Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Portret Fotograaf Gezocht uit de Omgeving Arnhem

Opdracht ID: 50155

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14 feb
Reacties: 7
Locatie: Arnhem, Gelderland
Laatst gewijzigd: 2 mrt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een fotograaf die goed kan luisteren, observeren en op een natuurlijke manier een persoon kan fotograferen. Het gaat om maximaal 4 foto’s maken van vrijgezelle mannen en vrouwen in hun habitat, voornamelijk thuis.

Het is de bedoeling dat jij kort naar hun verhaal luistert maar ik geef je ook informatie om het beste karakter vd klant naar voor te brengen zodat ik de klant het beste kan matchen voor een 1e date. De foto's worden gebruikt voor een datingsite.
Ik heb sowieso een profiel foto nodig en foto waar hele lichaam op staat. Vooral de mensen die niet graag op foto staan geef je goed gevoel dat niet te statisch wordt.

Wie kan ons helpen?

Freelance fotografen die hebben gereageerd (7)

Krista
Krista
14-02-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Yozef
Yozef
14-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
14-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Wiedjai
Wiedjai
14-02-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Andre
Andre
14-02-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Murk
Murk
14-02-2022
42 referenties
Gemiddelde score
9.7
Pauline
Pauline
16-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance fotografie opdrachten

Fotograaf Gezocht voor Jubileumfeest

Geplaatst: 14 nov
Beste freelancers, We zoeken een fotograaf op 5 juni vanaf 19 uur, die ons jubileumfeest kan vastleggen. We vieren nu het feest groot (100 man), omdat we destijds geen huwelijksfeest hebben gegeven. De borrel zal starten om 19 uur om vervolgens over te gaan in een (dans)feest tot middernacht. Dus de look en feel van een huwelijk, maar dan met nadruk op de viering. We zijn op zoek naar een fotograaf…

Branding Portretfotograaf in Rotterdam

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf in Rotterdam die een aantal portretfoto's van mij kan maken. Voor mijn website en al het grafische werk heb ik wat eigen branding- en beeldmateriaal nodig. Het krachtig positioneren van mezelf op foto. Zelf vind ik buitenlicht altijd het mooiste, maar achtergrond daarvoor is moeilijk. Binnen is ook prima, maar wel afhankelijk van het licht en…

Food Fotograaf Gezocht in Almere

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een fotograaf die gespecialiseerd is in het fotograferen van eten. Het gaat voornamelijk om ontbijt. De setting is er al, maar ideeën zijn altijd welkom. Het gaat om 40 foto's. Dat varieert van een flesje sap tot aan een ontbijtmenu. Budget is €500,- voor een dagdeel fotografie. Locatie is Almere-poort en alle foto's worden in huis genomen. …

Assistent Fotografie Gezocht in Heemstede

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Ik ben portretfotografe en ben op zoek naar een assistent(e). Liefst iemand in de buurt van Heemstede/Haarlem en omgeving. Met name ervaring met studioverlichting is belangrijk voor mij. Vermeld in je reactie graag je uurtarief en eerdere ervaring.  

Fotograaf voor Schilderijen in Nijmegen

Geplaatst: 14 nov
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf die een aantal van mijn schilderijen wil fotograferen. Locatie: Nijmegen. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.  

Instagram Shoot in Amsterdam

Geplaatst: 11 nov
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die professionele foto’s kan maken van mij en een vriendin voor onze Instagram. Mogelijk op meerdere locaties in de binnenstad van Amsterdam.  Interesse? Dan zien we je reactie met portfolio graag tegemoet.  

Fotograaf voor Verjaardagsfeest in Amsterdam

Geplaatst: 30 okt
Beste freelancers, Fotograaf gezocht met minimaal 2 jaar ervaring voor zaterdag 17 december van 15.30 tot 23.00 uur. Het gaat om het fotograferen van een 80jarig verjaardagsfeest met ongeveer 60 mensen in Amsterdam Noord. Bij interesse zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht