Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Produces gezocht voor Sales video

Opdracht ID: 52885

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10-04-2023
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 11-04-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die een sales video kan produceren voor mijn landingspagina. Ik heb een tekst script geschreven en een voice over opgenomen voor een product dat ik heb gelanceerd. De voice over is 20 min.

De voice over is 20 min en het gaat vooral om video die men kan bekijken op mijn sales/landings pagina. Het gaat er vooral om dat de tekst zichtbaar wordt in de video zodat men een overzicht heeft van wat er wordt verteld. Verder is er nog ruimte om wat testimonials mee te nemen en kan ik enkele foto's aanleveren. Het is verder niet zo spannend qua inhoud. Het is bedoeld voor startende en groeiende ondernemers, dus het mag een zakelijke high end uitstraling hebben.
Ik kan dit zelf doen maar nu ik erg druk ben zou ik het graag uit handen laten nemen, tegen een redelijk budget.

Ik verneem graag of jullie hier iets mee kunnen en wat eventueel de levertijd is. Ik kan niet weken wachten ben op zoek naar iemand die het liefst binnen 24 uur tot 48 uur kan leveren, max 3 werkdagen.

Alvast bedankt!

Videografen die hebben gereageerd (3)

Murk
Murk
11-04-2023
42 referenties
Gemiddelde score
9.7
Wouter
Wouter
11-04-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Freddy
Freddy
11-04-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance video en filmopdrachten

Tiktok filmpje maken

Geplaatst: 15 mei
Hi, ik ben voor morgenmiddag om 16 uur op zoek naar iemand die een tiktok filmpje voor mij kan maken? Het is op een school evenement in Den Haag. Het is bedoeld als promotie filmpje en beleving wat we doen. Mag opgenomen worden met bijvoorbeeld een nieuwe versie Iphone. Wie heeft hier ervaring mee en kan morgenmiddag? Alvast bedankt.  

Camera man/vrouw voor het maken van YouTube commercials

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken hulp bij het maken van kleine commercials voor bijv. YouTube. Het is voor een klusplatform waarbij consumenten een klus plaatsen waar klusbedrijven op kunnen reageren. We hebben enkele leuke ideetjes... Maar nu nog een cameraman/vrouw en iemand die dit mooi monteert. Samen mooie kleine commercials maken... Denk gerust mee, alles is welkom...  

Videograaf newbornshoot

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor een newborn shoot in Amsterdam op zaterdag 25 mei aanstaande.

Videograaf gezocht

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een videograaf die eventueel ook foto's maakt. Budget is 100-max 300. Het is voor een verjaardagsfeestje op 3 mei 2024 in hoofddorp.  

Foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots.

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Opzoek naar een foto/videograaf voor het maken van product/sfeer foto's. Daarnaast video beelden van de producten/sfeer. Foto/video worden gebruikt voor de webshop en social media. Het gaat om een jong Cosmetics merk voor vrouwen met een droge en gevoelige huid.  Opzoek naar iemand met ervaring in cosmetica shoots. Mvg Jim 

Videograaf bruiloft

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor onze trouwceremonie in Ewijk op 27 september 2024. We hebben een fotograaf voor de hele dag, maar zouden specifiek de ceremonie en de borrel daarna ook op video willen vastleggen. Duur: 2/3 uur Budget: 500 euro Resultaat: een kort filmpje/clip van enkele minuten  

Foto/video voor een cosmetica vrouwen lijn.

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Gezocht foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots. Video: uitleg/gebruik video van 3 producten voor op de webshop/socials. (eventuele optie, interview video) Foto: Gebruik beelden en sfeer beelden voor op de webshop/socails Ik hoor graag of ik hier mee geholpen kan worden! Mvg Jim
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht