Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Plan voor Starten van Onderneming in Duitsland

Geplaatst op:
7 januari 2019 07:45
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
37354
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 500
Locatie:
Gouda, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Eind dit jaar zullen mijn partner en ik naar Duitsland verhuizen om daar ook een bedrijf op te starten.

Alleen wij tweeën zullen deel gaan uitmaken van dit bedrijf. Graag zouden we een pandje betreden van waaruit we koffie/thee/soep en gebak zullen gaan verkopen alsmede wat losse souvenirs voor alle toeristen die jaarlijks het beoogde dorp aandoen. Gedurende de wintermaanden streven we ernaar een kraampje voor de zaak te zetten om vanuit hier poffertjes en glühwein te verkopen aan passanten.

Voor dit idee is startkapitaal nodig waar wij zelf hard voor sparen tot het moment van vertrek, maar dit is waarschijnlijk niet genoeg en daarom willen we bij een plaatselijke bank om de tafel om een bedrag te lenen. Voor een dergelijk gesprek is een ondernemersplan gewenst en daarom doen wij een beroep op u.

Graag ontvangen wij een helder ondernemersplan die geschikt is cq. alle verplichte informatie bevat voor de aanvraag van een lening.

Uiteraard snappen wij dat het schrijven van een plan veel meer informatie van onze kant vergt en dat het maken van een prijsopgaaf zeer moeilijk is in dit stadium. Maak daarom een prijs waar we in een ongunstig geval rekening mee moeten houden zodat we weten waar we aan toe zijn.

U kunt ten alle tijden telefonisch of mail contact zoeken met ons.

Alvast hartelijk dank voor de genomen moeite.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Mark Mark 07-01-2019
referentiesterren
3 referenties
John John 07-01-2019
referentiesterren
5 referenties
Jacobine Jacobine 07-01-2019
referentiesterren
20 referenties
Svetlana Svetlana 07-01-2019
referentiesterren
8 referenties
Burak Burak 07-01-2019
referentiesterren
1 referentie
Ewoud Ewoud 07-01-2019
referentiesterren
19 referenties
Bas Bas 07-01-2019
referentiesterren
4 referenties
Jesse Jesse 07-01-2019
referentiesterren
7 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondenemingsplan Wasstraat
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het schrijven van een bedrijfsplan voor onze wasstraat en was boxen    Graag zou ik in het bedrijfsplan ook een marketingplan en een financieel plan terug willen zien. Ik heb het plan nodig voor een financieringsaanvraag, en zou het graag zo snel mogelijk…
9 jun
Bedrijfsplan en Financieel Plan Opstellen (Entertainment)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een bedrijfsplan en een financieel plan.    Het betreft een nieuwe onderneming in de entertainment branche. Met het bedrijfsplan en financieel plan wil ik graag investeerders zoeken.     Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
6 jun
Ondernemersplan voor Horeca Vergunning
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan.    In de Utrechtse multiculturele wijk Lombok is op de kanaalstraat vraag naar een deskundig ondernemersplan tbv een vergunning aanvraag Pilot halverwege komende maand , voor het vestigen van een eenvoudig restaurant.   …
22 mei
Ondernemingsplan Opstellen tbv Overname Cafe
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan tbv het overnemen van een cafe.    De doelstelling van het ondernemingsplan is het aanvragen van een lening bij de bank.  Deadline: Zo snel mogelijk.    Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
22 mei
Ondernemingsplan voor Schoenenwinkel
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor mij kan maken. Mijn plan is om een schoenenwinkel te starten gericht op mensen met een eigen identiteit ,lekker vrolijk, beetje gekkig.    Ik ben nog in het begin stadium en ben me nog flink aan het oriënteren hoe ik dit allemaal ga aanpakken. Ik…
22 mei
Opstellen van Sisha Lounge Ondernemingsplan
Beste Freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een uitgebreid ondernemingsplan kan schrijven voor een nieuwe onderneming.    Ik wil graag een Shisha Lounge opzetten in Sneek.    Doelstelling van het plan: Aanvragen van een vergunning en lening.  Deadline: Zo snel mogelijk.    Ik zie graag een…
20 mei
Ondernemingsplan Opstellen (Huidtherapie)
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een nieuw op te zetten huidtherapeutische onderneming.    Doelstelling: Aanvragen van een lening  Deadline: Binnen 2 weken gereed.  Budget: In overleg.    Wij zien graag een reactie en offerte tegemoet.
10 mei