieuw ingeregeld worden (technische zaken, statistisch paneel, beveiliging, maar ook huisstijl, zoals kleuren en fonts). De site moet voorzien worden van een blog-omgeving, mogelijkheid…

Filter/custom fields via code toevoegen aan WP Store Locator

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Programmeur of developer gezocht die in de plugin WP Store Locator via code dropdown filters/custom fields kan toevoegen. WP Store Locator heeft slechts 1 categorie-filter. Tarief in overleg, maar daar komen we uit!

WordPress website

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan bouwen en deze binnen 1 week kan opleveren. De website bestaat uit 4 pagina's (inclusief de contactpagina). Graag iemand die creatief is, meedenkt en vlot is. Mocht je interesse hebben in de opdracht, reageer dan op dit bericht met wat van je al verrichtte werk en de prijs. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht