Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Prognose ondernemersinkomen

Opdracht ID: 53067

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16-05-2023
Reacties: 2
Locatie: Bergen op Zoom, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 26-06-2023
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Ik ben op zoek naar een boekhouder (mag ook een accountant of administratiekantoor zijn) die voor mij een Prognose ondernemersinkomen o.b.v. resultatenrekening kan opstellen in verband met het verkrijgen van een huurwoning.

Ik werk als zzp'er en heb een eenvoudige boekhouding die ik zelf doe (voornamelijk inkomsten, weinig kosten en geen inventaris en voorraden e.d.).
Het gaat om een Prognose ondernemersinkomen o.b.v. resultatenrekening met een stempel, waarop mijn geschatte verzamelinkomen voor 2023 staat vermeld.
Het gaat dus louter om een stempel/beconnummer!

Ik zou graag hebben dat dit op korte termijn (binnen een week) geregeld kan worden.
Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

 

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (2)

Peter
Peter
16-05-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Abdelouahab
Abdelouahab
16-05-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance boekhouder opdrachten

Spoed cijfers nodig voor bezichtiging woning

Geplaatst: 25 jul
Spoed cijfers nodig 2022, 2023 voor een woning. Bezichtiging is maandagochtend om 9:00

Boekhouder gezocht voor de verkeersregelaar branche

Geplaatst: 19 jul
Ik ben op zoek naar iemand die de boekhouding van mijn bedrijf zou kunnen uitvoeren. Graag een boekhouder die alle kneepjes van het vak kent voornamelijk van de branche Verkeersregelaar.

Met spoed accountantsverklaring huur nodig

Geplaatst: 11 jul
Beste freelancers, Voor het huren van een woning ben ik met spoed op zoek naar iemand die voor mij een accountantsverklaring kan opstellen. 2022 heb ik zelf gedaan via e-boekhouden dus daar heb ik sowieso een accountantsverklaring voor nodig. De boekhouding en inkomstenbelasting is in 2020 en 2021 door een professionele boekhouder gedaan, heb ik dan nog steeds een accountantsverklaring nodig?…

(SPOED)Voorspelling winst-en verliesrekening voor huurwoning

Geplaatst: 11 jul
Voor het huren van een woning ben ik met spoed op zoek naar iemand die voor mij een voorspelling winst- en verliesrekening voor 2024 kan opstellen. Ik doe normaal gesproken al mijn boekhouding en prognoses zelf, maar de woningvereniging wilt dat deze door een erkend accountant of boekhouder gemaakt wordt. De voorspelling winst- en verliesrekening moet daarop een stempel, het beconnummer en op briefpapier.…

boekhouder voor de afschrijving van niet-verkochte producten

Geplaatst: 11 jul
Ik ben eigenaar van een groothandel in biologische voedingsmiddelen en zoek een boekhouder voor de afschrijving van niet-verkochte producten. We hebben diverse producten in ons magazijn die we helaas niet meer kunnen verkopen. Deze producten zijn beschadigd, verouderd of er is geen vraag meer naar. Graag wil ik deze producten afschrijven, maar ik heb hierbij uw expertise nodig. Heeft u ervaring met…

Jaarverslagen spoed voor hypotheek

Geplaatst: 26 jun
Beste Freelancers, Wij hebben met spoed een jaarverslag nodig van 2022 en 2023 voor een eenmanszaak ivm aanvraag hypotheek. Wij gebruiken het boekhoudprogramma Jortt voor onze boekhouding.

Boekhouder gezocht voor aangifte inkomstenbelasting

Geplaatst: 10 jul
Boekhouder gezocht die op korte termijn mijn aangifte inkomstenbelasting (zzp'er, klein bedrijfje, ca. 20-25 uitgaande facturen) in orde kan maken. Als de samenwerking bevalt, dan volgend jaar weer. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht