Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Planning App Ontwikkelen voor Ecologisch Bureau

Opdracht ID: 51239

Budget: > € 2000
Geplaatst: 30-06-2022
Reacties: 10
Locatie: Driebergen-Rijsenburg, Utrecht
Laatst gewijzigd: 21-07-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een ecologisch onderzoeksbureau willen wij graag een app laten ontwikkelen. Deze app moet op basis van protocollen van bepaalde onderzoeken werken. De resultaten van die protocollen moeten automatisch doorgepland worden in verschillende agenda's.

Klein voorbeeld:
Ecoloog krijgt een opdracht voor een vleermuisonderzoek.
Die maakt a la Jip en Janneke (makkelijk) een nieuw opdracht aan die hij linkt aan een bepaald type gebouw.
Bij elke soort hoort een eigen protocol. Dit protocol houdt in dat bij een bepaalde soort et cetera een hoeveelheid onderzoeken moet worden gedaan in een bepaalde tijd.
Bijvoorbeeld vleermuis A in Kerkgebouw. Vanwege regels uit protocol dient 10 x onderzoek gedaan te worden in 10 weken waarvan 4 x nacht en 6 x overdag.
Na het klikken moet er meteen gelinkt kunnen worden naar agenda systemen waarbij alle onderzoekers van dat bedrijf ingepland kunnen worden.


Dit is een beetje het belangrijkste van de app. Er moet een functie op komen waar foto's kunnen worden geplaatst bij een bepaald gebouw, zodat mensen in de geschiedenis kunnen kijken van een bepaald gebouw. Stukje geolocatie is ook belangrijk.

Ik vergeet ongetwijfeld nog een aantal dingen, maar denk dat de hoofdlijn van de werking van de app duidelijk is. Een hele simpele planning app die afgaat op bepaalde protocollen.

Als je dit voor mij kan realiseren hoor ik graag van je.

Freelance app developers die hebben gereageerd (10)

Maarten
Maarten
30-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
30-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Wouter
Wouter
30-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Danny
Danny
30-06-2022
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Daniyal
Daniyal
30-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
30-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Mars
Mars
30-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
9
Puk
Puk
14-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Henk
Henk
30-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Unikko
Unikko
30-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

App ontwikkelen structure 3d scanner

Geplaatst: 13 mei
Beste freelancers, Wij willen graag een eigen ios app laten ontwikkelen om met de structure scanner 3d te kunnen scannen ( https://structure.io/ ) de 3d scans moeten geüpload kunnen worden in een online omgeving en moeten werken door middel van een klant login, klant krijgt een abonnent waarin de aantal scans worden bijgehouden. Verder moet de app de mogelijkheid hebben om pdf in te kunnen vullen…

Laravel developer

Geplaatst: 31 mei
Beste freelancers, Voor het verder ontwikkelen van ons e-commerce platform zijn op zoek naar een Laravel developer met het liefste ervaring met Bagisto/Snelstart etc; Het mooiste zou zijn als je bij ons op kantoor zit in Breda voor een periode van 1-2 maand. Tarief in overleg.

App bouwer voor verbinding via bluethooth.

Geplaatst: 20 apr
Beste freelancers,  Wij willen een app laten maken die verbinding maakt met het bluetooth device product die wij speciaal hebben laten maken en daar aan informatie koppelt die wij hebben verzameld. Alle informatie koppeling hebben wij al gereed liggen, het hoeft alleen in een app gezet te worden. benodigdheden: - bluetooth verbinding naar de app, ( het device geeft al een verbinding af via (Write…

Een web-app ontwikkelen

Geplaatst: 30 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een app-ontwikkelaar die een web-app voor mij kan ontwikkelen.  De ontwikkelaar moet de app kunnen bouwen met NextJs & MongoDB Geef me graag je totale prijs. Laat me weten wat de volgende onderdelen kosten: - Database: MongoDB, mongodb.com - Deployment op een VPS-server. Anders dan Amazon. - Inlogfunctionaliteit: e-mail, Google, Facebook - Zoek- en filterfunctie…

Designer voor onze Mobile Apps (en mogelijk ook web apps)

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, Vanwege plots vertrek van onze huidige designer zoeken we een vervanger voor paar aanpassingen aan onze App. De huidige App moet iets worden gestript, screens moeten op nieuwe Figma Page worden gezet en worden geupdate. App Designs zijn nu blocking voor de developers. Die kunnen pas starten als de designs klaar zijn en door plots vertrek staan zij onhold Onze App is eenvoudig, maar…

Simpele App Ontwerpen

Geplaatst: 27 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een developer voor het maken van een simpele app. De app moet uit een homepagina en smoelenboek (waar mensen zelf hun adres en gegevens bij kunnen voegen of via een uitnodigingslink) bestaan. Via adalo online app tool zou ook fijn zijn.  Interesse? Reageer direct!

Gezocht Freelancer iOS Apps

Geplaatst: 20-04-2022
Beste freelancers, Voor een nieuwe dienst hebben wij onlangs een Android Videobel App ontwikkeld. Wij zijn nu op zoek naar een freelancer die deze app voor ons als native Apple App kan realiseren. Het betreft een op Jitsi en Firebase gebaseerde Videobel App. De App gebruikt Jitsi rooms voor videobelllen en Firebase om de uitnodiging tot videobellen te communiceren tussen gebruikers. Voor IOS is een…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht