Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. PHP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Programmeur voor Ontwikkeling API Koppeling

Opdracht ID: 46097

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 08-01-2021
Reacties: 8
Locatie: Roosendaal, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 08-01-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een programmeur die mij kan helpen met de ontwikkeling van een API waarmee:
  • Partij x een (XML)bestand met data kan uploaden.
  • Partij x meerdere PDF bestanden kan uploaden (die op basis van naamgeving te koppelen zijn aan de gegevens uit het XML bestand).
  • Partij y gegevens kan opvragen, op basis van een uniek nummer, een inlogcode en API code.

Optioneel zou ik ook graag een prijsindicatie ontvangen voor de ontwikkeling van een script om gegevens vanuit een mail (inclusief bijlage) met standaard indeling in te lezen in de MySQL database.
De gegevens worden opgeslagen in een MySQL database. Er wordt een omgeving ontwikkeld waarin de beheerder de gegevens kan raadplegen.

Is dit iets wat jij zou kunnen ontwikkelen? En zo ja, op wat voor termijn zou je hier tijd voor hebben en wat zouden dan (ongeveer) de kosten zijn.

PHP programmeurs die hebben gereageerd (8)

Jorrit
Jorrit
08-01-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Jeroen
Jeroen
08-01-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Rida
Rida
08-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jos
Jos
08-01-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Joep
Joep
08-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Folkert
Folkert
08-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Boudewijn
Boudewijn
08-01-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Jurre
Jurre
08-01-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance PHP opdrachten

Installatie script maken en evt. dashboard/php

Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het maken van een installatie script voor het installeren van software vanuit een bepaalde server (installatie.sh). Tevens zou het fijn zijn als ik deze software kan managen doormiddel van een dashboard/panel. Alle files zijn geinstalleerd op een Centos server.

Backend Developer (Laravel) affiniteit POI Data

Geplaatst: 2 sep
Beste freelancers, Voor het beheren en matchen van POI’s zoeken wij een Laravel backend developer die aan de slag kan met het creëren van een backend met globaal de volgende functies; - POI’s laden via verschillende import mogenlijkheden (o.a. API, excel, .csv, etc) - Het matchen en ontdubbelen van POI’s - POI’s verrijken door het bevragen van externe API’s - Het…

Aanroep Bol.com Open API (affiliate)

Geplaatst: 30 jun
Beste php-er, Ik ben op zoek naar iemand die een 'simpel' php request voor me kan schrijven om de Bol.com open API aan te roepen voor affiliate partners. Ik heb dit in het verleden zelf gedaan toen er nog gebruik werd gemaakt van een eenvoudige API-key, op basis van een Github voorbeeld (zie bijlage, daar wordt de uiteindelijke request gedaan). Nu moet er echter een JWT toegangs token worden…

PHP scripjes weer werkend krijgen

Geplaatst: 21 jun
Hola (IT) freelancers, Ik was druk bezig met het promoten van mijn website (via AdWords e.d.) en normaliter werkt dat wel , maar de laatste week kwam niks binnen, en wat bleek.. Mijn PHP scripjes voor het verzenden ($_POST) van mijn formulieren doen het (denk ik) niet meer. Wie o wie heeft (wel) verstand van Php en helpt mij mijn websiteformulieren weer werkend te krijgen? :)  

Aanpassing in custom web applicatie

Geplaatst: 9 jun
Beste Freelancer, Wij hebben in webapplicatie (reserveringssysteem) in Laravel en zoeken en ervaren ontwikkelaar om hier aanpassingen in te maken. We zoeken uitdrukkelijk een Nederlands sprekende ontwikkelaar, waar wij rechtstreeks contact mee kunnen hebben, zonder tussenpersoon. Met vriendelijke groet

Labelprinteraansturing (php) voor webapplicatie

Geplaatst: 6 jun
Beste freelancers, Voor een webapplicatie die gebruikt wordt voor Tijdregistratie bij paardensport (Endurance) zoek ik iemand die php scripts kan maken om deel-informatie naar labelprinters te sturen (Escpos). Bibliotheek met Escpos voor php is beschikbaar. Werken via af te spreken uur-tarief

aanpassingen PHP website pagina

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die op zeer korte termijn mijn PHP website met SQL database kan updaten, zoals het toevoegen van wat sliders en extra filter knopjes en nog een aantal kleine wijzigingen. Ik hoor graag van jullie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht