Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Photoshop of Infographic van Productafbeelding

Opdracht ID: 44915

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24-09-2020
Reacties: 10
Locatie: Groningen, Groningen
Laatst gewijzigd: 30-09-2020
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die mijn ‘kale’ product foto's kan omzetten in informatieve en aantrekkelijke plaatjes. Ik heb deze afbeeldingen nodig voor bij mijn product listing op een online verkoopplatform.

Ik krijg product foto’s aangeleverd door mijn leveranciers. Maar deze foto's tonen alleen het product, met soms wat Engelse tekst. Ik wil graag per product meerdere afbeeldingen waarin de specificaties en pluspunten in het Nederlands worden uitgelicht. Zodat het voor de klant meteen duidelijk is wat het product kan en zodat het er mooi uit ziet.

In de bijlage voorbeelden van de foto’s die ik nu heb aangeleverd gekregen, en voorbeelden van de afbeeldingen zoals die ik zoek. Ook een voorbeeld van de product tekst die je kunt gebruiken om de informatie uit te halen voor bij de afbeeldingen.

Ik heb meerdere, verschillende producten, en er komen continue nieuwe producten bij. Ik ben op zoek naar iemand die mij bij deze optimalisatie kan helpen, het liefst voor de lange termijn. Ik stuur jou dan de foto’s en de producttekst, jij zet dit zelfstandig om in informatieve afbeeldingen.

Ben jij diegene die dit kan, dan hoor ik graag je werkwijze, prijs en tijd dat je er mee bezig bent en wellicht komen we tot een mooie samenwerking!

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (10)

Rowin
Rowin
24-09-2020
10 referenties
Gemiddelde score
10
Robert
Robert
24-09-2020
27 referenties
Gemiddelde score
9.9
Arlen
Arlen
24-09-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Gijsbert
Gijsbert
24-09-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Peter
Peter
24-09-2020
8 referenties
Gemiddelde score
9.5
Milan
Milan
24-09-2020
2 referenties
Gemiddelde score
10
Freddy
Freddy
24-09-2020
5 referenties
Gemiddelde score
9.1
Murk
Murk
24-09-2020
42 referenties
Gemiddelde score
9.7
Rinke
Rinke
24-09-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Amy
Amy
24-09-2020
6 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Draagdozen van Wijn Ontwerpen

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar freelance ontwerper op wijngebied. De eerste opdracht betreft een 6-pack draagkarton waarvan 6 stoppen uitsteken; onderaan hangen 6 flessen. Ontwerp artwork karton 6-pack, welke zijn vervolg gaat krijgen van andere artworks van afnemers. Vele honderden/duizenden domeinen wereldwijd. Wij horen graag van jullie.

Vormgeving Actiebanners voor Webshop

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Ik heb een opdracht voor een klant (webshop in snijgereedschap). De opdracht bestaat uit één initiële opdracht en daarna waarschijnlijk kleine vervolgopdrachten. We willen graag eenmalig een aantal banners laten vormgeven die gebruikt worden in de nieuwsbrief en wellicht (later) ook op de homepage en bijvoorbeeld op social media. Er moet een eenvoudige template…

Grafisch Vormgever voor Politici en Wetenschappers

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, Voor een sustainable opdracht zijn wij op zoek naar een grafisch vormgever. Het gaat om de opmaak van 7 korte interviews, een inleiding in het Engels en samenvatting in het Nederlands. De verwachting is in totaal zo'n 30 pagina's, inclusief een colofon en een pagina over het bedrijf. De doelgroep zij politici, beleidsmakers, wetenschappers en medewerkers bij kennisinstellingen…

Graphic Designer Gezocht voor Cosmetica Merk

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een graphic designer die de volgende ontwerpen voor een cosmetica merk kan maken:   cosmetica etiketten verpakkingen (individuele doosjes, verzenddozen & pr-pakket dozen) sluitzegels thank you cards Er wordt alleen gereageerd op reacties met offerte en portfolio. Indien er aanvullende vragen en/of opmerkingen zijn om tot een passende offerte te komen…

Duitse Folder van PCV Recycling Firma

Geplaatst: 9 mei
Beste freelancers, Ik wil een Duits vouwkaartje laten maken waar in het Duits met wat foto's onze activiteiten te vinden zijn. We zijn een pvc recycling firma. In juni is er een beurs, hiervoor heb ik een pakkende Duitse folder nodig. Ik wil graag een drieluik of vierluik hebben waar kort en bondig in staat wat we kunnen en doen. Ideeën hoor ik graag.

Freelance Designer Gezocht voor Fotostrips

Geplaatst: 9 mei
Beste freelancers, Ben je klaar voor een samenwerking op lange termijn? Wij zijn op zoek naar een creatieve geest die ons kan helpen met design werkzaamheden. Wij verhuren photobooths voor evenementen, bruiloften en feesten. Voor ieder event dat bij ons geboekt wordt, moet er een design van een fotostripje gemaakt worden. De wensen voor het stripje moeten worden geïnventariseerd en…

Grafisch Vormgever Gezocht voor Modewebshop

Geplaatst: 2 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een grafisch vormgever voor onze mode webshop. Het gaat om het verzorgen van wekelijkse nieuwsbrieven naar onze klanten. Het zou ook fijn zijn als je onze webshop up to date kan houden. Het werk kan op afstand gedaan worden, graag wel bezoek aan de zaak in Friesland eens per 2 weken voor bespreking en gevoel met onze winkel. Interesse?…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht