Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Plan voor Starten van Onderneming in Duitsland

Geplaatst op:
7 januari 2019 07:45
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
37354
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 500
Locatie:
Gouda, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Eind dit jaar zullen mijn partner en ik naar Duitsland verhuizen om daar ook een bedrijf op te starten.

Alleen wij tweeën zullen deel gaan uitmaken van dit bedrijf. Graag zouden we een pandje betreden van waaruit we koffie/thee/soep en gebak zullen gaan verkopen alsmede wat losse souvenirs voor alle toeristen die jaarlijks het beoogde dorp aandoen. Gedurende de wintermaanden streven we ernaar een kraampje voor de zaak te zetten om vanuit hier poffertjes en glühwein te verkopen aan passanten.

Voor dit idee is startkapitaal nodig waar wij zelf hard voor sparen tot het moment van vertrek, maar dit is waarschijnlijk niet genoeg en daarom willen we bij een plaatselijke bank om de tafel om een bedrag te lenen. Voor een dergelijk gesprek is een ondernemersplan gewenst en daarom doen wij een beroep op u.

Graag ontvangen wij een helder ondernemersplan die geschikt is cq. alle verplichte informatie bevat voor de aanvraag van een lening.

Uiteraard snappen wij dat het schrijven van een plan veel meer informatie van onze kant vergt en dat het maken van een prijsopgaaf zeer moeilijk is in dit stadium. Maak daarom een prijs waar we in een ongunstig geval rekening mee moeten houden zodat we weten waar we aan toe zijn.

U kunt ten alle tijden telefonisch of mail contact zoeken met ons.

Alvast hartelijk dank voor de genomen moeite.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Mark Mark 07-01-2019
referentiesterren
3 referenties
John John 07-01-2019
referentiesterren
5 referenties
Jacobine Jacobine 07-01-2019
referentiesterren
14 referenties
Svetlana Svetlana 07-01-2019
referentiesterren
8 referenties
Burak Burak 07-01-2019
Ewoud Ewoud 07-01-2019
referentiesterren
42 referenties
Bas Bas 07-01-2019
referentiesterren
4 referenties
Jesse Jesse 07-01-2019
referentiesterren
7 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemingsplan voor Autogarage (Spoed)
Beste freelancers,    Graag wil ik een ondernemingsplan laten schrijven. Het ondernemingsplan heb ik nodig om een lening aan te vragen voor mijn autogarage.    De volgende punten wil ik graag terugzien in het plan:  Het doel van de garage. Wat het doet. Inkoop/verkoop Onderhoud/reparatie   De deadline is zo spoedig mogelijk,…
18 jan
Ondernemingsplan Opstellen voor Bewindvoering
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan zou kunnen opstellen voor bewindvoering.    Doelstelling: Ik moet door de rechter benoemd worden en zal hiervoor een ondernemingsplan moeten kunnen overleggen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
15 jan
Businessplan Schrijven voor Nieuwe Webshop
Beste freelancers,    Voor een opdracht zoek ik iemand die deze week een businessplan kan schrijven t.b.v. het opzetten van een webshop (exclusieve merkkleding). Opdracht omschrijving en criteria zijn aanwezig.    Doelstelling: aantrekken van investeerders  Budget: een standaard plan volstaat, en het budget is 150 euro. …
15 jan
Ondernemingsplan Schrijven voor Evenementenbureau
Beste freelancers,    Ik op zoek naar iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een evenementenbureau.  (Voornamelijk organiseren van indoor feesten/ concerten.)    Ik zie graag een reactie tegemoet.
10 jan
Ondernemingsplan Opstellen voor Surinaamse Toko
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen voor een nieuwe Surinaamse Toko (levensmiddelenzaak).    Doelstelling: aanvragen van een lening bij de bank of investeerders    Deadline: rond 20 februari 2019  Budget: in overleg    Ik zie graag een reactie…
9 jan
Ondernemingsplan voor Jeugd Speelhotel
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan voor een jeugd speelhotel.    Ik heb door de jaren heen een erg mooi project gemaakt en wat uitgewerkt, echter heb ik niet de tijd of geld om er een ondernemingsplan voor te maken.  Mocht u een oplossing weten hoor ik dat graag. …
7 jan