Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. PHP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

PHP Developer en Maintainer voor Webshop (Symfony 4)

Opdracht ID: 46480

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 04-02-2021
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 18-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een antiquariaat gespecialiseerd in wetenschappelijke boeken en tijdschriften. Onze website is bijna af, toch is er nog wat finetuning nodig. Wij zoeken een persoon die onze huidige developer kan ondersteunen.

We hebben de taakomschrijving in het engels:

We are looking for a PHP-developer/maintainer for our webshop based on Symfony 4. The webshop has already been built from scratch but requires modifications, maintenance and new features.

Our stack includes:
  • Symfony 4.1
  • MySQL
  • SASS
  • Javascript (ES6/React)

Additionaly, we're using a FirebirdSQL (1.5) database as our product storage, an adapter has been written to enable importing to our MySQL database.

We're looking for a competent PHP developer with frontend skills (SASS, JS) and an extensive knowledge of Symfony. Knowledge on ubuntu systems and NGINX is a pre. All code has been documentated by the developer.

Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een bericht met je contactinformatie.

PHP programmeurs die hebben gereageerd (4)

Maarten
Maarten
04-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Marielle
Marielle
04-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Onno
Onno
05-02-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Arnoud
Arnoud
04-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4

Freelance PHP opdrachten

Installatie script maken en evt. dashboard/php

Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het maken van een installatie script voor het installeren van software vanuit een bepaalde server (installatie.sh). Tevens zou het fijn zijn als ik deze software kan managen doormiddel van een dashboard/panel. Alle files zijn geinstalleerd op een Centos server.

Backend Developer (Laravel) affiniteit POI Data

Geplaatst: 2 sep
Beste freelancers, Voor het beheren en matchen van POI’s zoeken wij een Laravel backend developer die aan de slag kan met het creëren van een backend met globaal de volgende functies; - POI’s laden via verschillende import mogenlijkheden (o.a. API, excel, .csv, etc) - Het matchen en ontdubbelen van POI’s - POI’s verrijken door het bevragen van externe API’s - Het…

Aanroep Bol.com Open API (affiliate)

Geplaatst: 30 jun
Beste php-er, Ik ben op zoek naar iemand die een 'simpel' php request voor me kan schrijven om de Bol.com open API aan te roepen voor affiliate partners. Ik heb dit in het verleden zelf gedaan toen er nog gebruik werd gemaakt van een eenvoudige API-key, op basis van een Github voorbeeld (zie bijlage, daar wordt de uiteindelijke request gedaan). Nu moet er echter een JWT toegangs token worden…

PHP scripjes weer werkend krijgen

Geplaatst: 21 jun
Hola (IT) freelancers, Ik was druk bezig met het promoten van mijn website (via AdWords e.d.) en normaliter werkt dat wel , maar de laatste week kwam niks binnen, en wat bleek.. Mijn PHP scripjes voor het verzenden ($_POST) van mijn formulieren doen het (denk ik) niet meer. Wie o wie heeft (wel) verstand van Php en helpt mij mijn websiteformulieren weer werkend te krijgen? :)  

Aanpassing in custom web applicatie

Geplaatst: 9 jun
Beste Freelancer, Wij hebben in webapplicatie (reserveringssysteem) in Laravel en zoeken en ervaren ontwikkelaar om hier aanpassingen in te maken. We zoeken uitdrukkelijk een Nederlands sprekende ontwikkelaar, waar wij rechtstreeks contact mee kunnen hebben, zonder tussenpersoon. Met vriendelijke groet

Labelprinteraansturing (php) voor webapplicatie

Geplaatst: 6 jun
Beste freelancers, Voor een webapplicatie die gebruikt wordt voor Tijdregistratie bij paardensport (Endurance) zoek ik iemand die php scripts kan maken om deel-informatie naar labelprinters te sturen (Escpos). Bibliotheek met Escpos voor php is beschikbaar. Werken via af te spreken uur-tarief

aanpassingen PHP website pagina

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die op zeer korte termijn mijn PHP website met SQL database kan updaten, zoals het toevoegen van wat sliders en extra filter knopjes en nog een aantal kleine wijzigingen. Ik hoor graag van jullie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht